Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

300 puregon 86 tl rapor çıkartırsan iki kezde alıyosun ...
tabi uğraşamam raporla fln dersen oldukça pahalı en pahalı olan buymuş zaten gonal f menegon fln biraz daha düşükmüş fiyatı diye biliyorum ...
aşılamayamı karar verdniz?

iyisimi ben bu fiyatları yeğenimede sorayım eczanede o, yardımcı olurum teyze demişti.

daha klomen içiyorum cnm son bir sefer..

bu ay olmadı diye bakıyorum daha şimdiden ..

adetim bugün bitiyor..

aşılamada çoğul gebelik durumu beni düşündürüyor açıkçası.

iyisimi ben bu fiyatları yeğenimede sorayım eczanede o, yardımcı olurum teyze demişti.

daha klomen içiyorum cnm son bir sefer..

bu ay olmadı diye bakıyorum daha şimdiden ..

adetim bugün bitiyor..

aşılamada çoğul gebelik durumu beni düşündürüyor açıkçası.

bnm doktorum oldukça düşük dozla sık folikül takibi ile tek yumurta elde etmeye çalıştı ha iki tane oldu yine ama o sanırım sadece tekini beğendi ..
sende düşük dozla devam edersen en fazla iki olur..
diyelimki tuttu çocuksuzluktnsa ikiz çocuğu tercih ederim valla senelerin acısını çıkartma ve bir daha bebek için çabalamama garantisini yanında getirir ..:9::9::9:
normal şartlar da zaten 6 seneye 2 çocuk yapılırdı sende farkı kapatmış olursun işte :46:

bnm doktorum oldukça düşük dozla sık folikül takibi ile tek yumurta elde etmeye çalıştı ha iki tane oldu yine ama o sanırım sadece tekini beğendi ..
sende düşük dozla devam edersen en fazla iki olur..
diyelimki tuttu çocuksuzluktnsa ikiz çocuğu tercih ederim valla senelerin acısını çıkartma ve bir daha bebek için çabalamama garantisini yanında getirir ..:9::9::9:
normal şartlar da zaten 6 seneye 2 çocuk yapılırdı sende farkı kapatmış olursun işte :46:

ne düşünüyorum biliyor musun,nerde bende o şans :1:

e o zman korkma cnm çoğul gebelikten şans olarak görüyorsan ..gittiğin doktor aşılama yapıyormuymuş...yani özel muayne hanesinde...

şans olarak gördüğüm,5 yılda 1 tane yapamadık,2 olursa diye ..

sordum cevap verirken sanki daha önce yapmadım ama yaparız gibilerden evet dedi..

acaba bu klomenle aşı yapsak nasıl olur :37:

şans olarak gördüğüm,5 yılda 1 tane yapamadık,2 olursa diye ..

sordum cevap verirken sanki daha önce yapmadım ama yaparız gibilerden evet dedi..

acaba bu klomenle aşı yapsak nasıl olur :37:

anladım cnm,sor bi cnm istersen yaparız dediyse ..neden olmasın ?
ben şimdi kahvaltı için kaçıyorum cnm ilacımıda içeyim şifa olsun...:16:
bugün gece 11 de çatlatma iğnemi yapcam ay çok heyecan verici ilk kez kendime ovitrel yapcam ..:52::52:
sende kafanı çok karıştırma netlik kazandır ve uygula :34:

bugün gece 11 de çatlatma iğnemi yapcam ay çok heyecan verici ilk kez kendime ovitrel yapcam ..:52::52:

tamam afiyet şifa olsun.. bende içtim boğazımdan geçmiyor ilaç belli iğneler beni bekliyor..
göbekten dimi :26: ben sanıırm onu yapamam:53:

tamam afiyet şifa olsun.. bende içtim boğazımdan geçmiyor ilaç belli iğneler beni bekliyor..
göbekten dimi :26: ben sanıırm onu yapamam:53:

saol cnm ..sanada geçmiş olsun evet göbekten yapılıyor ,sen yapamazsan bile yakınındaki cesaretli biri yapabiir hiç olmadı sağlık ocağı ve hastanelere gidersin halolur yani yeterki sen başla bi ucundan gerisi gelir ..görüşmek üzere hoşçkal..

saol cnm ..sanada geçmiş olsun evet göbekten yapılıyor ,sen yapamazsan bile yakınındaki cesaretli biri yapabiir hiç olmadı sağlık ocağı ve hastanelere gidersin halolur yani yeterki sen başla bi ucundan gerisi gelir ..görüşmek üzere hoşçkal..

