Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

MERHABA CANIM ARKADAŞLARIM
iş başı yaptım bugun döndüm aranıza

baharcım hakkında hayırlısı üzülme diyemicem elbette üzüleceksin ama her şerde vardır bir hayır. güzel kısmından bakmaya calışalım en azından ulaştıgın bı gebelıgın var doğal. ayrıca bebek gelişedebilirmiş umudunu kaybetme lütfen.Dualarımız senınle

meliscim okulun tüp tedavin hayırlı olsun canım İnş.hayırlısı ile sonuçlansın

naz bittimi tatil?

soni nasılsın canım düdüklün hayırlı olsun =)

hale nerelerde???

nilay kese görünmüş Rabbim hayırla kavustursun inş.takvimini yerim senın

deryacım nasılsın ?

saydıgım saayamadıgım tum kızlar hepinizi sevıyorum hakkımızda hayırlısı hepimizin

bana gelecek olursak 28 ags.hasta oldum üzülmedm en azından düzenlı oldum hakkımızda hayırlısı diyorum yıne napım:24:

hosgeldın canım özledık seni..tatılın nasıldı nerelerdeydın neler yaptın:1::1::1::1:

saol cnm benım coksukur keseyı gorduk sırada kalp atısları var ınsallah darısı hepınızınbasına en kısa zamanda

bende özledım bendeeeee:1::1::1::1::1::1::1::1:

nasılsın cnm basladımı okullar sıze

ferdinin şarkısı gibi oldu :9::9:
evet canım yeni okulumda başladım dicem ama seminerleri almak için farklı bir okuldayım 1 haftalığına
asıl maratonum haftaya başlıyorr
bakalım bu seneki canavarlarım nasıl olacak:27:
sen nasılsın canım ne durumdasın alıştınmı annelik hissine

ya canim benim durumda tuhaf bisey oldu
bu ay 11 agustosta hastalandim sonrasinda 30 agustosta pembeler kahveler derken 2 eylulde adet oldum saldir suldur hemde cokta duzenlidir adetim 28 gunde bir seklinde ama anlayamadim bunu
bugun ist daki doktora mail yolladim geldigim gun hemen randevu almak istedigimi tupluye gecmek istedigimide yazdim bakalim hayirlisi olsun diyorum sadece
bu arada aslinda tam yumurtlama gunumde donuyoruz ve doktorda olucaz bakalim
bu ay ne adacayi ne bal hicbisey yapmadan direk dogala biraktim isi :) hayirlisi allahtan

senin durumlar nedir
senden tiyo almak istiyorum neler bekliyo benide diye:)

bahar canımm birsey yazmayın demissin zaten söylencek hicbir sey yok ama insan iyi gününde yanında olanları kötü gününde de görmek istiyor bende yazmak istedim birsey söylemeden..

ferdinin şarkısı gibi oldu :9::9:
evet canım yeni okulumda başladım dicem ama seminerleri almak için farklı bir okuldayım 1 haftalığına
asıl maratonum haftaya başlıyorr
bakalım bu seneki canavarlarım nasıl olacak:27:
sen nasılsın canım ne durumdasın alıştınmı annelik hissine

hehehehe evet cnm ama yazarken demet akalın dusunmustum:1::1::1::1::1:

allah yardımcın olsun bırcok cocukla ugrasmak emınım cok cordur ama bı o kadar da keyıflıdır...

ben ıyıyım cnm cok sukur alısamadım hıcbısey hıssetmıyorum:)bazen unutuyorum sonra aklıma gelıyo yuzume bı tebessum gelıyo cok farklı bırsey ınsallah cumartesı gunu kalp atıslarını duyarsam daha bı rahat edıcem cnm ...

sen de gelısmelerden haberdar et bızı mutlaka

hale tatilde kızlar ani oldu gidişi yazmaya fırsatı olmadı heralde.
iyi bari kötü bişe olmasında
var canım en fazla 5 yada 6 sefer denenir ama çoğu dr.olumsuz olunca aşılamayı tavsiye ediyor .

hayırlı olsun koca bebelere iyi bak öğretmenim :)

canım oh bee şimdi topic şenlendi işteee gelin yahuu ayrı gayrı zaman geçmiyor.

ben iyiyim sağol cnm. bende adeti bekliyorum :31:
teşekkür ederım 1 2 gun yogun olurum ama artık döndum buradayım inş.
topiğimiz zaten şenlikli canımcım ruhumuz yeter anacım :37:
nazcım geçmiş olsun tatlım...hadi bakalım hayırlısı olsun canm..

canım iğneden kastedilen klomen yerine iğne vuruncaksın yumoşları büyütmek için sonrada çatlatma iğnesi vuruncaksın..iğneli diyorsan bu şekilde olur..canım en iyi kararı sen verirsin bizde aşılamayı sorduğumuzda 500 tl ve iğnelerde 300 tl demişti..

