Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

acıkcası dün itibariyle bıraktım canm yaaa yumurtlamanın son günüydü çünkü devam etmedim yoğun çalışmaya..bide korktum bişey varsa olurda tutunmşsa meleğim:emir_bebek: abartmayalım die yanlşmı yaptım bilmem ne dersin ??:1:

evet canım ya yumurtlama zamanların geçtiyse bırak bende bıraktım ya sıkıldım:19:
günaydın kızlar ...
sonnur tablonu açamadım....

381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bnm ateşim düştü 5 derece birden , bugün yarın regl olucammm:14:

testte yaptım iyice aklımdan atayım diye oda negatif..:14:

canım hakkında hayırlısı olsun elbet güzel bir zamanda gelecek bebeğin adet gelmeden umudunu kesme canım...

mrb kızlar uzun zamandır elmıyordum
tülaycım başın saolsun
umarım hepiniz iyisinizdir

selam canım hoşgeldin epeydir yoktun nerelerdesin nasıl gidiyo?

hamdolsun biz iyiyiz canım..
siz nasılsınız..
geçtimi kanama şikayetin..
benimde oldu 8. haftalarda....

bizde iyiyiz çok şükür canım ara ara lekelenme tarzında oluyo aktif bi kanama yok çok şükür ama o bile beni çok korkutuyo.çok zorlayacak hareketler yapmamaya çalışıyorum.progestana hala devam ediyorum daha ne kadar kullanıcam acaba.2. kutuya geçtim.sende kullanmışmıydın canım

bizde iyiyiz çok şükür canım ara ara lekelenme tarzında oluyo aktif bi kanama yok çok şükür ama o bile beni çok korkutuyo.çok zorlayacak hareketler yapmamaya çalışıyorum.progestana hala devam ediyorum daha ne kadar kullanıcam acaba.2. kutuya geçtim.sende kullanmışmıydın canım

sarecim sen devam et progestan a...inşallah lekeler geçer bir an önce kendini yorma ve stresten uzak dur tatlım bebeğin de strese girmesin:34:

evet canım ya yumurtlama zamanların geçtiyse bırak bende bıraktım ya sıkıldım:19:

canım hakkında hayırlısı olsun elbet güzel bir zamanda gelecek bebeğin adet gelmeden umudunu kesme canım...

selam canım hoşgeldin epeydir yoktun nerelerdesin nasıl gidiyo?

iyi gidiyor aynı bebegim olsun diye hala beklıyorum :)

canım burdanda yazabilirsin özelden neden atamadınki mesaj:53:

yaa sanırım 100 mesaj sınırı varmış canım sanırımda ondan mesaj atamaıyorum. çakşır otunu sabah ve akşam olmak üzere 1 bardak içecek eşin. önce bir bardak suyu kaynatacak ve içine bir tutam çakşır otundan koycaksın. kaynadıktan sonra. 5-10dk demlensin ılık şekilde eşin içsin hergün sabah akşam bunu içecek. tadı iğrenç olsada katlancak artık.:)

inş işinize yarar cnm.şimdiden allah yardımcınız ve yanınızda olsun.:emir_bebek:tez zamanda bebek haberinizi almak dileğiyle

ayy inşallah canım.aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum.Kalp atışlarını bi duysam Allahın izniyle:49:

duyacaksın inşallah canım buna tüm kalbinle inan aklına kötü şeyler getirme...

iyi gidiyor aynı bebegim olsun diye hala beklıyorum :)

aynen canım bizde aynı sebepten bekliyoruz Allah daha fazla bekletmesin hiçbirimizi...

yaa sanırım 100 mesaj sınırı varmış canım sanırımda ondan mesaj atamaıyorum. çakşır otunu sabah ve akşam olmak üzere 1 bardak içecek eşin. önce bir bardak suyu kaynatacak ve içine bir tutam çakşır otundan koycaksın. kaynadıktan sonra. 5-10dk demlensin ılık şekilde eşin içsin hergün sabah akşam bunu içecek. tadı iğrenç olsada katlancak artık.:)

inş işinize yarar cnm.şimdiden allah yardımcınız ve yanınızda olsun.:emir_bebek:tez zamanda bebek haberinizi almak dileğiyle

canım teşekkürler çok sağol amin inşallah cümlemize...

ben adet oldum yeni bat:23 aralık ....

bu batın üstüne yenileri eklenmez inşallah herkez meleğine kavuşur...

Son düzenleme:
hakkında hayırlısı olsun canım yeni dönemin sana bebeğini getirsin inşallah.

amin cnm ...
bnm şimdi kafam karışık doktora gidicez adetimin 3. günü bakalım kist fln varmı bu kadar erken lekelenmeler ve 22 gün adet neden oldum...ve aşılama fikrimizden bahsetcez gerçi o aşılamadan önce iğne tedavisi demişti ama bilmiyorum çok karışığım çokkkk...:50:

bahaarcım çok geçmiş olsun diş ağrısı kabir azabı gibidir bilirim hmn dişçiye git bence sonra ilaçla fln uğraşma :50:

saol canımbenim ya ama dişim çürümüş kenarı kırıldı yemek yerken içine gidiyor ve ağrıyor.dişçiye gidemem şimdi tedaviye başlayalım der tedavi üstüne tedavi bana fazla gelir.aslında gebe kalmadan diş olaylarını halletmek lazımmış.

amin cnm ...
bnm şimdi kafam karışık doktora gidicez adetimin 3. günü bakalım kist fln varmı bu kadar erken lekelenmeler ve 22 gün adet neden oldum...ve aşılama fikrimizden bahsetcez gerçi o aşılamadan önce iğne tedavisi demişti ama bilmiyorum çok karışığım çokkkk...:50:

nasıl yani canım sen bu ay klomen kullandın ve çatlatma iğnesi oldun dimi.ve 22.gün mü adet oldunn.ama bence sen hayıtla birlikte klomeni kullanma canım biri bitkisel diğeri kimyasal ilaç etkileşim olmayabilir.bi yerde de okumuştum ben böyle bir şeyi.bence iğne tedavisi olmadan aşılama yada tüp bebeğe geçiş yapma canım yavaş yavaş aşama aşama gidelimki umutlarımız bitmesin hemen.hem ronyayı biliyorsun oda iğne tedavisiyle kaldı.istersen ona da bir sor ki o hep 2 ayda falan regl olurmuş aylarca yumurtlamadım dedi.ama bak sonuç aldı.senin durumun daha iyi hem kistlerinde kaybolmuş.

nasıl yani canım sen bu ay klomen kullandın ve çatlatma iğnesi oldun dimi.ve 22.gün mü adet oldunn.ama bence sen hayıtla birlikte klomeni kullanma canım biri bitkisel diğeri kimyasal ilaç etkileşim olmayabilir.bi yerde de okumuştum ben böyle bir şeyi.bence iğne tedavisi olmadan aşılama yada tüp bebeğe geçiş yapma canım yavaş yavaş aşama aşama gidelimki umutlarımız bitmesin hemen.hem ronyayı biliyorsun oda iğne tedavisiyle kaldı.istersen ona da bir sor ki o hep 2 ayda falan regl olurmuş aylarca yumurtlamadım dedi.ama bak sonuç aldı.senin durumun daha iyi hem kistlerinde kaybolmuş.

klomen yoktu cnm bu ay hayıtıda çatlama sonrasında bırakıyorum ben......gideyimde artık doktor ne derse ona uycam sabırsızım ben sabırsızzzz:52:
eşim bana bıraktı doktora bi sorayımda olmadı i sonraki ay geçeriz aşılamaya

Back
X