Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Benimde 4.5 yıl oldu evleneli.
oo canım o zaman doktor direk aşılama yapmaz bildiğim kadarıyla,
önce eşinden spermiogram senden hormon tahlilleri ve en önemlisi hsg (rahim filmi)
almadan aşılama yapmazlar.bence acele ediyorsan hemen iyi bir dr.bul ve tedaviye başla canım
ALLAH şifa versin :34:

iyi bir doktor...işte en önemlisi bu...hsg çekilmedi bana...o çok acı veren bişeymiş.hiç istemiyorum :-( inş gerek kalmaz...eşimin ürolog bulması laım demi???

iyi bir doktor...işte en önemlisi bu...hsg çekilmedi bana...o çok acı veren bişeymiş.hiç istemiyorum :-( inş gerek kalmaz...eşimin ürolog bulması laım demi???

bildiğim kadarıyla istanbuldasın bende istanbuldayım bende bir iki dr.değiştirdim son gittiğim dr. fena değildi özelden nerde olduğunu yazarsın istersen sana yardımcı olurum.
eşinin üroloğa gitmedende direk bi hastanede tabi spermmiogram yapan bi hastanede tahlilini versin sonra bi üroloğa göstereblirsin.
bizde öyle yaptık.
ama inş gerek kalmaz canım ama bence daha fazla bekleme için rahat eder en azından.

KIZLAR selamlar,, ben doktora gittim maalesef dış gebelik teşhisi koydular perşembe günü kısmetse sonlandıracaklar.. çok üzgünüm.. Allah'tan hayırlısı diyorum.. Bu arada listeden silerseniz o hamile yazısı tarih oldu çünkü bana yine :2: hakkımızda hayırlısı bakalım..

Canım üzülme sakın Allahtan hayırlısını dile sağlıklı sıhhatli evlatların olur inşallah..

brodner canım çok üzüldüm.. geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın...
ama en kısa zamanda gelecek bebeğin....
benim kuzenim 2 defa yaşadı dışgebelik..
şimdi o da 23 haftalık hamile....
seninde en kısa zamanda olacak allahın izni ile....:16::16::16:

sonnur canın saolsun kuzum inşallah duan kabul olur...
olimbera senin ne canım son durumlar tablonuda göremedim...:26:
melisss canım o dediğim okulda yeğenim okuyormuş..
eniştemin okuluda öğrendim:1::1::1::1:
bahar kuzum sen nerlerdesin...
naz inşallah aşılamaya gerek kalmadan gelir bebeğin..
rahim filmini ve spermiogramıda bir yaptırın sonra yolunuza devam edersiniz....
hülya kaçak seni sen nerlerdesin bakim..:27::27:
bende hamdolsun iyiyim
rabbim utandırmasın şükür bugünümüze....
sizleri seviyorum...:16::16:

bende hamdolsun iyiyim

canım pasimmm ben buralardayım da artık yazacak bişey bulamıyorum kendimden sıkıldım.
biraz daha rahat olmak istiyorum bu ay.mümkün olmasa da en azından deniyorum.
konuştukça vıcık vıcık oldu bebek işi.kendime kızıyorum bazen.

canım pasimmm ben buralardayım da artık yazacak bişey bulamıyorum kendimden sıkıldım.

Ahh baharcım ne güzel söyledin konuştukça tadı kaçıyor sanki artık benim de moralim iyiden iyiye bozulmaya başladı olmayacakmış gibi geliyor ateş de ölçmüyorum artık bakalım ne olucak bir kaç ay daha deneyecem sonra iyice bir kontrole giricem nedir durumlar daaa eşim ben hayatta gitmem diyor sen git diyor doktora sanki iş bende bitiyor üfff yaaa valla insanı canından bezdirirler :47::47::47:

Ahh baharcım ne güzel söyledin konuştukça tadı kaçıyor sanki artık benim de moralim iyiden iyiye bozulmaya başladı olmayacakmış gibi geliyor ateş de ölçmüyorum artık bakalım ne olucak bir kaç ay daha deneyecem sonra iyice bir kontrole giricem nedir durumlar daaa eşim ben hayatta gitmem diyor sen git diyor doktora sanki iş bende bitiyor üfff yaaa valla insanı canından bezdirirler :47::47::47:

yani canım konuşmak dertleşmek çok güzel ama hep aynı şeyleri konuşuyorum kendi adıma.
neyse belki şu an adetliyim ondan dolayı karamsarım.
canım eşin gitmese bile sen ertelemeden git doktora bir kaç ay bekleme inan zaman kaybı.
eğer bir problemin yoksa zaten beklersin.ama bir problem varsa da çözüme yönelik çalışırsın.
sen kendini bir temize çıkar eşin sende sorun olmadığını anlayınca zaten kendisi gidecek sen demeden.

