Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Bahar canım ne demek burda ne için varız biz ..

Umut vermek için bişey söylemek istemiyorum umarım istediğin gibi olur herşey..
ALLAH gönlündeki muradı hayırlı zamanda versin inşallah.

boyun fıtığım azdığı için giremedim internete..baharım söyleyecek bir sözüm var.sadece Allah senin için ne hayırlıysa onu versin.başka da bişi demiyorum.üzüldüm tabi ama tevekkül etmek lazım.
ben de yine klomene başladım.doktor aşılama yapalım isterseniz dedi.düşüncez.cuma günü karar vericez

boyun fıtığım azdığı için giremedim internete..baharım söyleyecek bir sözüm var.sadece Allah senin için ne hayırlıysa onu versin.başka da bişi demiyorum.üzüldüm tabi ama tevekkül etmek lazım.
ben de yine klomene başladım.doktor aşılama yapalım isterseniz dedi.düşüncez.cuma günü karar vericez

geçmiş olsun naz'cım bu ikinci klomen mi cnm eğer öyleyse biraz daha bekle cnm

Son düzenleme:
geçmiş olsun naz'cım bu ikinci klomen mi cnm eğer öyleyse biraz daha bekle cnm

aslında 3. klomen...şubat ayında da içmiştim ama doktor takip yapmamıştı.iğne falan da olmamıştım.fakat ilacı aldım.ağustosta takip+iğne oldu..
bu ay nolcak bilmiyorum.devlette tüp bebek karşılaması için aşılamanın iğneli olması gerekiyormuş.bu iğne acaba klomen yerine gececek iğne mi yoksa çatlatma iğnesi mi kastediliyo?oli bilir kesin.bu arada 500-600 tl arası fiyat verdi aşılama için.napalım dersiniz kızlar?yoksa bu ayda böle gecsin diğer aya mı?

aslında 3. klomen...şubat ayında da içmiştim ama doktor takip yapmamıştı.iğne falan da olmamıştım.fakat ilacı aldım.ağustosta takip+iğne oldu..
bu ay nolcak bilmiyorum.devlette tüp bebek karşılaması için aşılamanın iğneli olması gerekiyormuş.bu iğne acaba klomen yerine gececek iğne mi yoksa çatlatma iğnesi mi kastediliyo?oli bilir kesin.bu arada 500-600 tl arası fiyat verdi aşılama için.napalım dersiniz kızlar?yoksa bu ayda böle gecsin diğer aya mı?

ama takip etmese bile ilacı almışsın. kastettikleri iğne aşılamada kullanılan çatlatma iğnesi işte.
bence bu ayda klomen olsun nede olsa 2 hakkın daha var :)
baktın olumsuz o zaman aşı denersiniz bence fiyat özelse gayet normal banada dr.aşılamayı kendim 250 tl ye yapıyorum demişti ama sperm yıkama işlemi pahalı sanırım.

ama takip etmese bile ilacı almışsın. kastettikleri iğne aşılamada kullanılan çatlatma iğnesi işte.
bence bu ayda klomen olsun nede olsa 2 hakkın daha var :)
baktın olumsuz o zaman aşı denersiniz bence fiyat özelse gayet normal banada dr.aşılamayı kendim 250 tl ye yapıyorum demişti ama sperm yıkama işlemi pahalı sanırım.

klomen kullanmada sınır mı var?
bir de benim aşılamaya sperm yıkama dahil herhalde...

gunaydınnnn hepınzıeee:3::3::3::3::3::3:

bahar canım dualarımız senınle uzulme lutfen...

hepınızıı cookk opuyorumm yoksunuz ben dolanırım ınslalah rastlasırız:3::3::3::3:

yeni dönemin ilk iş günü
umarım sağlıklı , hayırlı ve başarılı bir yıl olur
MElisçim yeni okulunda başarılar sana da
hepinizi seviyorum

MERHABA CANIM ARKADAŞLARIM
iş başı yaptım bugun döndüm aranıza

baharcım hakkında hayırlısı üzülme diyemicem elbette üzüleceksin ama her şerde vardır bir hayır. güzel kısmından bakmaya calışalım en azından ulaştıgın bı gebelıgın var doğal. ayrıca bebek gelişedebilirmiş umudunu kaybetme lütfen.Dualarımız senınle

meliscim okulun tüp tedavin hayırlı olsun canım İnş.hayırlısı ile sonuçlansın

naz bittimi tatil?

soni nasılsın canım düdüklün hayırlı olsun =)

hale nerelerde???

nilay kese görünmüş Rabbim hayırla kavustursun inş.takvimini yerim senın

deryacım nasılsın ?

