- Konu Sahibi bebisimolsun
- #13.061
meliscim bencede en doğru kararı vermişsin.bak gör çok bekletmicek bebegin...
sıradaki hamiş sen olabilirsin
kızlar ben az önce test yaptım..bilin bakalım sonuç ne çıktı?![]()
Kız sonucu yazıp gideydin yaa:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımmm cok sevındım okuyunca dırek melısınde bebegı gelıyo dedım allahım ınsallah hemencecık tutunur annesıne stres yapma tabkıde allahın bılecegı ıs ama cok daha garanti...inşallah ekım hamısı olucaksın allahın ıznıyle...birde ben gecen ay tek basıma 4444 salavatı tefrıcıye okudum onuda okumaya calıs bos vaktın varsa ben tek 15 gunde bıtırdım yer gök dua ustune allah tum dualalrımızı kabul etsın ınsallah
Canım arkadasım yemin ederim bu yazını okurken ağladım
Belki kendi heyecanlı günlerim geldi aklıma belkide senin heyecanın beni ağlattı
Ama dilerim ilk tedavin son tedavin olur ve kuzucugun seni hemencik bulur canım
Benim kısa protokolü tedavim ama sormak istediğin birşey olursa her zaman yanındayım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Bu arada kızlar haftaya düğünümüz var o sebepten yogunum bu aralar ama dualarım ve gönlüm hep sizlerle![]()
melisim ben de aynı nilay gibi düşündüm melis hamile dedim
ama inşallah bu ilk ve son tedavin olacak beklememen en iyisi
doktorunun bitkisel tavsiyelerine de hayran kaldım
her doktor kabul etmez bunları bravo
inşallah ekim ayının sonunda müjdeni alacağız
kuzumm düğün olmasa da yoğunsun sen
minik bir canavarın var senin![]()
melisimmmm dualarım seninle canm arkadaşım rabbim yüzünü güldürsün ...güzel şeyler hissediyorum inşallah gerçekleşir![]()
cnm once baktı keseyı goremeyınce tekrar ayrıntılı kan testı ıstedi...bende tahmın edıyordum erken gorunmez dıye ama gıtmeden duramazdım:)
nazar:
canmmmm benimmm cokkk sevindimmmmmmmmmmm ALLAH hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin darisiida bizlerin basina olsun insallahhh cnmmmmmmmm
ramazan monuleri yaradi sanirsam sanaaa:))))))
aaa bizim topigin adetini hemen yapiyorum ve seinnin bebis halayini halay basi olarak cekiyorummm tebriklerr arkadasimmmmmmmm gozun aydinnnn...
![]()
canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz dualarınız için çok sağolun...eminimki bu süreç içinde sizinle moral bulucam sizinle heyecanımı birlikte yaşayacam desteklerinizle daha da moralli olcam..iyiki varsınız canlarım...inşallah hayırlısıyla bebişim gelir teyzeleriiiii![]()
negatifmi?:26::26: kaçıncı günündü??
herkes nerde ama yeter bu kadar tembellik
Bahar nerelerde merak ettim
Hayal herzamanki gibi kayıp zaten
tabıkı negatıf...ıgnenın etkısı falan yok kalmamış.dpo 9 du galıba
5 gun var......................................offfdpo 9 fln bılmem akc gun var adetıne belkı testte cıkmamıstır ınsallah test yanlıstırr da gebesındır
burdayızzzz sen nerdesın acabaa aksamalrı toplasırız yıne![]()
5 gun var......................................
yok anam yok kimsenin geldiği yok![]()
bence bekle canım cıkmayadabılır gebelık testınde
aksamları toplasılıyo genelde bende evımde degılım ama ınsallah yarından sonra evıme gıdıcem o zmn sık sık burdayım ınslalah
bencede toplaşalım artıkınnnnn..
nazcım testini erkn yapmışsın ..şimdi gebelik yoksa bile adeti beklemek zorlayacak seni belkide bende öle oluyordu..
keşke biraz daha bekleseydin...ama yapmışsın...herşeyin hayırlısı diyoruzya aynen öyle
bende dün veya önceki gün yumurtladım ama ilişki olmadı bugün ve yarında olmayacak anlayacağınız bu ayı es geçtim ben önümüzdeki aya artık herşeyin hayırlısı hakkımızda..
nazcım testini erkn yapmışsın ..şimdi gebelik yoksa bile adeti beklemek zorlayacak seni belkide bende öle oluyordu..
keşke biraz daha bekleseydin...ama yapmışsın...herşeyin hayırlısı diyoruzya aynen öyle
bende dün veya önceki gün yumurtladım ama ilişki olmadı bugün ve yarında olmayacak anlayacağınız bu ayı es geçtim ben önümüzdeki aya artık herşeyin hayırlısı hakkımızda..
hoşbulduk cnm..gel canım gel
bahar da yok yaaa nerde bu kız
olimmm canımmm hoşgeldinn
oliim olsun kuzum hayırlısı
seni böyle görmeyi sevmiyorum