Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

canım valla bazen kızıyorum da kendime bırak sağlıklı doğsun şimdiden takma bu kadar kafana diye ama olmuyor

eşim arası pek istemiyor haklı çünkü R ler ile ufak bir problememiz var:9:
bizler anlamıyoruz ama ilk kez konuştuğu biri yuvarladığını farkediyor

o nedenle çok beğendiğim bir isim de Tuna
ikinci isim Tuna olabilir
eşim tamam dedi

Bencede çok takılmamak gerek önemli olan ismin manası bence.
Aslında çok isim çeşidi var araştırdın mı

Hakkında hayırlısı olsun cnm.

Benimde 2 aydır umudum yok geçen ay korunduk,bu ayda ben yoktum şimdi adetimi bekliyorum..
Ne sakin dimi hiç heyecan yok adet bekliyoruz yani :37:

Zaten burda spermmiogramı çapada yapıyorlar bildiğim kadarıyla,orayada gidip hiç bekleyemem..
Büyük ihtimalle özelde yaptırırız.
Yuh 4 saat çok fazla :53: Bize laboratuvardaki çocuk 15 dk içinde hemen getirin demişti biz evde vermiştik testi ama hastaneye yakındık onun için ki oda sağlıklı olmuyor işte ..
Sizin yaptırdığınız lab nerde adı falan?

mecidiyeköyde şubeleri var.normalde karşıda burası..ama mecidiye köye yeni açılmış.istanbullab yada labistanbul olması lazım adının.randevu akıp gidiyorsun.sonucu ertesi gün almıştık.

merhaba kızlar umarım iyisinizdir özeldim sizi kızmayın bana nolur vallahi :26:girdiğim yok internete doğru düzgün beni sorarsanız oğlumla gayet mutluyum 10 gün sonra işten ayrılıyorum:49: 32. haftamı bitirmiş olcam az kaldı yani gözüm sizde bir haber varmı diye ama şuan yok heralde hayırlısıyla dualarımdasınız hepinizi çokkk öpüyorum sevgiyle kalın.....

mecidiyeköyde şubeleri var.normalde karşıda burası..ama mecidiye köye yeni açılmış.istanbullab yada labistanbul olması lazım adının.randevu akıp gidiyorsun.sonucu ertesi gün almıştık.

tamam cnm teşekkürler ;)

var tabi ki canım ama bu saydığım isimler benım hep beğendiğim isimler ve çok araştırıp kafayı yormak istemıyorum

O zaman ikinizinde beğendiği isimle ortayı bulun ;)

merhaba kızlar umarım iyisinizdir özeldim sizi kızmayın bana nolur vallahi :26:girdiğim yok internete doğru düzgün beni sorarsanız oğlumla gayet mutluyum 10 gün sonra işten ayrılıyorum:49: 32. haftamı bitirmiş olcam az kaldı yani gözüm sizde bir haber varmı diye ama şuan yok heralde hayırlısıyla dualarımdasınız hepinizi çokkk öpüyorum sevgiyle kalın.....

hoşgeldinn doğumuna az kalmış allah yardımcın olsun.

kızlarrr bugün ne sıkıcı bi gün yaaaa:31::31::31:

bencedeeeee dünde böyleydi bugündeee :36:

Slm kuşlar nasılsiniz dün bizim kontrolumuz vardı bebisim 1800 gram olmuş maşallah. Sizleri seviyorumm haber verim dedim hersey yolunda bası yine aşağıda hazır velet:) hepinizi opuorum

Slm kuşlar nasılsiniz dün bizim kontrolumuz vardı bebisim 1800 gram olmuş maşallah. Sizleri seviyorumm haber verim dedim hersey yolunda bası yine aşağıda hazır velet:) hepinizi opuorum

maşalah canım oğluna sağlıkla gelsin inşallah
aman erken çıkacam diye uğraşmasın dikkat et sıkı tut:16:

yaa ben uyurken siz çene çalışıyorsunuz burda yaaaa
valla kıskanıyorummm:20::20:
ama dayanamıyorum uykuculuk fena arttı bende
malum hiç sevmem :1:
hadi ben çıkıyourm eşimle belgesel izleyeceğiz
hepinizi seviyor ballı ballı öpüyorum
hale rüyamda sende turuncu ,baharda da lacivert elbise vardı:30:

selam kızlarr:3:

herkes iyi çok şükür, melis annene çok ama çok sevindim Allah sağlığınızı mutluluğunuzu daim eylesin canım,

deryooşşş mehmet ismi bence güzel, yanına kayra güzel olur, Tanrının hediyesi demek. Mehmet Kayra, göktuğ da güzel isim ben oğlum olsaydı göktuğ koycaktım:1: tuna da güzel hatta Tunahan olabilir, hımmm klasik olabilir ama alp de güzel mehmet alp, gökalp te güzelll anammmm ne çok yazdım:52: hamileliğin en güzel kısmı isim araştırmak öpüldünüzzzz:16:

yaa ben uyurken siz çene çalışıyorsunuz burda yaaaa
valla kıskanıyorummm:20::20:
ama dayanamıyorum uykuculuk fena arttı bende
malum hiç sevmem :1:
hadi ben çıkıyourm eşimle belgesel izleyeceğiz
hepinizi seviyor ballı ballı öpüyorum
hale rüyamda sende turuncu ,baharda da lacivert elbise vardı:30:

pek lacivert giymem yavru
uykucu seniii bu gece gelde çene çalalım yineee eskisi gibii

Evet pasimm sanırım öyle oluyor
bende sayfalar ilerleyip gitmiştir diye girdim kimse yok
acaba ziyaretçiler bizimkiler olabilir miii

Ohh hızlıca büyüyor hemen çıkabilmek için :1:
Dikkatli ol Allaha emanet kuzum

Back
X