saydıgım saayamadıgım tum kızlar hepinizi sevıyorum hakkımızda hayırlısı hepimizin

bana gelecek olursak 28 ags.hasta oldum üzülmedm en azından düzenlı oldum hakkımızda hayırlısı diyorum yıne napım:24:

klomen kullanmada sınır mı var?
bir de benim aşılamaya sperm yıkama dahil herhalde...

var canım en fazla 5 yada 6 sefer denenir ama çoğu dr.olumsuz olunca aşılamayı tavsiye ediyor .

yeni dönemin ilk iş günü
hepinizi seviyorum

hayırlı olsun koca bebelere iyi bak öğretmenim :)

baharcım hakkında hayırlısı üzülme diyemicem elbette üzüleceksin ama her şerde vardır bir hayır. güzel kısmından bakmaya calışalım en azından ulaştıgın bı gebelıgın var doğal. ayrıca bebek gelişedebilirmiş umudunu kaybetme lütfen.Dualarımız senınle

naz bittimi tatil?

hale nerelerde???

deryacım nasılsın ?

saydıgım saayamadıgım tum kızlar hepinizi sevıyorum hakkımızda hayırlısı hepimizin

bana gelecek olursak 28 ags.hasta oldum üzülmedm en azından düzenlı oldum hakkımızda hayırlısı diyorum yıne napım:24:

canım oh bee şimdi topic şenlendi işteee gelin yahuu ayrı gayrı zaman geçmiyor.

ben iyiyim sağol cnm. bende adeti bekliyorum :31:

hale tatilde kızlar ani oldu gidişi yazmaya fırsatı olmadı heralde.

canimmmm hep diyoruz ya herseyin hayirlisi diyeeee
hayirlisi olsun cnmm benimmm

ALLAH' IM
> > Gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle,
> > Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle... "> >
> > Karanlık anlarda ona parlamaya yardımcı ol ve sevemeyeceği zamanlar da da sevebilsin.
> > Her zaman onu koru, sana ihtiyacı olduğu zaman ona yardım et ve ona, onunla yürüdüğünü hissettir ki, kendisini güvende bilsin.
> >

amin

nazcım geçmiş olsun tatlım...hadi bakalım hayırlısı olsun canm..

canım iğneden kastedilen klomen yerine iğne vuruncaksın yumoşları büyütmek için sonrada çatlatma iğnesi vuruncaksın..iğneli diyorsan bu şekilde olur..canım en iyi kararı sen verirsin bizde aşılamayı sorduğumuzda 500 tl ve iğnelerde 300 tl demişti..

yeni dönemin ilk iş günü
hepinizi seviyorum

amin canım zorlu bir seneye adım attık hayırlısı olsun inşallah
saol kuzum sanada başarılar diliyorum...

naz bittimi tatil?

hale nerelerde???

deryacım nasılsın ?

canım hoşgeldin
çok sağol canım inşallah hayırla sonuçlanır...
seninde zamanında adet görmene sevindim canım o bile olumlu bişey senin için hayırlısı olsun canm bu aya gelsin bebeğin hayırlısıyla

canimmmm hep diyoruz ya herseyin hayirlisi diyeeee
hayirlisi olsun cnmm benimmm

ALLAH' IM
> > Gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle,
> > Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle... "> >
> > Karanlık anlarda ona parlamaya yardımcı ol ve sevemeyeceği zamanlar da da sevebilsin.
> > Her zaman onu koru, sana ihtiyacı olduğu zaman ona yardım et ve ona, onunla yürüdüğünü hissettir ki, kendisini güvende bilsin.
> >

amin

yürekten AMİNNNNNNNNNN diyorum canım
sen ne durumdasın idilim?

yürekten AMİNNNNNNNNNN diyorum canım
sen ne durumdasın idilim?

ya canim benim durumda tuhaf bisey oldu
bu ay 11 agustosta hastalandim sonrasinda 30 agustosta pembeler kahveler derken 2 eylulde adet oldum saldir suldur hemde cokta duzenlidir adetim 28 gunde bir seklinde ama anlayamadim bunu
bugun ist daki doktora mail yolladim geldigim gun hemen randevu almak istedigimi tupluye gecmek istedigimide yazdim bakalim hayirlisi olsun diyorum sadece
bu arada aslinda tam yumurtlama gunumde donuyoruz ve doktorda olucaz bakalim
bu ay ne adacayi ne bal hicbisey yapmadan direk dogala biraktim isi :) hayirlisi allahtan

senin durumlar nedir
senden tiyo almak istiyorum neler bekliyo benide diye:)

Back
X