Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

merhaba canlarımm:3::3:
baharım yarın tekrar git bence erteleme ya..:41:
sarecim nasıl gidiyo gebelik herşey yolundadır inşallah...:nazar:
mahrum ateşin süper gidiyo maşallah hep artsın inşallah:nazar:
mysea tam gaz devam et tatlım emi:21:
pasicim güzel dileklerin için saol bitanem sen nasılsın oğluşumuz nasıl:emir_bebek:

acıkcası dün itibariyle bıraktım canm yaaa yumurtlamanın son günüydü çünkü devam etmedim yoğun çalışmaya..bide korktum bişey varsa olurda tutunmşsa meleğim:emir_bebek: abartmayalım die yanlşmı yaptım bilmem ne dersin ??:1:

günaydın kızlar yeni gün,yeni umut hatta bir sürü umut olsun hepinize..
39143a Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın kızlar..:3::3::3::3:
nasılsınız.....

bu arada canlarım günaydın hepinize.....:54::54::54:

günaydın kızlar ...
sonnur tablonu açamadım....

381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bnm ateşim düştü 5 derece birden , bugün yarın regl olucammm:14:

testte yaptım iyice aklımdan atayım diye oda negatif..:14:

herkese slm...... babamı 25 gün önce kaybettik.içim çok acıyorr...oglum olcakmış.....kanamam devam ediyor.herşey iyi olur inşallah

tülaycım başın sağolsun arkadaşım Allah sizlere sabır versin. çok uzun zamandır görüşemedik seninle.bu arada bebeğinde hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah.kaç haftalıksın canım şimdi kanamam var demişsin düşük tehlikesi mi var..ben 6+5 haftalık oldum benimde kanamam oluyo. 2. kutuya başladım progestan kullanıyorum.hakkımızda hayırlısı inş. bende çok korkuyorum bişey olucak diye

canım yaaa nie üzülüyon ki yapma bööle ama:50:herşeyin hayırlısı rabbim verecek doğru zamanda biliyorum hepimizin yüzü gülecek:16:...

canım benim üzme kendine Rabbim en hayırlı zamanda nasip edicek inşallah bebeğini

artık kronikleşen bi durum oldu üzülsemde elden gelen bişey yok bunu kafama kazıdım 3 senedir.. bekleyecez görecezz yeni ay yeni umut ....

günaydın kızlar ...
sonnur tablonu açamadım....

381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bnm ateşim düştü 5 derece birden , bugün yarın regl olucammm:14:

testte yaptım iyice aklımdan atayım diye oda negatif..:14:

canım herşeyde vardır bir hayır üzme sen canını..
adet gelmeden umudu kesmek yok...
adette gelse ..
çok şükür sağlığınız yerinde tedavi yöntemleri var onları denersiniz..
belkide onlar vesile olcak bebeğinini gelmesine...:16::16::16:

canım herşeyde vardır bir hayır üzme sen canını..
adet gelmeden umudu kesmek yok...
adette gelse ..
çok şükür sağlığınız yerinde tedavi yöntemleri var onları denersiniz..
belkide onlar vesile olcak bebeğinini gelmesine...:16::16::16:

inan onlardanda vazgeçtim şuan için :14:karnımda felaket bi var eli kulağında adeetinde
çok umutlandım iki günlüğüne keşke hep düşük devam etseydi o iki gün yükselmesi çok umutlandırdı beni..
haktan hayırlısı herşeyin...

Son düzenleme:
inan onlardanda vazgeçtim şuan için :14:karnımda felaket bi var eli kulağında adeetinde
çok umutlandım iki günlüğüne keşke hep düşük devam etseydi o iki gün yükselmesi çok umutlandırdı beni..
haktan hayırlısı herşeyin...

seni çok iyi anlıyorum canım...
bebeğin olmaması değilde o umutlandığın günlerin yok olması daha yıkıcı oluyor...
sen yinede yıpratma kendini..
herşey yaradandan vakti geldiğinde olacak allahın izni ile...

seni çok iyi anlıyorum canım...
bebeğin olmaması değilde o umutlandığın günlerin yok olması daha yıkıcı oluyor...
sen yinede yıpratma kendini..
herşey yaradandan vakti geldiğinde olacak allahın izni ile...

aynen bu ay hep düşük seyredince umutlanmamıştım ama o son iki gün beni mahvetti...
napalım kader herşey..

Back
X