Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kızlar hiçbiriniz gelmeyeceksiniz sanırım ama benım çıkmam lazım
yarın girebilir miyim bilmiyorum
giremezsem herkes kendine iyi baksın şimdiden iyi bayramlar hepinize

baharcım çok dikkat et kendine yorma kendini fazla kalsiyum olarak ne alabiliyorsan süt ayran yoğurt bunları gün içinde mutlaka tüket
ceviz ve badem özellikle hergün 3-5 tane ye
midenin en az düzeyde bulanması için soğuk içecekler buzlu ayran buzlu cacık ya da dondurma tüket doktorumdan tavsiyeler bunlar

herbirinizi kocaman öpüyorum :54::54:
döndüğümde herkes burda olsun:41:
:16::16:
:3::3::3::3::3::3::3::3:hoscakal cnm sanada ıyı bayramlar ıyı taıller opuyoruummmm:3::3:

Allah immmm sana geliyorumm..
Ellerine saglikkk ya hemen tarifi verirsen yarin yaparimm :))
tarif kolay canım biraz meşakatli ama güzel herkes bayıldı hiç kalmadı:1:
şimdi patatesleri küp küp doğruyorsun kızartıyorsun patlıcanları 4e bölüm 3 4 parçaya kesip onlarıda kızartıyorsun
yeşil ve kırmızı biberleri istediğin boyda doğrayıp ama büyük olursa daha güzel.bunlarıda kızartıyorsun hepsini ayrı tabağa alıyorsun.
köftenin tarifi zaten hep aynı ama ben köfteye 1 çay kaşığı karbonat koyuyorum daha güzel oluyor.
sonra köfteleri top top küçük yapacaksın.onlarıda kızartacaksın.hepsinin işi bitince önce köfteleri sonra patates patlıcanları tepsiye eşit şekilde dağıtacaksın
en sona biberleri koyacaksın görsellik açısından.sonra bir miktar salçalı su yapıp üzerine dökeceksin ve fırında yarım saat daha pişireceksin.ilave yağ koymuyorum zaten kızartma yağ çekiyor.tam lokanta yemeği oluyor.ve misafir için ideal.benim bugün 12kişi vardı misaifirm hepsine yatti.

bahar söyledin mi annenlere kayınvalidenler ay merak ettim
bu arada ben yarın İzmir'e gidiyorum bayram sonuna kadar yokum de hadi gelin:52:
söyledim bebeğim sevindiler işte ama öle halay çekmediler:1:
mmmmmmmmmm nefıs gorunuor ellerıne saglık :9::9:
sağol canımmmm 1 tabak kaldı istermisin:1:
kızlar hiçbiriniz gelmeyeceksiniz sanırım ama benım çıkmam lazım
yarın girebilir miyim bilmiyorum
giremezsem herkes kendine iyi baksın şimdiden iyi bayramlar hepinize

baharcım çok dikkat et kendine yorma kendini fazla kalsiyum olarak ne alabiliyorsan süt ayran yoğurt bunları gün içinde mutlaka tüket
ceviz ve badem özellikle hergün 3-5 tane ye
midenin en az düzeyde bulanması için soğuk içecekler buzlu ayran buzlu cacık ya da dondurma tüket doktorumdan tavsiyeler bunlar

herbirinizi kocaman öpüyorum :54::54:
döndüğümde herkes burda olsun:41:
:16::16:

tavsiyelerin için sağol tatlım
iyi bayramlar şimdiden iyi yolculuklar sana öpüyorum senii.

