- Konu Sahibi bebisimolsun
- #3.081
hoşgeldin cnm seni aramızda görmek mutluluk verici:)) yeni döngün hayırlı olsun en azından vaktinde regl olduncanım arkadaşım çok teşekkürler... evet umarım 2012 de bebeklerimizi beklemek nasip olur
selam canım benim evet akşam geldim :)
ve dün regl oldum.

dur daha bi günden bişi olmaz sen demiyomusun adet gelmeden umut kesmek yok...evet ateşim düşüşe geçti artık ne bu tablodan hayır gelir ne benden.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
hakkında hayırlısı olsun listemize girmeden çıkarsın inşsELAMLAR
bahar bizim seninle bat tarihlerimiz aynı sanırım benim günlerim gerçi son aylarda 26 günde bir oldum sonra 30 u bile gördüm neyse 26 güne göre ise önümüzdeki pazar bat benim.. ama sonrasında da gelebilir o yüzden de listeye dahil olmuyorum ki bu ay kaçıncı günümde olucam göreyim ona göre yazdırıcam kendimi :)) ya bu ay yumurtlama dönemi ile bugune kadar sürekli kasık ağrım oldu.. hep adet olacak gibiydim.. ayrıca yumurtlama dönemimde göğüslerim acımaya başladı hala onlarda acımaya devam ediyorlar.. Allah'tan hepimiz için hayırlısını diliyorum.. adet olucaksam hiç umutlanmadan hemen gelsin( çok umudum var yaa

çıkar evet...ovulasyon günü gibi eşit veya biri daha koyu çıkarsa pozitif oluyor...evde gebelik testi yok kizlar ovulasyon var acaba yapsam gebelik varsa cikarmiki cok merak ediyorm :)
canım tablona baktım ama anlayamadım üff niye çatlayamadın kızz13.gün acaba diyorum ama sonrasında da düşüş olmuşş hayırlısı dur bakalım..
ay bu ay bende yumurtlamıcak mıyım neeeeeeeeetestim hala çoook silikk bugün 13.günüm
sonnur tatlım adet olmuşsun hayırlısı olsun yeni yıla bebişinle girersin inşallahh...
bende anlamadım bugünde devam 36,3 ten bu ay kafayı yedi bnm ateş hayırlısı olsun bebişim ...daha yumurtlayamıyorum bile nasıl hamile kalacaksam

sen testini yapmaya devam et 16. gün fln sonuç alırsın ama sıkı çalış yinede