Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

evet evt gıdıyım :46::46:hadı ben gıttım gorusuruz dua at bana hakkımızda her zamn hayırlısı olsun.bıran once bebegımız olsun:34:

sonucu gec yazabılırım aksam mısafırlerım var haber verıyımde kızmayın sonra.sevıyorum sızı canım arkadslarım benım..

inşallah güzel sonuçlarla dönersin arkadaşım sende çok emek verdin çok bekledin sonu güzel olsun inşallah...sonuç pozitif olsunda bir ay sonra yazsanda olur..:1:

günaydın kızlar ayy hülya hadi inşallah güzel haberler verirsin bize canım ya bende heyecanlandım şimdi:52::52:
sonnur evet kuzum çalışmayı bıraktım ben yaaa sen de bir an önce kocişini bul ve yakasına yapış
:9::9:

soniiiiiiiiiii keşke bende bıraz heycan yapabılsem hıc bır sey hhıssedemıyorum.tek yumurtam catladı onu bılıyorum.
tatlım geçen ay bende bu duyguları yaşadım kızlar diyodu burda nasıl sabrediyon diye demek insanın içine doğmayınca...
ama bilimsel olarak düşünürsek bunda bi iş var gibi geliyo banada :49::34: hayırlısı..
sanada hayırlı sabahlar sonnur tablon gözükmüyo canımmmmmmmmmmmmm....
ayrıca kocişini bi an öne yakalasan hiçte fena olmucakkkk....
ya ilk gün burda paylaştım çıktı şimdi başka bir sorun var heralde tekrar bakıcam şimdi:34:
günaydın kızlar ayy hülya hadi inşallah güzel haberler verirsin bize canım ya bende heyecanlandım şimdi:52::52:
sonnur evet kuzum çalışmayı bıraktım ben yaaa sen de bir an önce kocişini bul ve yakasına yapış
:9::9:

adam işten yorgun geliyo e bende akşama kadar bekliyorum sonra uykum geliyo :35: gündüz daha verimli oluyorum yanee :9:
o zamanda koca yorgun oluyo yakalamam lazım onu bu akşaaamm :32:

canım daha çatlamamışsın ama ateşte dalgalanmalar var bu ara olabilir ama henüz olmamış.
ateşinin en az 36,2 36.3ten yukarı çıkması lazım çatladın diyebilmek için
ölçmeye devam.

yani aynı seyrederken birden düşmesi çatladım anlamına gelmiyor mu :26:

aynı seyrederkende düşüş olur ve 36.2nin üzerine çıkarsa çatlamış diyebilirz 36derece düşük bir derece yumurtlama ertesi zaman için.
herkesin ateşi farklı kısaca şöyle.ateş dalgalı yada sabit gidebilir ama çatlayacağı gün aniden düşer ve yumurta çatlar
çatladıktan sonra progesteron hormonu salgılanır ve bu hormon vücut ısısını artırır.doç.dr.nisbhr:1:
.sen ölçmeye devam et biz yorumlarız ama sen ateşin düştüğü günlerde çalış
belli olmaz.ateşe göre gitme sadece günaşırı devam et.başarılar.:1:

aynı seyrederkende düşüş olur ve 36.2nin üzerine çıkarsa çatlamış diyebilirz 36derece düşük bir derece yumurtlama ertesi zaman için.
herkesin ateşi farklı kısaca şöyle.ateş dalgalı yada sabit gidebilir ama çatlayacağı gün aniden düşer ve yumurta çatlar
çatladıktan sonra progesteron hormonu salgılanır ve bu hormon vücut ısısını artırır.doç.dr.nisbhr:1:

yani illaa 36 nın üzerine çıkacak :31:
aman pek ateşli değilmişim bunu anladım :37:
duruma göre bakıcaz artık :51:

yani illaa 36 nın üzerine çıkacak :31:
aman pek ateşli değilmişim bunu anladım :37:
duruma göre bakıcaz artık :51:

ay dur daha bunu demek için erken.hem sen bence 20li günlerde çatlayacaksın geçen ayda sanırım 40günde falan regl oldun.
ama sana tavsiyem daha önce yaptınmı bilmiyorum ama bi soğan kürü yap gerçekten bence çok etkili.
bende ultrason görünümünde 4 5tane kistik yapı vardı ama geçen gün doktora gittiğimde hiç ama hiç yok demişti.ben soğanın etkisi diye düşünüyorumm
aslında 7 8 gün yaptım bende ama tekrar yapmayı düşünüyorum.bak hülyada yaptı 6gün falan oda çok erken çatladı bayadır adet olamıyordu ve kendiliğinden çatladı.

ay dur daha bunu demek için erken.hem sen bence 20li günlerde çatlayacaksın geçen ayda sanırım 40günde falan regl oldun.
ama sana tavsiyem daha önce yaptınmı bilmiyorum ama bi soğan kürü yap gerçekten bence çok etkili.
bende ultrason görünümünde 4 5tane kistik yapı vardı ama geçen gün doktora gittiğimde hiç ama hiç yok demişti.ben soğanın etkisi diye düşünüyorumm
aslında 7 8 gün yaptım bende ama tekrar yapmayı düşünüyorum.bak hülyada yaptı 6gün falan oda çok erken çatladı bayadır adet olamıyordu ve kendiliğinden çatladı.

canım şu döngüye bi bak istersen,
13 MART
12 NİSAN
14 MAYIS
17 HAZİRAN
19TEMMUZ
20 AĞUSTOS
21 EYLÜL
7 KASIM
?? bu arada en son adetim gelmeyince gittiğimde doktor,kist yok demişti,ama bu pko yok anlamına gelmiyor dedi.
her zaman görünmeyebilirmiş.

canım şu döngüye bi bak istersen,
13 MART
12 NİSAN
14 MAYIS
17 HAZİRAN
19TEMMUZ
20 AĞUSTOS
21 EYLÜL
7 KASIM
?? bu arada en son adetim gelmeyince gittiğimde doktor,kist yok demişti,ama bu pko yok anlamına gelmiyor dedi.
her zaman görünmeyebilirmiş.

ay doktorların söylediklerini boşver onlara bakarsan bütün kadınlar pko.çokta önemsememek lazım adetler düzenli hormon değerleri iyiyse bence sorun yok demektir.
seninde son ay hariç döngülerin iyiymiş.saydım 30 32 34 32 32 32 48 günlerde olmuşsun çoğunluk 32gün 32-14=18.gün yumurtlaman lazım ama geçen ay kesin değil o yüzden 34te olabilir oda 20.güne denk gelir ama sen bu ara dikkatlice çalış çünkü en verimli zamana gelmişsin.en azından 25.gününe kadar falan dikkat et.

Son düzenleme:
ay doktorların söylediklerini boşver onlara bakarsan bütün kadınlar pko.çokta önemsememek lazım adetler düzenli hormon değerleri iyiyse bence sorun yok demektir.
seninde son ay hariç döngülerin iyiymiş.saydım 30 32 34 32 32 32 48 günlerde olmuşsun çoğunluk 32gün 32-14=18.gün yumurtlaman lazım ama geçen ay kesin değil o yüzden 34te olabilir oda 20.güne denk gelir ama sen bu ara dikkatlice çalış çünkü en verimli zamana gelmişsin.en azından 25.gününe kadar falan dikkat et.

evet doğru söylüyorsun zaten o ilk 3ay klomen kullandığım aylardı.
dr. takibindeydimya çatlamıştım onu biliyorum.
ama onun dışındakiler ne oldu bilmiyorum:26:
eğer hülya hamile çıkarsa bu ay hemen soğan kürüne başlıyoruummm :52:

Back
X