- Konu Sahibi bebisimolsun
- #13.541
sizlede kaynaşığız sizde nişantaşı cocugusunuz ama olmazkiisorma millet kaynaşıyo ezikmiyiz lan biz
rüyanda güzelmiş...
doğumlarınıza gelcez melısle inşallah kocalardan kurtulursak :)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizlede kaynaşığız sizde nişantaşı cocugusunuz ama olmazkiisorma millet kaynaşıyo ezikmiyiz lan biz
rüyanda güzelmiş...
ulennnnnnn insanın memesinin ucu da acır mı be... canım mememin ucunda atıyor...
ilk defa saçımı kendim boyayacağım. köpük boya aldım. nasıl yapacam bilen var mı???
Nİşantaşı ne alaka kızsizlede kaynaşığız sizde nişantaşı cocugusunuz ama olmazkii
gebeysen ne boyazı arzucum???? boyama test yapmadan
valla cok keyıflıydı inanılmaz keyıf aldım 11den öglen 4 e kadar falan oturduk
umarım melisde memnun kalmıştır iyi ağırlayabilmişimdir :)
sohbet çok harikaydı hepinizden bahsettik tek tek sohbetin odak noktası tabıkı bebekti yasadıklarımız acabalarımız
merak ettiginiz kahvaltıdan sonra kahve sigara keyfide yaptık
inşallah en yakın zamanda yenileyecegız bu gorusmeyi :87:
keske hepimiz aynı şehirde olsak görüşebilsek ne guzel olurdu. inşallah yolumuz hepinizle biryerlerde kesişir.uzaktan konuşmakla karşılıklı konusmak çok başka. burada özellıkle bu topikte belkı sayımız cok aşırı fazla deıl ama sohbet ve insanlar çok kalitelisiniz
çok farklı bir bag kurmuşuz dertlerin içinde ugrasırken.inşallah burayla sınırlı kalmayacak görüşmeler dostluklar kuracagız herbirinizle:81:
Melisin transferi bu ay sonu olacak inşallah dün kendinede söyledım inşallah topiğimizin ikizi olacak.ben dün dahada umutlandım melis için pırıl pırıl gencecik kendine güvenı tam çok güzel bi hatun. Rabbim yolunu bahtını açık etsin evladın hayırlısını versin inş.![]()
bende kayseriliyim belki biliyorsundur.orda çok sayıda akrabam var.eğer bi gün yolum düşerse rahatsz ederim sizi...
melisin transferi olumlu olacak gibi geliyor bana da. ikizmiolur onu bilmiyorum ama olacakbelki de 3üz..olur mu olur valla.rabbim sağlıklısını versin.benim de bu ay tutarsa ikiz olabilir.iki tane aynı boyutta yumurtam var.yarın doktora gidicem bakalım ne dicek..ne ateş ölçüyom ne test yapıom.saldım çayıra yani
burhan dıyoya avrp.yakasıNİşantaşı ne alaka kız
beyazlarım çok çıktı. kendimi böyle sevmiyorum. araştırdım ilk iki üç haftada bir sorun olmazmış. takmayacağım ben artık kafaya bu kadar.
birsel canım benim kahvaltı keyfi süperdi herşey için çok teşekkür ederim en kısa zamanda tekrar görüşelim çok iyi ağarladın ayrıca çok sağol...güzel dileklerin için çok teşekkürler canımm inşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz
ya kızlar siz böyle olumlu şeyler söyleyince acaip heyecan basıyo beniiiiii birsel hele ikiz diyoo
oyy anam fena oluyorumm![]()
ikiz gelıcek topike inşallah
töbe gelmezsinizsizlede kaynaşığız sizde nişantaşı cocugusunuz ama olmazkii
kullanmadım hiçbi fikrim yok ama arakdaşım boyamıştı çok memnun kalmıştıulennnnnnn insanın memesinin ucu da acır mı be... canım mememin ucunda atıyor...
ilk defa saçımı kendim boyayacağım. köpük boya aldım. nasıl yapacam bilen var mı???
kızlar artık aranıza dönüş yaptım eşim bana süpriz yapmış ve bir pc almışşşşşşşşşş
ayy canım ya çok seviyorum onuuu
özledim hepiniziiiiii
biraz geçmişe baktım ama tam okuyamadım
sonnurcum adet olmuşsun hayırlısı olsun yeni ayda gelsin inşallah bebeğin
nazcım seninde 2 yumoş varmış kız ikimizde bi ikiz patlatalım hadii
arhacım nerelerdeydin sen bi gittin tüm gittin hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah
diğer kızlarrrr hepinizideee seviyorum
töbe gelmezsiniz
kullanmadım hiçbi fikrim yok ama arakdaşım boyamıştı çok memnun kalmıştı
süperrr oldu buuuuuu![]()
niye kı yawww
seneye karadenız fikri var tatılde eşcazımın belkı öyle gelır ugrarız
belkı sızlerın yolları düşer buraya
oda olmadı dünür oluruz ilerde belki![]()
her zman beklerim cnm neden olmasın ..
