Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy kuzum iyiki girmişim internete benim niye haberim yok yaaaaa çok sevindim ne diyeceğimi şaşırdım inan..allah hayrlı zamanda nasip etti bak devamıda gelir inş.

aaaaa kimler gelmiş hg canım nerelerdesin sen yaa arada bi uğrasana merak ettik
ee bebişin nasıl sen nasılsın herşey yolundadır inş.

ölee hıssettım walla:1::1::1::1::1:kzıım olursa oglun kızıma asık olursa vermek ıcın sımdıden dusunmem lazım:1::1::1::1::1::1::1:
ehehe vermezsen kaçırırız yavrum
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy kuzum iyiki girmişim internete benim niye haberim yok yaaaaa çok sevindim ne diyeceğimi şaşırdım inan..allah hayrlı zamanda nasip etti bak devamıda gelir inş.

çok teşekkür ederim bebeğim.inşallah devamı gelir.sen nasılsın özlettin kendini

ıyy sımdı yarın emınım bızımkıde yapacak ve benı cagıracak ama sorsan doktor ona iş yapma dedi kollarından dolayı bak baklavayı boregı nasıl acacak...ahhh ahhhh:47::47::47:

yok kızz ben hazır baklava yufkasından yaptım zaten :P

canımm simdi geldim oglum uyandı da hemen cıktım bianda o yüzden..

Simdi ben bundan 10 gün önce felan doktora gittim usg de sag overde 2,5 cm lik dominant folikül cıktı.. Yani catlamamıs bir yumurta, dolayısıyla orda öyle kist olarak kalmıs.. doktor bana DUPHASTON verdi.. Adet olduktan sonra gel bakalım ne durumda dedi..

Duphastonun bugün 8.günündeyim.. Yani 2 günüm daha var.. Ama benim dün baslayan bir kahverengi akıntım var..
Dün iftardan sonra baktım azıcık kahverengi lekelenme gelmis.. Bugün de öglede ve yine iftardan sonra kahverengi lekelenmelerim var.. Yogun ve ck degil ama sonucta geliyor ara ara

Simdi bunun sebebi nedir acaba doktora zaten adet olunca gidicem o yüzden gitmiyorum ama DUPHASTON böyle bir etki yapar mı.. Ya da kist mi yapıyo bunu, kist büyüyo mu ya cok endiseliyimm

Canımm hemşoo hiç endişe etme tatlım
bende zamanında duphaston kullandım söktürücü amaçlı banada aynısı olmuştu ama zorlada olsa adetim gelmişti çok şükür..
Bahrın dediği gibi rahimdeki kalınlaşmadandır heralde..

bende zamanında duphaston kullandım söktürücü amaçlı banada aynısı olmuştu ama zorlada olsa adetim gelmişti çok şükür..

Canımmm cok tesekkür ederim ya sizlerde olmasanız..
bakalım adetim gelsin doktora gidicem ne var ne yok ögrenicez.. :31::31:

kızlar belki olurum belki olmam aklıma gelmisken ve burdayken yazayım.. cok fazla gelip gitmiyorum ama cogunuzu yani eskileri hatırlıyorum tanıyorum bir süre burdaydım cünkü ama ben kendimi unutturdumm biraz o ayrı tabii :1::1::1:

hepinizin ayrı ayrı bayramını kutluyorum.. Ramazan Bayramınız mübarek olsun..
insallah bundan yıllar sonra da cocuklarınızla, damatlarınız ve gelinlerinizlee ve de torunlarınızla karsılarsınız bu bayramı ve onlarla beraber olursunuz..
Rabbim hepinize bebeklerinizi meleklerinizi en kısa zamanda verir insallah.. Kendinizi üzmeyin, yıpratmayın tabiki yasayan bilir ama zamanı geldiginde insallah o günleri de görceksiniz..
konunun fazla dısına cıkmadan tekrar bayramınız mübarek olsun Allah hepimizi tekrarına kavustursun..

kızlar belki olurum belki olmam aklıma gelmisken ve burdayken yazayım.. cok fazla gelip gitmiyorum ama cogunuzu yani eskileri hatırlıyorum tanıyorum bir süre burdaydım cünkü ama ben kendimi unutturdumm biraz o ayrı tabii :1::1::1:

hepinizin ayrı ayrı bayramını kutluyorum.. Ramazan Bayramınız mübarek olsun..
insallah bundan yıllar sonra da cocuklarınızla, damatlarınız ve gelinlerinizlee ve de torunlarınızla karsılarsınız bu bayramı ve onlarla beraber olursunuz..
Rabbim hepinize bebeklerinizi meleklerinizi en kısa zamanda verir insallah.. Kendinizi üzmeyin, yıpratmayın tabiki yasayan bilir ama zamanı geldiginde insallah o günleri de görceksiniz..
konunun fazla dısına cıkmadan tekrar bayramınız mübarek olsun Allah hepimizi tekrarına kavustursun..

Canımm çok çokk teşekkürler..

Ben burdaki herkesin bi gün hamile haberini alacağımdan eminim..
Nasılki sen hiç ummadığın anda mucizenle buluştuysan .. :34:

Sanada ailenle mutlu bayramlar.. :54:

kızlar cok mutluyum:119: son iş günüm ve ben 3 eylüle kadar yokum:32: bayramdı, tatildi, dügündü derken 17 gun yokum.
7 yıldır ilk kez bu kadar uzun işden ayrı kalcam için nasıl mutluyum anlatamam. tabı sizlerin hasretı başka ama arada vınla insallah sokulurum yanınıza haberler verırım. umarım her bakışımda bı hamişle karsılasırım.
hamişlerimiz inş. bebeklerıne dikkat etsin. çok mutlu sonunda güzel haberlerin geleceği bir bayram diliyorum hepinize.hepinizi cok seviyorum :16: ayrı ayrı öpüyorum sizleri Allaha emanet olun.:3:
(iş toparlamaktan togunluktan gelemeyebilirim şimdiden yazıyorum)

bu arada metformin işe yaradığını birke daha kanıtladı 2 kilo verdim hemde aynışekilde yiyerek (zatende az yerdim ama veremezdım):125: ve beyaz akıntım devam ediyor :32:

iyi tayıller canımmm:3::3::3:

yok kızz ben hazır baklava yufkasından yaptım zaten :P

çagırmadı kadın gunahını aldım ama bırsey olmaz hep o mu benım gunahımı alıcak gıtmııyecegımı anlamıstır:1::1::1:

teşekkurler kızlarrrrr :3:
umarım hepiniz ıyısınızdir
çok şeker baklava börek yemeyin göişlerimiz bebekle dolcak inş. ona yer acık bırakın

Back
X