- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi bebisimolsun
- #13.721
Nilay,orlic,naz günaydın kızlar
slm canımm napıyosınnnnnnnnnnnnnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nilay,orlic,naz günaydın kızlar
BAHAR kuzum umarım ağrısız sancısız atlatırsın
ama sen kanaman bitince doktora görün parça falan kalmasın bir de onunla uğraşma
güzel kalbinin umudunu alacaksın canım benim
NAZ başın sağolsun,ALlah o miniğin ailesine sabır ,kuvvet versin
korkunç tarifsiz bir acı
kimselere yaşatmasın Allahım
CANOOO bu ne kız
maşalah maşalah
sütün yaramış tosuncuk olmuş sizinkiler ya DEniz de öyle Cemre de
OLİM yarın büyük gün duamdasın
NİLİİİ nasıl gidiyor gebelik başladı mı bulantılar falan aman olmasın inşallah
saol deryosum ıyı gıdıyo cok sukur bulantı fln yok kımısı daha erken dıyo kımsıı daha olmaz dıyo bende anlamadım cok uyumasam belım agrımasa bırde mınıgımı gormesen hamıle olduguma ınanmıcam![]()
canım zaten olacak diye bir şey yok
benımde 8.haftayla başladı
ama her zaman değil akşamları oluyordu ve çıkartıyordum
ben de diyordum hamile gibi değilim diyee
ama çok şükür hamileyizz
burda herkez ıkız deyınce aklıma yattı ınsllah dedım
aslında şöylekiben ramanda ıcıtıgım sıgarayı belkıde hıcbızaman ıcmedım ıftardan sahura nerdeyse 1 paket goturuyordum delı gıbı cnm ısıtyordu ve ne tesaduftur o ay hamıle kaldım hayırlısı buymus bılsem hamıle kalıcagımı tabı ıcmezdım...sen yıne de guzel bır yolculuğa cıktın sırf bunun ıcın azalt cnm
canım saol hepimize güzel dileklerde bulunmussun
kendimi metformine emanet ettim pasıcım gitmicem dr falan şimdilik oynata oynata bi hal oldum
ocaga dogru sanırım giderim
bebişi beklıyorum transferı falan olsun inşallah guzel haberlerını duyyum onun dr a gidecegim
denızoğlanı koklayıver bızım için özletme gel sıksık
hadı hayırlısı canım psikolojını saglam tut inşaallah güzel olacak hersey
sözün bittiği yerdeyim arkadaşlar...inanın herşeyin hayırlısını istemek lazımmmış.artık bebeğim olmuyor diye hiç üzülmeyecegım.neden mi?çok eski biir arkadaşımın 2 yaşındaki kızının balkondan düşerek öldüğünü öğrenmiş bulunmaktayım.tv de de gösterdi belki görmüşsünüzdür.arkadaşım tiyatrocuydu.bazı dizilerde de rol almıştı.dünya tatlısı EYLÜL doğduğu ve ismini aldığı bu eylül ayında aramızdan uçuverdi..o artık bir melek..Rabbim hiç birimize kimseye bu acıyı yaşatmasınhoşçakal EYLÜL...
slm topik gülleriiii
bu saat ve biz kızımla ayaktayızzzz
geçmişi okudum, baharımm sen inançlı ve güçlü bi kızsın hakettiğin mutluluğu yaşayacaksın eminim
oli soni ve bebişş yeni dönem inşallah bebeklerinizi getirir,
nazcım inş seninde bu ay yumoşlar döllenir, ikiz geçti içimdeno haberi bende okudum ve içim yandı, inanın olmayan bişeyin acısı olanınkinin yanından bile geçmez ve evlat öyle bişeyki, her gün sevgisi artıyor, ben doğduğu günü hatırlıyorum hiç de abartılacak bi şey değil demiştim ama şimdi çok başka 2 yıl sonra başka büyüyünce bambaşka... Allah hepimize sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin,gebe kalmak mucize ama sağlıklı ömürlü evlat sahibi olmak en büyük mucize..
bu da benim çingenemmmEki Görüntüle 511655
evet canım 1 taneden fazlası olmıcakkkkkk..
saol canım inşallah hayırlısı olur..
beni niye bekliyon kız anlamadım
Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı çok zor....
saol canomm inşallah...
ayyy yerim ben bu sosisii yaaaaaaaaaa![]()
ben geldim huuuben geldiimmm
doktor yumoşlarımı gördü bir sürü sıra sıra dizilen yumoşlar var ama henüz 9.mm iş en büyüğü cuma günü tekrar gel dedi
bakalım büyücek mi ama gün aşırı ilişki verdi sen başla çalışmalara dedi bana kalsa çatladığı zaman yapacaktık hee
bu aradaa artık bende metformincilerin diyarına katıldım,bu kadına dedim bu ilacın faydası oluyormuş fln .aa sahi dedi faydasını gören var dedi al al iç dedi :) hatırlatmasam söylemeyecekti diğer doktorlar gibi..
bi kutu aldım akşam başlıcam ilaca mide bulantısı yaptığını söyledi umarım bende olmaz yoksa eşim yandı
böle kızlar ...
eee neden kimseler gelmemişş
bugunü cok sevmedım ben
hem kımse yok hemde barut gibiyim nedense
kızlar aşılamam yapıldı ..bekle 2 hafta şimdi işin yoksa![]()
canımmm hayırlı ugurlu olsun ıns
2 hafta sonra halayların en buyugunu cekelım
allahım nasıp etsın![]()
DERYOŞUMMM ayağını sürüdün inşallah kız demii![]()
hayırlısı olsun cnm ınslalah o ılacın faydasını gorursun de tatlı tombıs bı bebişin olurrrben geldiimmm
doktor yumoşlarımı gördü bir sürü sıra sıra dizilen yumoşlar var ama henüz 9.mm iş en büyüğü cuma günü tekrar gel dedi
bakalım büyücek mi ama gün aşırı ilişki verdi sen başla çalışmalara dedi bana kalsa çatladığı zaman yapacaktık hee
bu aradaa artık bende metformincilerin diyarına katıldım,bu kadına dedim bu ilacın faydası oluyormuş fln .aa sahi dedi faydasını gören var dedi al al iç dedi :) hatırlatmasam söylemeyecekti diğer doktorlar gibi..
bi kutu aldım akşam başlıcam ilaca mide bulantısı yaptığını söyledi umarım bende olmaz yoksa eşim yandı
böle kızlar ...
eee neden kimseler gelmemişş