Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kızlar merhabalar topiikteki tüm meslektaşlarımn öğretmenler gününü kutluyrum...

kızlar nasılsınz ya benim pek keyfim yok çok kasık ağrım var Allah tan hayırlısı geçmişi okumadım şimdi ama hayal naptı testi
geçmiş olsun canım dikkatli ol bol bol dinlen.hayali bizde merak ediyoruz ama gelmedi henüz.
39143a Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bütün öğretmenlerimizin gününü kutluyorum..
canım belki çatlamışta olabilirsin herkesin ateşi farklı ateşin yükselmeye başlamış ama sen yinede günaşırı devam et ve ateşin düştüğü günlerde özellikle çalış.
bu arada hepinize günaydın kızlarrrrrrrrrrr:54:yaaa ben sabah giriyorum okuyana kadar gecmişi anam ağlıyo bu aralarda yoğunum iice iş yerinde...dün bayağa kopmuşsunuz baharın alacağı olsun ne fotoydu o güldüm sabah bende çokkk:1:sonnurcummm senin adınada çok sevindim canımmm ii etmişsin spor iidir her açıdan...herkeste bu ay bir rahatlama var allahım yüzümüze gülsün stressiz gelir zati bebişlerimiz hep bööle güleleim eğlenelim:34::21::1::9::9::1:öpüyorum hepiniziii daha sonra görüşürüz inşallah bulabilirsem sizleri....haaaa bu arada bende de heyecan çok yaa az kaldı 4 aralığaaaa kızlar ilk deneme felan demiyo insan bayağa stres yapıyomş vallaha bu ay olmazsa şaşmam inanın yapmayacam dedim ama çok sıktım kendimi sanırım kızdım da kendime bakalım bundan sonrada kulağıma küpe olsun rahat bırakcam inşallahhhh...

canım denk gelemedik senle ama inşallah ilk ve son ayın olsun.

offff yaaaa inanmıyorumm çok üzüldüm gerçektennnn.ama inşşallah olur en yakın zamanda.beli olmaz tedaviden sonra kendiliğinden kalan çok var.inşallah onunda bu ay allah yüzüne gülsün.off gerçekten üzüldüm şimdi:31:

bende çok üzgününm akşamdan beri..
ama üzülmek hiçbir şeyi değiştirmiyor ...
yılbaşından sonra tekrar deneyecekler allahın izniyle....

kız bu hülya ne sabırlı çıktı o sonuç sağlık ocağından gelene kadar ben 10 tane idrar testi yapardım:1::1::1::1:

bende çok üzgününm akşamdan beri..
ama üzülmek hiçbir şeyi değiştirmiyor ...
yılbaşından sonra tekrar deneyecekler allahın izniyle....

kız bu hülya ne sabırlı çıktı o sonuç sağlık ocağından gelene kadar ben 10 tane idrar testi yapardım:1::1::1::1:

hakkında hayırlısı olsun canım arkadaşşının.
evet yaaa kız durdu durdu test yapmıycam diye inat etti ay bende ölcem meraktan yaaaa gelsin artıkkkk

evet canım tüp bebek sonucuydu ilk tedavisiydi...
ama nasip kısmet işte:50:
sen nasılsın canım....

iyi cnm aşılama merkeziyle görüştük adetin 2. yada 3. günü olması lazımmış..5 kere fln gelmemiz gerekiyormuş 15 gün sürecek bi tedaviymiş ama bulunduğum şehirde değil başka şehire geçmemiz gerekli bilmiyorum nasıl yapacaz bu ayda bişi yapmadan geçircem galiba... yarın doktoruma gidecektim onuda pazartesiye attım ..:21::21:bu ay ilaç içmiycem :1::1:

iyi cnm aşılama merkeziyle görüştük adetin 2. yada 3. günü olması lazımmış..5 kere fln gelmemiz gerekiyormuş 15 gün sürecek bi tedaviymiş ama bulunduğum şehirde değil başka şehire geçmemiz gerekli bilmiyorum nasıl yapacaz bu ayda bişi yapmadan geçircem galiba... yarın doktoruma gidecektim onuda pazartesiye attım ..:21::21:bu ay ilaç içmiycem :1::1:

evet canım aşılamada sık oluyor kontroller iğne olduğun için yumurtaların gelişimini takip ediyorlar...
hakkında hayırlısı olsun inşallah vesile olur bebeğinini gelmesine...:16::16::16:

evet canım aşılamada sık oluyor kontroller iğne olduğun için yumurtaların gelişimini takip ediyorlar...
hakkında hayırlısı olsun inşallah vesile olur bebeğinini gelmesine...:16::16::16:
amin cnm inş...
bide akşam verdiğim kararlardan sabah caymasam daha güzel olcak ama kısmet artık belki bundada vardır bi hayır ...

