Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

günaydın canlar...:16::16::16:hepinize güzel dileklerim var bugn 2 arkadaşımızın batıymış inşallah güzel haberler duyarız....sizleri seviyorum biraz okudum gecmişi malum dün izin günümdü... ama çok okuyamadım gün içerinde son durumları duyar kapatırız arayı artık:1:

ahh canımmbenimmm burda hepimiz birbirimiz için üzülüp seviniyoruzz.çıkarcı ilişkiler yok dualar ediyoruzz birbirimize.pes etmeden hepimizin olacak bebeği.
bütün arkadaşlarım aynı şekilde birbirimize yardımcı oluyoruz.ben herkes gebe kalana dek burdayım canım.ama az kaldı diyorum hep.
sen naptın canım kaçıncı günün sanırım test yapmıştın ama lh testiydi dimi.

az kaldı Allahın izniyle canım benim bende öyle hissediyorum :21:
bu arada herkese günaydınn kızlarr.raporum bitti işe başladım bende bugün hayırlısıyla.

günaydın arkadaşlar..
yeni haftamız umut dolu mutluluk dolu geçsin inşallah....
çok güzel haberler getirsin bize....:16::16::16:
batı olan arkadaşlar inşallah bebekleriniz şuan sizinledir..
mahrum maşallah ateşin iyi gidiyor...
baharım doktordan çookkk güzel haberler ile dön inşallah...
sarecim geçmiş olsun canım dikkat et kendine kolay gelsin sana..
mysea sanada günaydın canım....

günaydın arkadaşlar..

günaydın pasim güzel dileklerin için teşekkür ederim.
doktora gittim ama alttan bakıcam deyince vazgeçtim geri geldim.
müsait değildim açıkçası yani bakmaz diye düşündüm.
yarın gel dedi ama bilmiyorum belki bu ayda beklemede kalırım.

az farkla kaçırmışım seni:26:
bugünde ateşimi 45 dk geç ölçtüm alarm çalmadı :47:
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com tam vaktinde ölçseydim 36,6 flnmı olurdu acaba:44:

canım klomenle ilgili bişey soracaktım.
ateşin güzel canım 45dk bişey olmaz yataktan kalkmadıysan.
ben bazen tam vaktinde ölçerim uyurum tekrar uyanınca ölçerim 2saat sonra falan ama hep aynı çıkar.
maşallah güzel gidiyor.inşallah bu tablonun sonunda bebiş vardır.:49:

kızlar selam ..
bahar bişey dicem ya,
dün sabah ateşimi ölçmeden
tuvalete kaktım,sonrayattım
1 saat sonra falan ateşimi ölçtüm
hiç kalkmadanda olmuyorki ve ateşim 1 derece fln düşük çıktı

merhaba canlarımm:3::3:
baharım yarın tekrar git bence erteleme ya..:41:
sarecim nasıl gidiyo gebelik herşey yolundadır inşallah...:nazar:
mahrum ateşin süper gidiyo maşallah hep artsın inşallah:nazar:
mysea tam gaz devam et tatlım emi:21:
pasicim güzel dileklerin için saol bitanem sen nasılsın oğluşumuz nasıl:emir_bebek:

az kaldı Allahın izniyle canım benim bende öyle hissediyorum :21:
bu arada herkese günaydınn kızlarr.raporum bitti işe başladım bende bugün hayırlısıyla.

slm kızlarrr anlatın bakalım nerelerdeydiniz sabahtan beri :3:

sarecim bizde değişiklik yok işte canım yaa.ama olacak inşallah hep bunu sölüyorum az kaldı
sen neler yaptın canım nasıl gidiyor gebelik.şikayetler başladımı.inşallah çok güzel bir gebelik geçirirsin ve sonundaa mis kokulu bebişini alırsın kucağına.
bizleri ihmal etmediğin için de ayrıca teşekkrler.

kızlar selam ..
bahar bişey dicem ya,
dün sabah ateşimi ölçmeden
tuvalete kaktım,sonrayattım
1 saat sonra falan ateşimi ölçtüm
hiç kalkmadanda olmuyorki ve ateşim 1 derece fln düşük çıktı

tatlım sen ölçtüğün ateşi yazsaydın
ama bir daha ki sefer tuvaleti azcık tut sabret ölçünce kalk
çünkü yürümek vs vücut ısısını değiştirir ama olsun bir günden bişey olmaz.

ahh canımmbenimmm burda hepimiz birbirimiz için üzülüp seviniyoruzz.çıkarcı ilişkiler yok dualar ediyoruzz birbirimize.pes etmeden hepimizin olacak bebeği.
bütün arkadaşlarım aynı şekilde birbirimize yardımcı oluyoruz.ben herkes gebe kalana dek burdayım canım.ama az kaldı diyorum hep.
sen naptın canım kaçıncı günün sanırım test yapmıştın ama lh testiydi dimi.