amin canım zorlu bir seneye adım attık hayırlısı olsun inşallah
saol kuzum sanada başarılar diliyorum...
canım hoşgeldin
çok sağol canım inşallah hayırla sonuçlanır...
seninde zamanında adet görmene sevindim canım o bile olumlu bişey senin için hayırlısı olsun canm bu aya gelsin bebeğin hayırlısıyla
hoşbulduk bende düzenli olusuna sevındım sanada dedımya telde üzülmedim bu ay cunku çok gezdık 3200km gezdık resmen bu yola bebek dayanmazdı
canimmmm hep diyoruz ya herseyin hayirlisi diyeeee
hayirlisi olsun cnmm benimmm

ALLAH' IM
> > Gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle,
> > Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle... "> >
> > Karanlık anlarda ona parlamaya yardımcı ol ve sevemeyeceği zamanlar da da sevebilsin.
> > Her zaman onu koru, sana ihtiyacı olduğu zaman ona yardım et ve ona, onunla yürüdüğünü hissettir ki, kendisini güvende bilsin.
> >

amin
amıııııııııııın

hosgeldın canım özledık seni..tatılın nasıldı nerelerdeydın neler yaptın:1::1::1::1:

saol cnm benım coksukur keseyı gorduk sırada kalp atısları var ınsallah darısı hepınızınbasına en kısa zamanda

hoşbulduk. tatıl yorucuydu ama güzeldı tüm egeyi gezdık (kuşadası,şirince,çeşme,urla,kemeraltı,izmir,foça,ayvalık,çanakkale,istanbul)
istanbulda 3 gun kaldık ama avrp.yak.da biliyosun yoksa ugrardım

hayırlı olsun inş. sağlıkla

bu ay 11 agustosta hastalandim sonrasinda 30 agustosta pembeler kahveler derken 2 eylulde adet oldum saldir suldur hemde cokta duzenlidir adetim 28 gunde bir seklinde ama anlayamadim bunu
bugun ist daki doktora mail yolladim geldigim gun hemen randevu almak istedigimi tupluye gecmek istedigimide yazdim bakalim hayirlisi olsun diyorum sadece
bu ay ne adacayi ne bal hicbisey yapmadan direk dogala biraktim isi :) hayirlisi allahtan

senin durumlar nedir
hayırlısı inş.bakarsın öyle olur
adaçayı bal nasıl uyguluyorsun???

kızlar benim de tatil bitti.sahalara dönüş yapptım işte..bugün bi hamile haberi daha aldım:arkadaşım 11 haftalık hamileymiş.hem de ikiz.bizden 2 sene sonra evlenmişlerdi...bana soruyo ne diyim.daha düşünmüyoruz yeni yeni başlıcaz diyebildim...
offff offffff...valla çok sıkıldım.bizim bu ay aşılama yatar o zaman.ben devlette tüp hakkı elde etmek istiyorum da..
bişi sorcam devlet tüp bebegi sadece devlet hastanelerinde mi karşılıyo?özelde yaptırınca aradaki farkı verince de oluyor mu acaba?bide bu aşılamaların da illa devlet hastanesiinde mi yapılması lazım?ben hep özele gidiyorum o yüzden.bilen beri gelsin...

iyi bari kötü bişe olmasında

teşekkür ederım 1 2 gun yogun olurum ama artık döndum buradayım inş.
topiğimiz zaten şenlikli canımcım ruhumuz yeter anacım :37:

hoşbulduk bende düzenli olusuna sevındım sanada dedımya telde üzülmedim bu ay cunku çok gezdık 3200km gezdık resmen bu yola bebek dayanmazdı

amıııııııııııın

hoşbulduk. tatıl yorucuydu ama güzeldı tüm egeyi gezdık (kuşadası,şirince,çeşme,urla,kemeraltı,izmir,foça,ayvalık,çanakkale,istanbul)
istanbulda 3 gun kaldık ama avrp.yak.da biliyosun yoksa ugrardım

hayırlı olsun inş. sağlıkla

hayırlısı inş.bakarsın öyle olur
adaçayı bal nasıl uyguluyorsun???

adet oldugum gunden yumurtlayincaya kadar sabahlari 1 tatli kasigi kadar adacayi demliyorum 1 bardaga 7 dak demleyip iciyorum yumurtlayinca birakiyodum

bal-tarcin-corekotu da karistirip her sabah 1 kasik yutuyodum
ikiside yumurtlama ve kalitesini arttirmak icin