:):):) yok be tatlım sizle alakası yokta, okuya okuyo fazla araştıra araştıra sanırım kuruntu yaptım kendimi fazla dinliyorum ovulasyon bitti hamileyim sandım sanki:1: inşallah ööledir gerçi... bir sorun yokta işte...kuruyorum oldumu olmadı mı die stresim o yani acaip bişeymiş anlatılmıyoki:1:hayırlısı rabbimden ilk denemede tutacak die bişey yok ablamlada konştum gecen kendime geldim çok kaptırdım hep aklımda biliyomusun takmıycam inşallah bundan sonra...azarladı beni vallahi:)sizde ööle diyosunuz zaten allah razı olsun hepinizden inşallah güzel haberler veririz en yakın zamanda...
ablanda haklı canım sendende ALLAH razı olsun
sonnur çatlamışınnn çalışmalara başla tam gaz :52::52::52::52:

bilmiyorum bu gece ben sahura kalktım belki ondan ateşte değişiklikte olmuş olabilir:26:
bende öğretmenlerimizin gününü kutluyorum...iyiki onlar var cahalete ışık tutan gerçek eğitimciler ......

hülüüüüüüüüü ???

ya kızlar delı olucam cıkmamıs daha gıttım yok dedı doktor.ne cıkıcaksa sankı bekletıyorlar adamı bır daha saglık ocaklarında test yaptırmıcam uyuz oldum sızıde uyuz ettım:43::43::43:

ya kızlar delı olucam cıkmamıs daha gıttım yok dedı doktor.ne cıkıcaksa sankı bekletıyorlar adamı bır daha saglık ocaklarında test yaptırmıcam uyuz oldum sızıde uyuz ettım:43::43::43:

üfff yaaaa sanki kanın içinden başka bişey arıyorlar çokmu zor iş yaaa bu.ay evet keşke özelde acilde yada hastanede yaptırsaydın cnm sende stres oldun bizde:50:

evdekı testı yapasım var ama ofkeyle kalkan zararla oturur dıyede bır soz var ya ondan yapamıyorum:1::1:yapsam bıse cıkmazsa umutlarım suya dusucek ama gece rahat uyucam.yapmasam yarını beklesem bıraz daha du etsem sankı yarın pozıtıf cıkıcakmıs gıbımede gelıyor..aglamak ıstıyorum ya hamıle degılsem catlayan yumurta nerede ıcımde kayıpmı oldu:43::43:

evdekı testı yapasım var ama ofkeyle kalkan zararla oturur dıyede bır soz var ya ondan yapamıyorum:1::1:yapsam bıse cıkmazsa umutlarım suya dusucek ama gece rahat uyucam.yapmasam yarını beklesem bıraz daha du etsem sankı yarın pozıtıf cıkıcakmıs gıbımede gelıyor..aglamak ıstıyorum ya hamıle degılsem catlayan yumurta nerede ıcımde kayıpmı oldu:43::43:

nası yani yumurtan çatlamışşa vardır bir yerlerdee :1:

üfff yaaaa sanki kanın içinden başka bişey arıyorlar çokmu zor iş yaaa bu.ay evet keşke özelde acilde yada hastanede yaptırsaydın cnm sende stres oldun bizde:50:
zaten doktor kan sayımıd aıstedı aıle hekımım ya o sonuc cıkmıs kanın ıcınde bıse yokmus..dedım kı benım gebelık testım nerde ben test ıcın gelmıstım baktı o daha cıkmamıs demezmı:52::52:tut boğ kadını ya
olsun sabır inşallah sonucu güzel gelsinde ...heyecannn dorukta güm güm gümmm .....:1:

ınsallah canım sagol guzel dıleklerın ıcın ama hamıle degılsem asılma ya yavas yavas razı oluyorum:50::50:

Back
X