Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

evet sonunda geldım aklında hr yazdıgıızı okuyorum da cvp yazamadan cıkıyorum es evde olunca :1:
yada tam yazıcam pat dıye cıkıyorum:9::9:benden böle ıste sızde ne var ne yok hamısımız yokmus:19::19:ama ınsallah batlara var surprız olur bellımı olur:49::49:

aşılama mı çatlatma mı

Aşılama

Klomen i 5 kere kullandım çünkü daha vermezler sanırım..

Hastane araştırdım ama ayın 15 ne kadar dolu ee benim 2 gün içinde hastaneye gidip tahlil vermem gerek bilmiyorumm

Eşimle sonunda konuştum,oda ben oruç olcam nasıl tahlil vercem dedii yani bu ayda kalsın mı dedim evet dedi.
Adetimin düzene girdiğini söyleyince,demekki bişeyler düzelecek belkide normal yolla olcak dedi :31:

Aşılama

Hastane araştırdım ama ayın 15 ne kadar dolu ee benim 2 gün içinde hastaneye gidip tahlil vermem gerek bilmiyorumm

Eşimle sonunda konuştum,oda ben oruç olcam nasıl tahlil vercem dedii yani bu ayda kalsın mı dedim evet dedi.
Adetimin düzene girdiğini söyleyince,demekki bişeyler düzelecek belkide normal yolla olcak dedi :31:

inşallah normal yolla olur sonnurcum ama çabalamak şart biliyorsun.
bi kez daha diyorum bence sen acilen metmorfine başla ozaman normal yumurtlayacaksın.bişeye gerek kalmaz bence.

Aşılama

caniko ben doktora bi kere klomen kullandığımı ama takip altına alınmadıgımı söledim.o tedavi sayılmaz niye takip etmemiş dedi..neyse artık.be sefer takip olacak o kesin.14 ağustosta gidiyorum.çatlatma iğnesi verecek mi onu bilmiyorum ama..o konuda bişi demedi.sen kullanmışmıydın?bide sen hangi hastaneden randevu almaya çalışıyorsun?

caniko ben doktora bi kere klomen kullandığımı ama takip altına alınmadıgımı söledim.o tedavi sayılmaz niye takip etmemiş dedi..neyse artık.be sefer takip olacak o kesin.14 ağustosta gidiyorum.çatlatma iğnesi verecek mi onu bilmiyorum ama..o konuda bişi demedi.sen kullanmışmıydın?bide sen hangi hastaneden randevu almaya çalışıyorsun?

hadi bakalım naz çatır çatır çatla inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

inşallah normal yolla olur sonnurcum ama çabalamak şart biliyorsun.
bi kez daha diyorum bence sen acilen metmorfine başla ozaman normal yumurtlayacaksın.bişeye gerek kalmaz bence.

Ben hsg den sonra çok düzenli adet olmaya başladım :nazar:
Canım metmorfini almak için iyi bi doktor bulmam lazım adetliyken kan vermem lazım ama hastaneler dolu bişeyler ayarlamaya çaışıyorum..
Bide insülin direncime bakılmalı dimi metformin e başlamak için

Bencede doğru demiş takip yoksa nerden bilicen yumurtanın çatladığını
Ben 5 klomen 2 kere iğne kullandım ama önce sadece klomen deniyor doktor sonra olmayınca iğneyle klomen veriyor bazıları..
Ben araştırma hastanelerine gidemiyorum onun için devlet hastanesi araştırıyorum..

Back
X