Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

slm canlar..
ben görev gibi sayıyorum burda bilgi vermeyi sanırım :ssz:
bugün yine doktordaydım yumoşumuz 13 mm olmuş diğeri sabit 11 mm yani 2 günde 1 mm büyümüş diğerinde tık yok ben şaşırdım ama doktor tam istediğim gibi dedi,:26:
çünkü bana kalırsa haftasonuna denk gelecek aşılama pazartesi olcak aksilik olmazsa..
doz düşük olduğu için bu nrmal dedi cuma tekrardan gidiyorum o gün iğneyi ne zaman yapcamı söyleyecek ve aşılama günü netleşecek..

amanında amanınn maşallah yumoşlarına kız büyüsünler tıpış tıpış döllensinlerr:9::9: pazartesimi olacak canım aşılaman

içinde progeston var dimi onların o yapıyor sanıırmm sen ne zaman gidicen doktora melis bu arada sana daha öncede sormuştum,özele gidiyorsun dimi? kaça malolcak size?

görmemişimdir sonnur sorduğunu
ben adet olcam bikaç içinde onu bekliyorum
evet benimki özel tüp bebek merkezi ilaçlarla faln herşey 5000 civarı sanırım

Kızlar doktorla bi güzel konuştum ama ne kadar korunduğumuzu sordu,kayınvalidem dibimde öff sinir oldum özel sonuçta hiç bilmesini istemiyordum annecim dışarı çıkar mısın bu şekilde cevap veremiyorum,çekiniyorum senden demeyi çok istedim ama bir türlü diyemedim:50:

neysee..
doktor bütün sonuçlarıma baktı hsg ide baktı ama raporu okudu sadece bide cd vardı pc bozukmuş izleyemedi onun için.
ama bu sonuca güvenmek mecburiyetindeyiz dedi.bende zaten o anda radyolog 'tüplerin açık'dediğini söyledim.

neyse sonra eşimin spermiogramını bi daha tekrar edin dedi sayı iyi dedi ama azcık hızda sorun var dedi kayınvalidede dinliyor ohh çok iyi oldu kendi kulaklarıyla duymasını çok istiyordum,çünkü ben dediğimde bana,senin adetlerin düzensiz oğlumda bişey yok demişti :47:

tabi sıra geldi usg e dr.kayınvalideme sizi dışarı alayım dedi :27:

önce üstten baktı çok net göremiyorum birde alttan bakalım dedi. baktım spekulum geliyorr:53: önce onu yerleştirdi baktı sonra eline eldiven geçirip eliyle baktı :53: sonrada usg cihazıyla baktı :37:

evet pkos yok diyemeyiz dedi görüntüde var ama çok değil normalde yumurtanın her tarafını o kesecikler sarıyor ama bende bir kaç tane varmış.
yani ileri derece değil şimdilik..
bir kez daha klomen deneyelim dedi ama ben 5 kere kullandım dedim,doktora göre değişiyormuş kimi 9 ay kimide 5 6 ay kullanıyormuş..

e zararınıda ilerde görücez inş görmemde..
eğer bu ayda olmazsa aşı dicekti eşimin sonucuna göre kesinleşecek.
direk tüp için işleme başlarız sanırım oda maddi duruma göre değişecek..
ayrıntısısız anlatamıyorum napımm uzattım gitti kızlar kusura bakmayınn :1:

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tüpe gerek kalmadan gelir bebeğin

bu arada bomba haberi atlamışım bugün hastanede ordan oraya koşuştururken kimi görsem beğenirsiniz..
şaka gibi ama kaynanamı :60:

anammmm o ne geziyomuş kız ordaaa:60:

amanında amanınn maşallah yumoşlarına kız büyüsünler tıpış tıpış döllensinlerr:9::9: pazartesimi olacak canım aşılaman

he kız büyüsün valla bu kez çok yavaş büyüyolar emin adımlarla :1:
doktorum bnm düşüncem pazartesi idi öyle de olcak aksilik olmazsa dedi e2 tahlili verdim işte sonucu almadım ben kendim çıkınca bakarım sorun varsa seni ararım dedi aramadı sorun yok sanırım..
cuma günü yine e2 tahlili yapcm ve gitcem o gün netleşecek,
sevgili kayınvalideciğimde kemik taraması fln yaptırıyormuş şaka gibiydi yaa o an beni görmeniz lazım bi de eşim işte doktor burda dedi nerde hani dedim bunun sırtı dönük filmlerdeki gibi arkasını bi döndü ,tabi ben aşık olmadım :60:

he kız büyüsün valla bu kez çok yavaş büyüyolar emin adımlarla :1:
doktorum bnm düşüncem pazartesi idi öyle de olcak aksilik olmazsa dedi e2 tahlili verdim işte sonucu almadım ben kendim çıkınca bakarım sorun varsa seni ararım dedi aramadı sorun yok sanırım..
cuma günü yine e2 tahlili yapcm ve gitcem o gün netleşecek,
sevgili kayınvalideciğimde kemik taraması fln yaptırıyormuş şaka gibiydi yaa o an beni görmeniz lazım bi de eşim işte doktor burda dedi nerde hani dedim bunun sırtı dönük filmlerdeki gibi arkasını bi döndü ,tabi ben aşık olmadım :60:

emin adımlarla büyüsün canım daha iyii
bi sorun olmadan yapılcak inşallah kuzumm dualarım seninlee
ayy valla şaka gibi sizin olayy:9::9:

emin adımlarla büyüsün canım daha iyii
bi sorun olmadan yapılcak inşallah kuzumm dualarım seninlee
ayy valla şaka gibi sizin olayy:9::9:

melisim cnm bnm güzel dualarını rabbim seninle buluştursun inşallah..bindik bi alamete sonumuz hayır olsun ..
sorma cnm yaa bana demişti pazartesi doktora gitcem diye bende napcan pazartesi başka gün git kalabalık olur dedim bende pazartesi gittim ya güya o gün gelmemiş insan salı gitmezmi ya neden çarşamba :1:
sen nasılsın cnm heyecanlısındır ama güzel heyecanlar bunlar rabbim sonumuzuda güzel eylesin inşallah..
bu arada arkadaşlar kenzül arş duasını okuyorum sizde okuyun isterseniz duaların gücüne çok inananlardanımdır :)

melisim cnm bnm güzel dualarını rabbim seninle buluştursun inşallah..bindik bi alamete sonumuz hayır olsun ..
sorma cnm yaa bana demişti pazartesi doktora gitcem diye bende napcan pazartesi başka gün git kalabalık olur dedim bende pazartesi gittim ya güya o gün gelmemiş insan salı gitmezmi ya neden çarşamba :1:
sen nasılsın cnm heyecanlısındır ama güzel heyecanlar bunlar rabbim sonumuzuda güzel eylesin inşallah..
bu arada arkadaşlar kenzül arş duasını okuyorum sizde okuyun isterseniz duaların gücüne çok inananlardanımdır :)

dimi ama başka gün kalmadı sanki:9:
ben şimdilik heyecanlıyım ama aşırı değilim çünkü zaman var daha diye rahatlatıyorum kendimi ama adet olup gidince ve iğnelere devam edince yumoşların büyüdüğünü anlayınca benim heyecan tavan olacak iştee
Allahım herkesin dileğini versin canım tüm dileyenlerin hasretle bekleyenlerin kucağını doldursun inşallah amin..
oku canm Allah kabul etsin bende okurum bide meryem suresini de oku canm

kızlar kızlar gelemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yanağınızdan öpemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ama öpecek kimselerde yokk gidip kocişimi öpücemmmmmmm

sorma aniden görünce şok oldum ..bide habersiz olunca dumur oldum :1:

iğğ evet valla bende görsem aynı olurdum :1:
zaten istemiyordum bilmelerini artık biliyolar dünden beri hazmedemedim bu olayı

görmemişimdir sonnur sorduğunu
ben adet olcam bikaç içinde onu bekliyorum
evet benimki özel tüp bebek merkezi ilaçlarla faln herşey 5000 civarı sanırım

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tüpe gerek kalmadan gelir bebeğin

sağol canım benimmmm
ehehhehh eşime 5 bini söyleyince yüzüme bakıp ne gerek var bebeğe dedi :37:

slm canlar..
ben görev gibi sayıyorum burda bilgi vermeyi sanırım :ssz:
bugün yine doktordaydım yumoşumuz 13 mm olmuş diğeri sabit 11 mm yani 2 günde 1 mm büyümüş diğerinde tık yok ben şaşırdım ama doktor tam istediğim gibi dedi,:26:
çünkü bana kalırsa haftasonuna denk gelecek aşılama pazartesi olcak aksilik olmazsa..
doz düşük olduğu için bu nrmal dedi cuma tekrardan gidiyorum o gün iğneyi ne zaman yapcamı söyleyecek ve aşılama günü netleşecek..
hadi bakalım...yavaş ilerleyen yumoş kaliteli derler inş doğrudur.sende benim hesap gelip yazıosun.bu arada kayınvalidenle karşılaşma gerçekten bomba olmuş :-) inşallah aşılaman olumlu sonuçlanır.bende dualara çok inanırım.bugün bende gittim doktora.benim iki yumoş vardı güya.birisi gitmiş.diğeri 19,7 olmuş.doktor bu iyice gerilmiş max 2 günü var dedi.ovitrelle oldum saat 9 da.bu gece ve arkasına 2 gece ödevimiz var.bakalım.bu arada bugün çapaya da gittim.infertilite poliklinigi.ordakileri görünce şükrettim kendime.10 yıldır bebek bekleyen var.Rabbim inş daha fazla bekletmez.randevuda aldık.bide oraya gidicez...
Kızlar doktorla bi güzel konuştum ama ne kadar korunduğumuzu sordu,kayınvalidem dibimde öff sinir oldum özel sonuçta hiç bilmesini istemiyordum annecim dışarı çıkar mısın bu şekilde cevap veremiyorum,çekiniyorum senden demeyi çok istedim ama bir türlü diyemedim:50:

neysee..
doktor bütün sonuçlarıma baktı hsg ide baktı ama raporu okudu sadece bide cd vardı pc bozukmuş izleyemedi onun için.
ama bu sonuca güvenmek mecburiyetindeyiz dedi.bende zaten o anda radyolog 'tüplerin açık'dediğini söyledim.

neyse sonra eşimin spermiogramını bi daha tekrar edin dedi sayı iyi dedi ama azcık hızda sorun var dedi kayınvalidede dinliyor ohh çok iyi oldu kendi kulaklarıyla duymasını çok istiyordum,çünkü ben dediğimde bana,senin adetlerin düzensiz oğlumda bişey yok demişti :47:

tabi sıra geldi usg e dr.kayınvalideme sizi dışarı alayım dedi :27:

önce üstten baktı çok net göremiyorum birde alttan bakalım dedi. baktım spekulum geliyorr:53: önce onu yerleştirdi baktı sonra eline eldiven geçirip eliyle baktı :53: sonrada usg cihazıyla baktı :37:

evet pkos yok diyemeyiz dedi görüntüde var ama çok değil normalde yumurtanın her tarafını o kesecikler sarıyor ama bende bir kaç tane varmış.
yani ileri derece değil şimdilik..
bir kez daha klomen deneyelim dedi ama ben 5 kere kullandım dedim,doktora göre değişiyormuş kimi 9 ay kimide 5 6 ay kullanıyormuş..

e zararınıda ilerde görücez inş görmemde..
eğer bu ayda olmazsa aşı dicekti eşimin sonucuna göre kesinleşecek.
direk tüp için işleme başlarız sanırım oda maddi duruma göre değişecek..
ayrıntısısız anlatamıyorum napımm uzattım gitti kızlar kusura bakmayınn :1:
soonur valla iyi olmuş kayınvalidenin duyması..rabbim inş daha fazla bekletmez bu doktor uğurlu gelir.ama aşılamayı niye düşünmüyorsun?maddi açıdan sarsarsa bence önce onu dene.2 kere olumsuz olursa devlette tüp hakkı elde edersin.yani bunları düşün derim.inş gerek kalmaz da bu ay geliverir melegin.

diğer kızçeler sizlerde iyisiniz inş.öpüyorummm herbiriciginizi...

saol canım iyiki almış yaa özlemiştim sizlerii
ya çok yorma kendinii nasılsa kayınvaliden yapar bişiler:9:

ayy canım benim ne güzel hisler geçiyor içinden öyleee ya valla siz böyle dedikçe yerimde duramıyorum heyecandan sanki gebe kalmışım gibi sevinidiryo bu güzel sözleriniz saolun yaa
paşa da olur prenses te sağlıklı hayırlı evlat olsunda sen nasılsın bebişin iyi maşallahh uyku yapıyomuş sana:9:

ya varya bu iğneler banada uyku halsizlik ve bulantı yapıyo bende erken yatıyorum

iyi ol canım yaaa neşeli halini seviyom senin hemşerim:1:

inşallah cnm guzel seyler dusunup guzel seyler cagıralım:1::1::1:ben ıyıyım ıyı olmaya calısıyorum bebegım buyummus sekıl almaya baslamıs kalp atıslarını da net bı sekılde duyduk cok sukur cnm

Back
X