bende hamdolsun iyiyim

Canıımmmm ALLAH razı olsun seninde duaların var biliyorum:34:
Rbbim boş çevirmeyecek biliyorum..

evet kızlar sizin gebe kalma vaktiniz yaklaşıyor ne zaman umutsuzluğa kapılırsanız belkide o zaman melekleriniz size merhaba diyecek :34:
bu kendime göre bir tez umarım gerçek olur :16: hepimiz adınaaa...

evet kızlar sizin gebe kalma vaktiniz yaklaşıyor ne zaman umutsuzluğa kapılırsanız belkide o zaman melekleriniz size merhaba diyecek :34:
bu kendime göre bir tez umarım gerçek olur :16: hepimiz adınaaa...

sonnurcum eğer umutsuzluğa kapılınca gebe kalınsaydı ben çoktan kalmıştım çünkü şu 1.5sene içersinde umutsuz anım çok oldu.
hem bu umutsuzlukta değil biraz bıkkınlık.
neyse hadi bakalım hayalin tezi doğru çıkmadı senin hayali listede yarım kaldı umudumuz yeni tezinde:1::1:

yani canım konuşmak dertleşmek çok güzel ama hep aynı şeyleri konuşuyorum kendi adıma.
neyse belki şu an adetliyim ondan dolayı karamsarım.
canım eşin gitmese bile sen ertelemeden git doktora bir kaç ay bekleme inan zaman kaybı.
eğer bir problemin yoksa zaten beklersin.ama bir problem varsa da çözüme yönelik çalışırsın.
sen kendini bir temize çıkar eşin sende sorun olmadığını anlayınca zaten kendisi gidecek sen demeden.

Bir sorun varsa bende olmasına razıyım valla ben en azından giderim bir hal çaresine bakarım diyorum ama tam tersi beni korkutuyor çok dik kafalı çünkü neyse inşallah bu tip durumlara gerek kalmaz da kendiliğinden gelir bebeğim :50::50::50:

Bir sorun varsa bende olmasına razıyım valla ben en azından giderim bir hal çaresine bakarım diyorum ama tam tersi beni korkutuyor çok dik kafalı çünkü neyse inşallah bu tip durumlara gerek kalmaz da kendiliğinden gelir bebeğim :50::50::50:

inşallah ikinizde de yoktur canım.evet sorun erkekte olursa daha büyük problem.çünkü erkekler tedaviye hoş bakmıyor ne olacaksa yani.neyse kafanı yorma sen böyle şeylerle.olacak yakında inşallah.

sonnurcum eğer umutsuzluğa kapılınca gebe kalınsaydı ben çoktan kalmıştım çünkü şu 1.5sene içersinde umutsuz anım çok oldu.
hem bu umutsuzlukta değil biraz bıkkınlık.
neyse hadi bakalım hayalin tezi doğru çıkmadı senin hayali listede yarım kaldı umudumuz yeni tezinde:1::1:

ama öyle hemen olmaz belki yıllar sonra..
belkide önümüzdeki yıl :1:
böyle yaşayan kadınlarıda çok gördüm ben çevremde,
tam umudunu yitirdiği zaman gebe kalanları..
yada bıkanları..
amaa biz ALLAH'a sığındığımız sürece,inandığımız sürece,
ben inanıyorum hayırlısını vereceğine vakti gelince :34:

ama öyle hemen olmaz belki yıllar sonra..
belkide önümüzdeki yıl :1:
böyle yaşayan kadınlarıda çok gördüm ben çevremde,
tam umudunu yitirdiği zaman gebe kalanları..
yada bıkanları..
amaa biz ALLAH'a sığındığımız sürece,inandığımız sürece,
ben inanıyorum hayırlısını vereceğine vakti gelince :34:

evet sitede de çok okudum hiç ummadığım anda geldi diyenleri.
bizim ummadığımız an yokki:1:.her an umuyoruz zaten

bende hamdolsun iyiyim

pasicim yiğenin belkide ablamın öğrencisidir:1: eniştenin okuluda bi ara söylersin tatlım...iyi olmanıza sevindim bizde siziii seviyoruzz:16:

Back
X