özele gidiyorsun zaten bencedaha iyi bi yere gidebilirsin ..
devlet hastanesi değilki el mahkum desen..kaynananın doktoru sonuçta :27:

ya normalde bir çok kişiye kalçadan iğne yapıyorumda kendime sıra gelincee yokk yapamam

evet sonuçta para veriliyor fazlasıyla..

bu ayda olmasın bak ben o doktoru nasıl mıhlıcam :9: iyi doktor değil dicem kayınvalideciğime :)

selam kızlar...
olicim salı günü dualarım seninle:16::16::16::16:
melisim hadi hayırlısı olsun canım inşallah güzel yumurtaların olur sonra güzelce döllenirler:52::52::52::52:
baharım nerelerdesin nedir durumlar:26:
birselcim sen ne durumdasın tedavi vs..
naz yumurtaların gerçekten hayret verici:27:
sonnur hadi bakalım inşallah seninde tedavin bebiş getirir...
deryoşum metuş nasıl tepikliyormu artık:1:
nilay sende duymuşsun pıt pıtları sağlıkla doğsun inşallah...
özlem bir avazda doğurursun inşallah rabbim kolaylık versin...
arzu dönmüşsün aramıza hoşgeldin:16:
kızlar giremiyoruum artık deniz canı sağolsun artık uynanıkken hep kucak istiyor uyuduğundada iş güç malum...
ama aklım kalbim hep sizlerle..:16::16::16:
bu arada unuttuğum olduysa kusura bakmayın olurmu...

cnm cok sukur duyduk tesekkur ederım :)

kızlar bugün doktora gittim
alttan baktı yumoşlara ve iğneleri yazdı dozunu söyledi
şuanda hergün göbekten 2 faklı iğne vurcam ve folik asite devam
hayırlısıyla başlangıcımızı yaptık
Rabbim bu zorlu süreçte herkese ve bana yardım etsin
hepimizin dileğini versin inşallahh
tahminen 2 haftan var dediii
çok heyecanlıyım kızlarrrrrrrrrr:52::52::52::52:
çarşamba günü tekrar kontole gidicem
benden haberler böyleee
öpüyorum hepiniziiiiii:16::16::16::16:

ay hadı ınsallah canım melegın sana gelır ve sımsıkı tutunur bu surecte sıgara ıcmememey calıs cok streslı ıhtıyacın olucak belkı ama engelle kendını olabıldıgın kaar relax olmaya calıs bu da bıraz zor ama gercekten stres cok onemlıymıs ben bunu kendmde anladım...inşallah cok guzel haberler vereceksın bıze topıgımızın ılk ıkızı olacak belkıde senı n bebişlerın ınsallahhh:nazar:yada halenın inşallahhh:nazar:

ya normalde bir çok kişiye kalçadan iğne yapıyorumda kendime sıra gelincee yokk yapamam

evet sonuçta para veriliyor fazlasıyla..

bu ayda olmasın bak ben o doktoru nasıl mıhlıcam :9: iyi doktor değil dicem kayınvalideciğime :)
valla sen bilirsin bnm için güzel bi dneyimdi..:1:
ay hadı ınsallah canım melegın sana gelır ve sımsıkı tutunur bu surecte sıgara ıcmememey calıs cok streslı ıhtıyacın olucak belkı ama engelle kendını olabıldıgın kaar relax olmaya calıs bu da bıraz zor ama gercekten stres cok onemlıymıs ben bunu kendmde anladım...inşallah cok guzel haberler vereceksın bıze topıgımızın ılk ıkızı olacak belkıde senı n bebişlerın ınsallahhh:nazar:yada halenın inşallahhh:nazar:

kız nili bi taneyi bulsam öpecem depeme koycam da nerdeeeeeeeeeee:1:
meliscim sana iki embriyo transferimi olcak sormayı unuttum..
bu arada çift embriyo transferinde genelde embriyologlar sperm cinsiyetleri yüksek oranla bildikleri için biri kız biri erkek oluyor bakalım nolcekkkkk seninkiii :emir_bebek::emir_bebek::nazar:

selam cicişlerr nasılsınızzzzzzzzzzzz
bugün itibari ile kanamam başladı düşük gerçekleşiyor belkide kürtaja gerek kalmayacak.
yarın sabah doktorumu arıycam gel derse gidicemm.
çok şükür ağrım sızım yokk.hangisi hayırlıysa o olsun dedim demek bölesi ii olcak.
bu arada bebişko beni listeden kaldırıver bacım.sonra yine yazarsın:8:

aminn canım benim çok saol güzel dileklerin için
yaa sendemi ikiz diyosun kızzz:1:
hayırlısı olsun canm rabbim en güzelini bilir
ya bu sigara konusunu evet dr da söyledi
ama günde 1 içeyim dedim ama bugün 5 tane içtim üfffff ya