dünür olma fikrinide beğendim ama seni tanımam lazım çok cadıysan sana ne kız verrim ne oğlan yolarım seni bi soluk![]()
dünür olunca arabulucumuzda melıs olur![]()
sonnurcum yeni döngün hayırlı olsun.
inşallah size bebeğinizi getirecek en hayırlı karar neyse onu alırsınız.
sonnur yeni döngün hayırlı olsun...
güzel kararlar almışsınızdır umarım ...
dün herkes gerdi benı, öylede uyudum, ruyalarımda kötuydu sabahta kaskatı uyandım
gecmıyor gergınlıgım
sabrıda insanlar için istiyorum huylu huyundan gecmicek bari sabır versin Rabbim
sen nasılsın nasıl gıdıyor iğnelerin kaçıncı gunun
eyse kızlar ben çıkayım artık sırtım başım bacağım her bir yerim ağrıdı
halee bu arada dün gece rüyamda ne gördümm
benım arkadaşımın tayını bayburta çıktı
onun yanındaymışım
yolda geziyoruz
diyorum ki aaa hale de burda arayım bari diyorumm
bayburtun hopa ilçesinde diyorum
ALlahım nasıl bir saçmalıksa
Melisle Birselden kıskandım sanırsam
neyse hatunlar hadi öpüyorum sizi ballı ballı
kızlar artık aranıza dönüş yaptım eşim bana süpriz yapmış ve bir pc almışşşşşşşşşş
ayy canım ya çok seviyorum onuuu
özledim hepiniziiiiii
biraz geçmişe baktım ama tam okuyamadım
sonnurcum adet olmuşsun hayırlısı olsun yeni ayda gelsin inşallah bebeğin
nazcım seninde 2 yumoş varmış kız ikimizde bi ikiz patlatalım hadii
arhacım nerelerdeydin sen bi gittin tüm gittin hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah
diğer kızlarrrr hepinizideee seviyorum
canım inşallah bu doktordan olumlu sonuç alırsın ne diyim ki...valla çok zor sürec bu....bekle bekle nereye kadar.ama bir gün bize de nasip olacak inanıyorum.bu arada melisss pc ne sevindim.pek gelemiyordun.artık daha sık gelirsin.kızlar bi gün gelmeseniz özlüyorum sizi heeesağolun kızlar
evet karra alındı ama eşimle tek kelime bile konuşamıyoruz...
bugün kayınvalidem kendiliğinden konuyu açtı ve artık bi doktora gidelim dedi normalde ben asla ve aslaa kayınvalşdeme söylemezdim onunla doktorada gitmezdim,ama ben çok sakin karşılayarak tamma dedim.
yarına randevu aldık özel muayenesi olan bi bayan dr.a gidicez.
eşimin daha haberi bile yok sormuyor bile çünkü o hep normal yolla olsun diyor..
canımm olur arada öyle sinir fln ama geçer sonunda
bak burda arkadaşlarımız ne güzel teselli ediyor allah razı olsun onlardan yahuu
ne güzel bir topic yaa herşeyimizi paylaşabiliyoruzzz çok seviyorum işte ben bunuu
Artvin'in hopa ilçesi heralde
ne güzel eşinin süprizi bende bi gün eşime bi sürpriz yapıp pc i camdan aşa atıcampc e bakıp benle konuşmadı bile akşam
ama işte kopamıyorum burdann..
umarım yeni ay yada gelecek olan kışa iyi haberler alırız hep birlikte..
yaa ben kayınvalideme dedimki,anne artık benim k.doğumcuyla işim yok artık tüp merkezine gitmem gerek dedim
yok illa bu doktora bi gidelim diyor eski bi doktormuş aile doktorlarıymış işte.
ama ben biliyorum ne diyeceğini ezberledim diyorum olsun belki iğne verir dedi nerdende biliyor iğne tedavisini bu kadın![]()
canım inşallah bu doktordan olumlu sonuç alırsın ne diyim ki...valla çok zor sürec bu....bekle bekle nereye kadar.ama bir gün bize de nasip olacak inanıyorum.bu arada melisss pc ne sevindim.pek gelemiyordun.artık daha sık gelirsin.kızlar bi gün gelmeseniz özlüyorum sizi heee![]()