- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi bebisimolsun
- #13.601
Kızlar doktorla bi güzel konuştum ama ne kadar korunduğumuzu sordu,kayınvalidem dibimde öff sinir oldum özel sonuçta hiç bilmesini istemiyordum annecim dışarı çıkar mısın bu şekilde cevap veremiyorum,çekiniyorum senden demeyi çok istedim ama bir türlü diyemedim
neysee..
doktor bütün sonuçlarıma baktı hsg ide baktı ama raporu okudu sadece bide cd vardı pc bozukmuş izleyemedi onun için.
ama bu sonuca güvenmek mecburiyetindeyiz dedi.bende zaten o anda radyolog 'tüplerin açık'dediğini söyledim.
neyse sonra eşimin spermiogramını bi daha tekrar edin dedi sayı iyi dedi ama azcık hızda sorun var dedi kayınvalidede dinliyor ohh çok iyi oldu kendi kulaklarıyla duymasını çok istiyordum,çünkü ben dediğimde bana,senin adetlerin düzensiz oğlumda bişey yok demişti
tabi sıra geldi usg e dr.kayınvalideme sizi dışarı alayım dedi
önce üstten baktı çok net göremiyorum birde alttan bakalım dedi. baktım spekulum geliyorrönce onu yerleştirdi baktı sonra eline eldiven geçirip eliyle baktı
sonrada usg cihazıyla baktı
evet pkos yok diyemeyiz dedi görüntüde var ama çok değil normalde yumurtanın her tarafını o kesecikler sarıyor ama bende bir kaç tane varmış.
yani ileri derece değil şimdilik..
bir kez daha klomen deneyelim dedi ama ben 5 kere kullandım dedim,doktora göre değişiyormuş kimi 9 ay kimide 5 6 ay kullanıyormuş..
e zararınıda ilerde görücez inş görmemde..
eğer bu ayda olmazsa aşı dicekti eşimin sonucuna göre kesinleşecek.
direk tüp için işleme başlarız sanırım oda maddi duruma göre değişecek..
ayrıntısısız anlatamıyorum napımm uzattım gitti kızlar kusura bakmayınn![]()
uyuz kaynana

cok kotu seyler soylememeıs cnm doktor cok sukur inşallah bugunlerı atlatıp sag saglım bebısını kucagına alırsın...