şimdi patatesleri küp küp doğruyorsun kızartıyorsun patlıcanları 4e bölüm 3 4 parçaya kesip onlarıda kızartıyorsun
yeşil ve kırmızı biberleri istediğin boyda doğrayıp ama büyük olursa daha güzel.bunlarıda kızartıyorsun hepsini ayrı tabağa alıyorsun.
köftenin tarifi zaten hep aynı ama ben köfteye 1 çay kaşığı karbonat koyuyorum daha güzel oluyor.
sonra köfteleri top top küçük yapacaksın.onlarıda kızartacaksın.hepsinin işi bitince önce köfteleri sonra patates patlıcanları tepsiye eşit şekilde dağıtacaksın
en sona biberleri koyacaksın görsellik açısından.sonra bir miktar salçalı su yapıp üzerine dökeceksin ve fırında yarım saat daha pişireceksin.ilave yağ koymuyorum zaten kızartma yağ çekiyor.tam lokanta yemeği oluyor.ve misafir için ideal.benim bugün 12kişi vardı misaifirm hepsine yatti.

ellerine saglıkkk vallaa sana da bebisi de yarasınn yeni anne :nazar::nazar: :1::1:
bende yarın yapıcam canımm evde malzemelerim varrr cok sagoll :16::16:

söyledim bebeğim sevindiler işte ama öle halay çekmediler:1:

sağol canımmmm 1 tabak kaldı istermisin:1:

tavsiyelerin için sağol tatlım
iyi bayramlar şimdiden iyi yolculuklar sana öpüyorum senii.

istememmmiii:1::1::1:

ben onu ızmır kofte sandım ama farklı patlıcan falanda var denemek lazım böylesin:1::1:

yan topikten soru varrr:))

kislarr simdi sperm kalitesi icin yumurtlama gununne kadar cinsel perhiz acaba dahami iyi olur ?????????
yani 10. gune kadar hic halvet yapmamak mi lazim ??? yoksa sperm kalitesi 4-5 gunden sonra duser mi

isin icindden cikamadim da??

yok yavru bu fırında sebzeli köfte.köfteside değişik zaten karbonat koyunca aynı inegöl köfte tadında oluyor.
ben bazen içine konserve bezelyede serpiştiriyorum

hmm denıyım bende yaa degısıklık olur kocamı sevdıgı hersey var ıcınde:1:ama maalesef kofte yı sadece hazır kofte harcıyla yapılanı yıyor dıger turlu begenmıyor...

bend tavuklusunu yapıyorum tavuk kusbası garnıtur domates bıber fırına atıyorum salcalı su baharatla oda lezzetlı oluyor

kislarr simdi sperm kalitesi icin yumurtlama gununne kadar cinsel perhiz acaba dahami iyi olur ?????????
yani 10. gune kadar hic halvet yapmamak mi lazim ??? yoksa sperm kalitesi 4-5 gunden sonra duser mi

slm tatlımmm:3::3::3::3:

ben kalıtesı duser dıye bılıyorum canımm

beşinci günden sonra spermcanların kalitesi düşer diye bilmekteyim...

baharımm çok güzel görünyoo valla ah bi ykın olsam dalardım hmn...:1::1:
$mutluluk...webp kızlar mutluluğun resmini buldumm..darısı başımıza olsun tez zmandaaa...:49::49::49:
bi an önce yırtalım bizde bu durumdan :ssz::ssz:

beşinci günden sonra spermcanların kalitesi düşer diye bilmekteyim...

baharımm çok güzel görünyoo valla ah bi ykın olsam dalardım hmn...:1::1:
Eki Görüntüle 489984 kızlar mutluluğun resmini buldumm..darısı başımıza olsun tez zmandaaa...:49::49::49:
bi an önce yırtalım bizde bu durumdan :ssz::ssz:

su mutlulugun resmını cektırsek ya bızde:1::1::1::1::1::1::1:

ayy allahım ınsallah nasıp eder artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hoşgeldin idilimm bu soruyu bende defalarca kendime sormuşumdur.
yani acaba biriken ve daha bi şevkle yapılan ilişki dahamı iyi olur diye.
sanki benim mantığımca daha iyi olur.ama tabi yumurtlamaya gelinceye kadar öncesinde 1 2 kez olmalı.
bende mesela bu ay sadece 7.gün yaptım sonra 6 gün ara verdim.hem yumurtlama gelmeden bıkmamış olduk.
çünkü bizim bu zamana kadar hep adet bitesiye son gaz devam ederdik ama yumurtlama gelince ikimizde de hal kalmazdı.
haa bu ay ara verdikte çok mu şevk oldu hayır olmadı yine bıkkınlıkla yaptık.

