- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi bebisimolsun
- #2.481
nası yani yumurtan çatlamışşa vardır bir yerlerdee![]()
adet olmadıma gore ?eger bebkte yoksa?yumurta nerde:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nası yani yumurtan çatlamışşa vardır bir yerlerdee![]()
geçmiş olsun canım dikkatli ol bol bol dinlen.hayali bizde merak ediyoruz ama gelmedi henüz.
canım belki çatlamışta olabilirsin herkesin ateşi farklı ateşin yükselmeye başlamış ama sen yinede günaşırı devam et ve ateşin düştüğü günlerde özellikle çalış.
canım denk gelemedik senle ama inşallah ilk ve son ayın olsun.
evdekı testı yapasım var ama ofkeyle kalkan zararla oturur dıyede bır soz var ya ondan yapamıyorumyapsam bıse cıkmazsa umutlarım suya dusucek ama gece rahat uyucam.yapmasam yarını beklesem bıraz daha du etsem sankı yarın pozıtıf cıkıcakmıs gıbımede gelıyor..aglamak ıstıyorum ya hamıle degılsem catlayan yumurta nerede ıcımde kayıpmı oldu
![]()
valla eğer yumurtan gerçekten çatlamışsa dediğin zamanda ve gebe değilsen adetinde gelmediyse daha öncede dediğim gibi sen bizim bütün ezberimizi bozacaksınnnnn![]()
canım hıc sızın kafanızı karıstırmak ıstemıyorum ınan. hem ıstısnalar kaıdelerı bozmaz derlerben ıstısna olmus olurum o kadar..ınsallah olmam tabı ama hıc bır adet belırtısı olmaması da tuhaf
bebişimmm canımbenimm öğretmenler günün kutlu olsun.bu bebekte güllerde senin inşallah seneye bu durumda olursunuz.ayrıca ferdacım canancım ve öğretmen olduğunu bilmediğim tüm arkadaşlarım sizlerinkide kutlu olsunn.
Eki Görüntüle 294565
canım benimm çok güzel bunlar yaa çok sağol baharım inşallah seneye böyle kutlarız canım arkadaşım...
kutlayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim bende bütün meslektaşlarımın gününü kutluyorum...
adet olmadıma gore ?eger bebkte yoksa?yumurta nerde:)
:)) ben bilmiyodum o şarkıyısonnurrr leylek leylek havada yumurtası tavada....acep bizim yumurta nerdeeeiğrenç bi şarkıı
kız hayal öldürdün meraktan beeeeeee
kızlar pasım bana evdekı gebelık testını yaptırdı tek cızgı malesefama en azından rahatladım uyurum artık
sızde kaybolan yumurtamın nerede oldugunu bulursunuz artık pıstı yandımı yumurta tavadamı onu bılemıcem..ama suan bıldıgım tek sey var doktorum ne derse o asılama derse ıtıraz etmıcem.baksanıza yumurta catlıyor ama yıne adet olamıyorum..sanırım neden olamadıgımıda bılıyorum.buda ayrı bır tez bır gun anlatırım sıze anladım ben
![]()
sonnurrr :2::2:
sen çatladın sanırsam ...çalıştın inşş...
bilmiyorum canım ama dün oldu bişeyler zorlada olsa
ben bu ayda şimdiden olmayacağını peşin peşin söyleyeyim![]()
hirammm dün seni andım bak geldin hemen nerelerdesin canım ya nasıl oldun iyimiisn
hiraaaaa annem nerelerdesin sennn çokk merak ettik nasılsın geçtimi hastalığın.bizde henüz bir değişiklik yok![]()
baharımmmm,ciddi bir karaciğer problemim var kuzum kolay kolay geçmez,ilaç tedavisi dışında bol bol dinlenmem gerekiyor...
olsun tatlım zamanı varmış daha,Rabbim sağlık sıhhat versin bebişte gelir elbet,zamanını bekliyor![]()