BENim dün bat dı.. ama gelmediler.. test negatif çıktı.. bugun yine yok kırmızılar.. içimde tam bi umut oluşuyor hoop belime ağrı giriyor..
öyle beklemedeyim test de negatif çıkınca zaten yine günlerimin şaştığını düşünüyorum..

BENim dün bat dı.. ama gelmediler.. test negatif çıktı.. bugun yine yok kırmızılar.. içimde tam bi umut oluşuyor hoop belime ağrı giriyor..
öyle beklemedeyim test de negatif çıkınca zaten yine günlerimin şaştığını düşünüyorum..

canım inşallah gelmez adetin.ama ben test konusunda yüzde yüz doğru çıktığını düşünmüyorum.yani bazılarının gebeliği testlerde çıkmıyor çok okuduk burda negatif çıkıp adeti gelmediği için kana giden ve pozitif sonuçla dönen.belirtilere de inanma.inşallahhh güzel haberler verirsin bizlere.

günaydın arkadaşlar..
pasimm çok tşk ederim ..güzel dualarında bizde kavuşcaz meleklerimize inş...
canım klomenle ilgili bişey soracaktım.
ateşin güzel canım 45dk bişey olmaz yataktan kalkmadıysan.
ben bazen tam vaktinde ölçerim uyurum tekrar uyanınca ölçerim 2saat sonra falan ama hep aynı çıkar.
maşallah güzel gidiyor.inşallah bu tablonun sonunda bebiş vardır.:49:
sor cnm tabiki istediğin kadar soru sorabilirsin soğan suyundan sonra klomen üzerine bi kitap yazarım yani:1:
merhaba canlarımm:3::3:
baharım yarın tekrar git bence erteleme ya..:41:
sarecim nasıl gidiyo gebelik herşey yolundadır inşallah...:nazar:
mahrum ateşin süper gidiyo maşallah hep artsın inşallah:nazar:
mysea tam gaz devam et tatlım emi:21:
pasicim güzel dileklerin için saol bitanem sen nasılsın oğluşumuz nasıl:emir_bebek:

inşallah düşmez ama lekelenme devam ediyor batıma iki yada üç gün var tabloma göre...lekelenme dursa umutlancam ama bilmiyrum hayırlısı gelll senee sıpaaaaaa:57:

selam taze annecik nasılsın düzeldinmi geçtimi bulantıların kuzucuğun da iyidir inşallah

tatlım nolsun düzelmedi hatta dahada arttı sanki hep böyle sürecekmiş gibi,sen nasılsın öptüm

ateşimie göre batım 25,i bekleyip görcez cnm umarım dediğiniz gibi olur ....lekelenme devam ediyor bu arada lavoboya gittikçe çok az belli belirsiz senindemi öyleydi...[/QUOTE]

canım bu kanama kişiden kişiye değişiyomuş,bende 2 gün geldi ilk gün akıntı içinde çok az kıl gibi 2.günde birazdaha fazlaysı yani kurulandığımda peçeye geliyordu devamı gelmedi 3-4 gün sonrada testte çook silik kanda 25 53 çıktı bugün ne durumdasın ateşin çok iyimiş çok merak ettimya

kızlaar nasılsınız ne var ne yok?bugun kac kısı test yaptı benım bugun batım ama yapmadım olmazsm sabah yapıcam ınsallah..

canım belirtilere bakma da bi kana gitsen insan durdukça değişik duygulara bürünüyo inşallah bebiş kendini gizliyodur

selam canım haberler sizde heyecanla bekliyoruz valla sabrına hayran kaldım nasıl bekledin canım test yapmadan dualarımız sizinle

:1::1:ben o kadar sabırlı degılım cuma gunu ıstemeye ıstemeye test yaptım bıse cıkmadı ama erkendı yarın varsa bırsey cıkar herhalde..hıc adet belırtım yok ya hıc bır seyım yok yumrta catladıgına gore hamıle degılsem adet olmam lazım.sankı oda gelmıcekmıs gıbı:50::50::50:

tatlım nolsun düzelmedi hatta dahada arttı sanki hep böyle sürecekmiş gibi,sen nasılsın öptüm

ateşimie göre batım 25,i bekleyip görcez cnm umarım dediğiniz gibi olur ....lekelenme devam ediyor bu arada lavoboya gittikçe çok az belli belirsiz senindemi öyleydi...

canım bu kanama kişiden kişiye değişiyomuş,bende 2 gün geldi ilk gün akıntı içinde çok az kıl gibi 2.günde birazdaha fazlaysı yani kurulandığımda peçeye geliyordu devamı gelmedi 3-4 gün sonrada testte çook silik kanda 25 53 çıktı bugün ne durumdasın ateşin çok iyimiş çok merak ettimya[/QUOTE]

bnm lekelenme bildiğin kahverengi ve kıvamlı bi akıntı yarında devam ederse artık regl geliyor diycem ....belim ara ara kasıklarım ve göğüs uçlarımda acı var ...bi umuda kapıldım bi anda sonu hüsran olmasın istiyorum ....:50::50:

Back
X