hmm denıyım bende yaa degısıklık olur kocamı sevdıgı hersey var ıcınde:1:ama maalesef kofte yı sadece hazır kofte harcıyla yapılanı yıyor dıger turlu begenmıyor...

bend tavuklusunu yapıyorum tavuk kusbası garnıtur domates bıber fırına atıyorum salcalı su baharatla oda lezzetlı oluyor

evet canım tavuklusunu da yapıyorum ben.
fırın yemeklerini seviyorummm.
ama eşinle köfte konusunda tam tersiz.çünkü ben asla köfte harcı yiyemem çok ağır.ama erkekler seviyor işte

hoşgeldin idilimm bu soruyu bende defalarca kendime sormuşumdur.
yani acaba biriken ve daha bi şevkle yapılan ilişki dahamı iyi olur diye.
sanki benim mantığımca daha iyi olur.ama tabi yumurtlamaya gelinceye kadar öncesinde 1 2 kez olmalı.
bende mesela bu ay sadece 7.gün yaptım sonra 6 gün ara verdim.hem yumurtlama gelmeden bıkmamış olduk.
çünkü bizim bu zamana kadar hep adet bitesiye son gaz devam ederdik ama yumurtlama gelince ikimizde de hal kalmazdı.
haa bu ay ara verdikte çok mu şevk oldu hayır olmadı yine bıkkınlıkla yaptık.

evet canım tavuklusunu da yapıyorum ben.
fırın yemeklerini seviyorummm.
ama eşinle köfte konusunda tam tersiz.çünkü ben asla köfte harcı yiyemem çok ağır.ama erkekler seviyor işte

bende normal kofteyı ozledım ama maalesef yapmıyorum kendım ıcın bıle olsa hala alısamadım4 yıl oldu:1:

bu arada bızde hep regl bıtınce ful calısıyoruz yumurtlama gunlerıne senın gıbı pek hal kalmazdı gercı bu ay ne yumurtlama e regl toplasan 4 kere ılıskı oldu galıba:1:ramazan dolayısıyla tadılattayız:1::1::1::1::1::1::1::1:

cevaplar icin tesekkurlerrrrr kislarrr
o zaman bugun 5.gun bitti ben genelde 10. gun yumutluyorum o zaman bu aksam yapip 5 gun yapmadan 10.12.14.16.gunlerde halvet yapmalii sanirsammmm

ayyy sizi seviyorummmm KOMSUCANLARIMMM benimmmmmmmmmm

:nazar::nazar:
BAHARCIMM alistinmi cnmcmmm anecikligeeeeee ayyyy cok dua et bizeeeee mucksssssss
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
OLI ve SNOW cummmmm cevaap veren dillerinize , kocislerinizee hamisizzzz diye bagirmayida nasip etsin insallahhhhhhhhh
hepimizee
muckss
:42::42::42::42::42::42:

o zaman bugun 5.gun bitti ben genelde 10. gun yumutluyorum o zaman bu aksam yapip 5 gun yapmadan 10.12.14.16.gunlerde halvet yapmalii sanirsammmm

BAHARCIMM alistinmi cnmcmmm anecikligeeeeee ayyyy cok dua et bizeeeee mucksssssss
OLI ve SNOW cummmmm cevaap veren dillerinize , kocislerinizee hamisizzzz diye bagirmayida nasip etsin insallahhhhhhhhh
hepimizee
muckss

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:sen ne dıyosun oyleeeeeeeeeeeeeee ıkızın bı kızın bıoglun olsun ınsallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52::52::52::52:

hepimizee
muckss

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52::52::52: sen arada böle şen şen gell pekbi ekşınlı olyo gelişlerinnn :1::1:

Back
X