optummm

kızlar benim de tatil bitti.sahalara dönüş yapptım işte..bugün bi hamile haberi daha aldım:arkadaşım 11 haftalık hamileymiş.hem de ikiz.bizden 2 sene sonra evlenmişlerdi...bana soruyo ne diyim.daha düşünmüyoruz yeni yeni başlıcaz diyebildim...
offff offffff...valla çok sıkıldım.bizim bu ay aşılama yatar o zaman.ben devlette tüp hakkı elde etmek istiyorum da..
bişi sorcam devlet tüp bebegi sadece devlet hastanelerinde mi karşılıyo?özelde yaptırınca aradaki farkı verince de oluyor mu acaba?bide bu aşılamaların da illa devlet hastanesiinde mi yapılması lazım?ben hep özele gidiyorum o yüzden.bilen beri gelsin...
HOŞGELDIIIINNN
neden aşılama yatıyo??
ben özelde yaptırdım aşılamamı 500 tl ye ssk ödedı kalanı ben odedım özeldede yaptırabılırsın
ama şimdi daha pahalıdır benım yaptırdıgım dönemde katkı paraları serbest deildi şimdi serbest oldu :26:

adet oldugum gunden yumurtlayincaya kadar sabahlari 1 tatli kasigi kadar adacayi demliyorum 1 bardaga 7 dak demleyip iciyorum yumurtlayinca birakiyodum

bal-tarcin-corekotu da karistirip her sabah 1 kasik yutuyodum
ikiside yumurtlama ve kalitesini arttirmak icin

optummm

bendemı yapsam pkoluyum banada olurmukı
yeni bitti adetım başlıyımmı hemen?

HOŞGELDIIIINNN
neden aşılama yatıyo??
ben özelde yaptırdım aşılamamı 500 tl ye ssk ödedı kalanı ben odedım özeldede yaptırabılırsın
ama şimdi daha pahalıdır benım yaptırdıgım dönemde katkı paraları serbest deildi şimdi serbest oldu :26:

bendemı yapsam pkoluyum banada olurmukı
yeni bitti adetım başlıyımmı hemen?

basla canimm hemennnn sifa olsunn insallahhh yumoslarinnnna can olsunnnnn optummmmm
icerkende oyle diyorum sifa ol insallahh hem vucuduma hem yumoslarima duali falann iciyorumm :)))

basla canimm hemennnn sifa olsunn insallahhh yumoslarinnnna can olsunnnnn optummmmm
icerkende oyle diyorum sifa ol insallahh hem vucuduma hem yumoslarima duali falann iciyorumm :)))

du bende öle yapım
ada cayını demledım bıle (iş yerıne almıstım )
sabahta bal tarcın çörekotu inşallah
saol yaaa yumoşlar can bulsun yaaaaarabbbim

du bende öle yapım
ada cayını demledım bıle (iş yerıne almıstım )
sabahta bal tarcın çörekotu inşallah
saol yaaa yumoşlar can bulsun yaaaaarabbbim

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...hepimizin gobuslerine bebisler konsun insalahhhhhhhh cnmmmm.....
amin amin amin

canım o duyguyu o kadar iyi bilirim ki...

Allah sizlerede kimseye de daha fazla aratmasın
gönlünce olsun her şey

senin durumlar nedir

elimden geldiğince yardımcı olurum tatlım ne istersen sor özelden burdan hiç farketmezz:16:

hehehehe evet cnm ama yazarken demet akalın dusunmustum:1::1::1::1::1:

allah yardımcın olsun bırcok cocukla ugrasmak emınım cok cordur ama bı o kadar da keyıflıdır...

ben ıyıyım cnm cok sukur alısamadım hıcbısey hıssetmıyorum:)bazen unutuyorum sonra aklıma gelıyo yuzume bı tebessum gelıyo cok farklı bırsey ınsallah cumartesı gunu kalp atıslarını duyarsam daha bı rahat edıcem cnm ...

sen de gelısmelerden haberdar et bızı mutlaka

evet canım hem zor hemde çok güzel bir meslek..inşallah kalp atışlarını duyunca rahatlayacaksın canım
tabikiiiiiiiii her aşamadan haberdar edicem sizi
cuma günü iğnelere başlıcam inşallah:18:

günaydın kızlar
iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle:54:

:16::16::16::16:

slm arkadaşlarım ..
giderken yazamadım size geldiğim yerde pc vaar diye ama malesef bozukmuş giremedim..
ve bulduğu ilk fırsatta size yazmak için hmn daldım..
baharımm hep bir mucize bekledik şimdi yine dualarla bkliyelim rabbim büyük bu işin teseelli si yok biliyorum ama seni biliyorum çok güçlüsün ve inançlısın rabbimde güzel gönlüne göre versin inşallah cnm bnm ...
beni sorarsanız adet oldum 2-3 gün öncesinden ve yarın dönüyorum fakat doktorum yokmuş iyice sıkılmaya başladım ne olcak bilmiyorum ..
progestan testi yaptırdım 19,86 çıktı sonuç ama 4 gün önceydi sanırım yani sağlıklı bi ssonuçmu bilmiyorum ..
rabbim yardımcımız olsun peşembeden sonra tekrrdan aranızdayım...
hepinizi çok seviyorumm ve çok özledim...allaha emanet olun...

Son düzenleme:
Back
X