valla sen bilirsin bnm için güzel bi dneyimdi..:1:

kız nili bi taneyi bulsam öpecem depeme koycam da nerdeeeeeeeeeee:1:
meliscim sana iki embriyo transferimi olcak sormayı unuttum..
bu arada çift embriyo transferinde genelde embriyologlar sperm cinsiyetleri yüksek oranla bildikleri için biri kız biri erkek oluyor bakalım nolcekkkkk seninkiii :emir_bebek::emir_bebek::nazar:

olim evet kuzum doktor 2 embriyo koymayı düşünüyorum dedi ama belli olmaz daha o sürece zaman var bakalım nasıl gelişecek durumlar
hayırlısı olsun diyorum tatlım kısmet..

bugün itibari ile kanamam başladı düşük gerçekleşiyor belkide kürtaja gerek kalmayacak.
çok şükür ağrım sızım yokk.hangisi hayırlıysa o olsun dedim demek bölesi ii olcak.

hakkında hayırlısı böyledir belkide bebeğim..
hayır silmem korunacaksın nasılsa korunuyor yazıcam:27:

olimm canım hadi vur ovitrellayı ve çatlat o yumoşları hadi göreyim seniii:1:
canım benim şaka bir yana inşallah hayırla sonuçlansın ve herşey dileğin gibi olsun

hayırlısını diledik hayırlısı böyleymiş demi baharım , ama kısırla çiğköftteyi ayıramayan bi kapasiten var ama olsun yinede seviyoruz senii :33:
aminn canım benim çok saol güzel dileklerin için
yaa sendemi ikiz diyosun kızzz:1:
hayırlısı olsun canm rabbim en güzelini bilir
ya bu sigara konusunu evet dr da söyledi
ama günde 1 içeyim dedim ama bugün 5 tane içtim üfffff ya

olim evet kuzum doktor 2 embriyo koymayı düşünüyorum dedi ama belli olmaz daha o sürece zaman var bakalım nasıl gelişecek durumlar
hayırlısı olsun diyorum tatlım kısmet..

olimm canım hadi vur ovitrellayı ve çatlat o yumoşları hadi göreyim seniii:1:
canım benim şaka bir yana inşallah hayırla sonuçlansın ve herşey dileğin gibi olsun
son yarım saat çatlatcam onları ...:47:
iki embryo o güzelmiş işte:emir_bebek::emir_bebek:

hakkında hayırlısı böyledir belkide bebeğim..
hayır silmem korunacaksın nasılsa korunuyor yazıcam:27:
evet bebeğimmm hayırlısı olsunnn sen kızı doğur beğenirsem alıcam benim oğlana.

hayırlısını diledik hayırlısı böyleymiş demi baharım , ama kısırla çiğköftteyi ayıramayan bi kapasiten var ama olsun yinede seviyoruz senii :33:

son yarım saat çatlatcam onları ...:47:
iki embryo o güzelmiş işte:emir_bebek::emir_bebek:

hayırlısı olicimm.
kızım sen ne anlarsın çiğköfteden yalancı çiğköfte seninkii iştee.
sen benimkini bi yesennn bi daha yapmazsınnn.
zaten turşudanda anlamıyorsunnn bırak bu işleri sen yavrum boşa yorma kendini kocanada yazık zaten adamın paraları boşa harcıyosunn.
çatır çatır çatlada ikiz üçüz doğur inşallah emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
şaka bi yanada yavrum inşallah iğnen sana şifa olsun aşılaman hayırlısıyla pozitif olsunnn.
bak bebişin kızı beğenmezsem seninkini alıvericem söz sanaa.
hee kızında senin gbibi beceriksz olursa almam :27:

evet bebeğimmm hayırlısı olsunnn sen kızı doğur beğenirsem alıcam benim oğlana.

hayırlısı olicimm.
kızım sen ne anlarsın çiğköfteden yalancı çiğköfte seninkii iştee.
sen benimkini bi yesennn bi daha yapmazsınnn.
zaten turşudanda anlamıyorsunnn bırak bu işleri sen yavrum boşa yorma kendini kocanada yazık zaten adamın paraları boşa harcıyosunn.
çatır çatır çatlada ikiz üçüz doğur inşallah emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
şaka bi yanada yavrum inşallah iğnen sana şifa olsun aşılaman hayırlısıyla pozitif olsunnn.
bak bebişin kızı beğenmezsem seninkini alıvericem söz sanaa.
hee kızında senin gbibi beceriksz olursa almam :27:

ben de bugün misafirlerime robotta kolay çi köfte yaptım:17:

Back
X