- Konu Sahibi bebisimolsun
- #12.441
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana bak kız
senşimdi bayramdan sonra yapacaklarını bir anlat bakayım
rahım filmini de çektirdim sırada ne var
sabah doktora gittim aşılama bu ay da kaldı kızlar ..
şaka gibi ....
sabah doktora gittim aşılama bu ay da kaldı kızlar ..
şaka gibi ....
tatile denk geldiği için ...
fazlada konuşmak istemiyorum cnm sıkkın...
tatile denk geldiği için ...
fazlada konuşmak istemiyorum cnm sıkkın...
aşılama mı çatlatma mı
Aşılama
Klomen i 5 kere kullandım çünkü daha vermezler sanırım..
Hastane araştırdım ama ayın 15 ne kadar dolu ee benim 2 gün içinde hastaneye gidip tahlil vermem gerek bilmiyorumm
Eşimle sonunda konuştum,oda ben oruç olcam nasıl tahlil vercem dedii yani bu ayda kalsın mı dedim evet dedi.
Adetimin düzene girdiğini söyleyince,demekki bişeyler düzelecek belkide normal yolla olcak dedi![]()
Aşılama
Klomen i 5 kere kullandım çünkü daha vermezler sanırım..
Hastane araştırdım ama ayın 15 ne kadar dolu ee benim 2 gün içinde hastaneye gidip tahlil vermem gerek bilmiyorumm
Eşimle sonunda konuştum,oda ben oruç olcam nasıl tahlil vercem dedii yani bu ayda kalsın mı dedim evet dedi.
Adetimin düzene girdiğini söyleyince,demekki bişeyler düzelecek belkide normal yolla olcak dedi![]()
caniko ben doktora bi kere klomen kullandığımı ama takip altına alınmadıgımı söledim.o tedavi sayılmaz niye takip etmemiş dedi..neyse artık.be sefer takip olacak o kesin.14 ağustosta gidiyorum.çatlatma iğnesi verecek mi onu bilmiyorum ama..o konuda bişi demedi.sen kullanmışmıydın?bide sen hangi hastaneden randevu almaya çalışıyorsun?
kızlar bi de doktor bana folidoce die bi ilaç vermiş. bu ne işe yarıyor ki acep?bilen var mı?
inşallah normal yolla olur sonnurcum ama çabalamak şart biliyorsun.
bi kez daha diyorum bence sen acilen metmorfine başla ozaman normal yumurtlayacaksın.bişeye gerek kalmaz bence.
caniko ben doktora bi kere klomen kullandığımı ama takip altına alınmadıgımı söledim.o tedavi sayılmaz niye takip etmemiş dedi..neyse artık.be sefer takip olacak o kesin.14 ağustosta gidiyorum.çatlatma iğnesi verecek mi onu bilmiyorum ama..o konuda bişi demedi.sen kullanmışmıydın?bide sen hangi hastaneden randevu almaya çalışıyorsun?