Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

evet kızlar adetim geldi ben çziginin yerini değiştirmiştim yani dpo14 erkende değil..
hakkımızda hayırlısı olsun bilidğiniz gibi aşılamaya başlıyorum o sebeple ateş ölçme ,kürdür vırtdır zırtdır uğraşmıycam ....

evet kızlar adetim geldi ben çziginin yerini değiştirmiştim yani dpo14 erkende değil..
hakkımızda hayırlısı olsun bilidğiniz gibi aşılamaya başlıyorum o sebeple ateş ölçme ,kürdür vırtdır zırtdır uğraşmıycam ....

olacak inş. hakkında hayırlısı
rahat ol

tatıl dönuşü eylüldeki adetımde

Eylüüüll umarım Eylül ayı bereket getirir hepimizee...

Oliimm benimde karnım ağrıyo her an gelebilir bekliyorum..

Sende pko olduğu halde adetin gayet düzenli cnm buda iyi bir sebep.

öyle valla
zaten aksamları kısa :31:
sen nasıl oldun baharcan moralın nasıl
aksama menün ne de bakım

valla canım işte bunalım falan takılıyoruz ne yapalım
benimde sivilcem çıktı adet belirtilerim başladı sanırım en geç perşembeye olurum.
akşama menüm yok canım çünkü kayınvaldeye gidiyorum yemeğe
acaba onun menüsünde ne var bilmiyorum
sen nasıl yapıyorsun yemek işini kaynana mı gidiyorsun

valla canım işte bunalım falan takılıyoruz ne yapalım
benimde sivilcem çıktı adet belirtilerim başladı sanırım en geç perşembeye olurum.
akşama menüm yok canım çünkü kayınvaldeye gidiyorum yemeğe
acaba onun menüsünde ne var bilmiyorum
sen nasıl yapıyorsun yemek işini kaynana mı gidiyorsun
üzülme kuzu olacak olacak hepimizin... mükafatını görecegiz elbet bu günlerin
yapıyorum da kayınvalıde de yapıyo annemler davetler
6 da cıkıyorum yemegim yetişiyo şükür

üzülme kuzu olacak olacak hepimizin... mükafatını görecegiz elbet bu günlerin
yapıyorum da kayınvalıde de yapıyo annemler davetler
6 da cıkıyorum yemegim yetişiyo şükür

olcak canım amannn zamanı gelince olsun ne yapalım
kendimizi yırtsak ne olcak.hem bu sayede evliliğimizin tadı daha iyi çıkıyor
6da çıkman iyiymiş baya zaman kalıyor sana

artık biter yavaş yavaş o dönemde geçer..
deryoşş sende bildiğim kadarıyla geç adet oluyordun hamile kaldığın ay kaçıncı gününde yumurtlamıştın

[FONT=Comic Sans[/FONT]

Oruçtan mı acabaa bende aynııı

hımm baya oldu gelmiyor bu ara herkes atıyor kendini bi yerlere .. bende tatil istiyorumm
20.gün canım ateş öyle dedi:46:

Eylüüüll umarım Eylül ayı bereket getirir hepimizee...

Oliimm benimde karnım ağrıyo her an gelebilir bekliyorum..

Sende pko olduğu halde adetin gayet düzenli cnm buda iyi bir sebep.

valla neler yaptığımı sen biliyorsun sonnur bi zahmet gelsin:1::1:
metmorfinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn her pkolu kullanmalı bu kadara basitt:37:

kızlar merhaba.bugn doktora gittim.yumurtalıklarım çok iyimiş :nazar: kist mist de yokmuş.ayrıca vajinal usg ile yumurta rezervlerine bakıldığını öğrenmiş oldum. oda iyimiş.doktor hepsni beğendi yani.yarın itibari ile klomene başlıyorum.ayın 14 ünde çağırdı.yarın ateş ölçmeye başlıyorum. adetin 5. gn başlamış olcam ölçmeye çok sorun olmaz demi?birde bu ayki adet döngüm 25 gün sürdü.doktor beni adetin 13. günü çağırdı.geç kalmış olmayız demi dedim.yok dedi.herhalde bişi biliyo ki öle dedi demi?ayy ne çok demi kullanmışım demi?:9:

kızlar merhaba.bugn doktora gittim.yumurtalıklarım çok iyimiş :nazar: kist mist de yokmuş.ayrıca vajinal usg ile yumurta rezervlerine bakıldığını öğrenmiş oldum. oda iyimiş.doktor hepsni beğendi yani.yarın itibari ile klomene başlıyorum.ayın 14 ünde çağırdı.yarın ateş ölçmeye başlıyorum. adetin 5. gn başlamış olcam ölçmeye çok sorun olmaz demi?birde bu ayki adet döngüm 25 gün sürdü.doktor beni adetin 13. günü çağırdı.geç kalmış olmayız demi dedim.yok dedi.herhalde bişi biliyo ki öle dedi demi?ayy ne çok demi kullanmışım demi?:9:

hadi bakalım cnm sorun olmamasına sevındım inşallah hayırlısıyla gelsın bebişlerr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

slm kızlarr cok fazla gıremıyorum malum esım evde arada bı bakıp cıkıyorum pek yazamıyorum da sıze ama aklım burda :34:

slm kızlarr cok fazla gıremıyorum malum esım evde arada bı bakıp cıkıyorum pek yazamıyorum da sıze ama aklım burda :34:

Hadi hayırlısı umarım sağlıklı ve bol bol yavruların olsun :)

hadi bakalım cnm sorun olmamasına sevındım inşallah hayırlısıyla gelsın bebişlerr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar çok teşekkür ederim.bindik bi alemete gidiyoruz kıyamete....:10:

o dedgin imkansız işte...ya bu arada doktor çatlatma iğnesinden hiç bahsetmedi.herhalde yapmayacak.12. günü çağırdı.size ilişki günü sölicem dedi...inş tutar bu sefer

ayy sınır seyy kolay gelıyıo geldımı yapısıyo su stres allahım al onu bızden:9::9::9:

tam bılmyıorum ama ben 1 kere yaptırdım heralde yumosun buyuklugune gore karar verıyor

Back
X