- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi bebisimolsun
- #1.681
kızlar topiğim uğurlu geldiii maşallahh![]()
melisss 27 kasım benı de yaz şu ugurlu lısteye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar topiğim uğurlu geldiii maşallahh![]()
derım cunku gerçekleşirse beni kötü birşey ılan edemezsinizbahar ya yumurta catlayınca ates yukselıyormu?sen bu uslerden ıyı anlıyorrsun
ben ates olcmuyorum ama suan yumurtama donemınde oldugum ıcın yanaklarım yanıyor kıpkırmızı dolasıyorum.catlayınca duscekmı dahamı cok yukselcek?
bebişimolsun beni listeden çıkarabilirsin canım,daha öncede yazmıştım rahatsızım ve malesef bebek sevdasından vazgeçmek zorunda kaldım,üzülüyorum fakat vardır bundada bir hayır diyorum..Rabbim sizlere hayırlısıyla ve tez zamanda göndersin bebişlerinizi inşallah..
melisss 27 kasım benı de yaz şu ugurlu lısteye![]()
bebeğim çatladıktan sonra ateş yükseliyor.bana da geçen ay öle oldu çatlamadan sonra yanaklarım yandı.demekki sende çatladın.çatlayacağı gün düşük oluyor.sonra birden yükseliyor.bence yanma da birden yükselmesinin sonucu diye düşünüyorumm.ya sende ateş ölçsene çok zevkliiii.hem de çatladın mı çatlamadın mı biliriz.
ohh nihayet aklın başına geldiiiehh iyi yazıyım bariii:))
derecem yokkı bahar olcıyım:)bence daha catlamadım 11.gunum cok erken.az kaldı bence catlamsına bıraz daha buyumesı lazım sankı daha cok bır agrı hıssetmıyroum kasıklarımda.demek catlıycagı gun dusuyor ates sonra yukselıyor ben daha duşuse gecmedım hıc.![]()
git al eczaneden bee 5 tl.ben aldım öle dandik değil hemde digitalaa evet senin daha erken çatlaması içinn.
bılmem doktora gıttıgım ıcın hıc gerek duymadım ates olcmeye ama alsam ıyı olur evde bulunsun![]()
tabi doktor garanti ama olsun bebişin olunca onun ateşini ölçersinn canımm.
Uzun süredir bebeğini bekleyenler duygularımızı buradan paylaşalım...Yeni sayfamıza hepinizi bekliyorum...
İSİM_________BAT_______DURUM
Beloved11__________19Ağustos___________HAMİLEEE(kızımız yolda)
Passifflora___________12 Ağustos____________HAMİLEEE(oğlumuz yolda)
Ferdat85______________11 Ekim___________HAMİLEEEE
Cardelenss____________21Ekim___________HAMİLEEE
Bakale________________21 Ekim__________HAMİLEEE
sare88_______________4 Kasım_____________HAMİLEEE
mysea________________6 Kasım__________Beklemede
Mahrum_______________7 Kasım__________Beklemede
Masumiyet_____________12 Kasım__________Beklemede
Naz034________________15 Kasım_________Beklemede
sewinncc_______________18 Kasım_________Beklemede
Nisbhr_________________26 Kasım_________Beklemede
hayal114_______________27 Kasım_________Beklemede
pourqua________________30 Kasım________Beklemede
Bebisimolsun____________1 Aralık__________Beklemede
Tondora_________________?______________Beklemede
hoşgeldiiinn![]()
ben geldimmmmmmmmmmm![]()
hoşbulduk canımmm nasılsınız bakalım
hoşgeldinn taze annecikkkk.kan testi yaptırmadın mııı.
yaptırmadım canım bayramdan sonra doktora gidicxem direk 3 defa idrarda baktım veee hepsi pozitifffff bir gün geçti daha bat ım hala inanamıyorum.
yaptırmadım canım bayramdan sonra doktora gidicxem direk 3 defa idrarda baktım veee hepsi pozitifffff bir gün geçti daha bat ım hala inanamıyorum.