- Konu Sahibi bebisimolsun
- #13.941
ıyı barı canım stres yapma hayırlısıyla sımsıkı tutunsun meleklerın ınsallahh
şimdilik iyim tatlım no stres yes bebek modundayım

inşallah canım benim saolasın dualarını bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyı barı canım stres yapma hayırlısıyla sımsıkı tutunsun meleklerın ınsallahh
dırım dırıdıdımmmmm heyecan yok ya ilk yaptırdığımda vardı ama 3. ye gelene kadar kalmıyor malesef
yeni döngün hayırlı olsunnn...
herzman duamdasın baharımm sen iyi ol gerisi boşşşş
sonnur ilişki olmazsa gebelik olmaz biliyosun demiiibi zahmet dürt adamıı bişiler yap
kız birse geçen ay kaç güne oldun adet söle bakalım...
baharım her zaman dualarımdasın.seni bir an önce aramızda görmek istiyorum.sensiz olmaz biliyoosun.seni seviom bebik....
stres yapma....ahaa haaa tam da bize göre bi durum demi...neyse sen çalışmwayı bırakma..inşallah başka tedavilere gerek kalmaz
bu arada benim bugün 2. günüm.giidip çapada kanımı verdim.sonuçları almaya gidicem bi ara.
bir sonraki adetimi beklicez artıkaşılamaya az kaldı
![]()
baharım seni seviyorum dön artık sahalara
nazcım yeni ayın hayırlı olsun aşılamaya geçecekmişsin Rabbim yardımcın olsun tez zamanda gelsin bebişin inşallah
olicim az kaldı salıyaaaaaaaa inşallah güzel haberi vereceksin bize
birsel canım senin bat bugündü olmamışsın inşallah olmazsında bebişin gelir canım hayırlısıyla
yokh deryoşum inşallah pazartesi günü duyacaksın meleğinin kalp atışlarını
sonnurcum ilişkiyi aksatma inşallah bu ay gelir bebeğin
kızlar unuttuğum varsa kusura bakmayın hepinize dua ediyorum Rabbim yardımcımız olsun
melisim seni kutluyorum valla usanmadan sıkılmadan uğraştın her şeyi göze alıp bu işide tamamladın sayılır inşş..
allahım seni utandırmasın inşş
ağrı sızı hissetmedin yani dimi zaten bayıltmışlar diyorsun
melisim herşey çok güzel ilerliyor maşallah..![]()
günaydın canımcım oldum malesef
artık önümüzdeki maçlara bakıcaz napalım
sen naslsın
dr düşünüyorum hazırandan beri iyi ara verdim gitsemmi acep:26:
sen nasılsın
dal kız o zman hiç affetme ..hadi yaaa sen bari olaydın
bende bu aydan umutluydum hayırlısı bakalım
endokrınde napıcamkı pko içinmı ?? direk aşı tüp dalıyım dıyodum
benım gıbı gözükarada hiç yok heralde
üzülme canım zamanıvar hep boyle avutuyoz ama napalımdal kız o zman hiç affetme ..
ben olaydım iyiydi ama işte nasip..![]()
üzülme canım zamanıvar hep boyle avutuyoz ama napalım
işde dalcamda nerden başlasam
burda 2 endokrın var oda devletle fakulte aylar sürer gitmem randovu kolay vermıyorlar
melisin dr a mı gıtsem acep??
neden olmasın melis memnun bilidğim kadarıyla ..
bende şu son aşılamayı tamamlayıp tüpe dalcam ...
sorsan büyük bi sorun yok ama bak olmayınca olmuyor millete bakıyorum ne pkolarla ne kadın sorunlarıyla ne erkek sorunlarıyla gebe kalıyorlar ben anlamadım gitti bu işten bişi...
masumiyetci rabbim hayırla sağsalim kavuştursun bebeğine inş. hayırlı haberlerini beklıyoruz
bende şimdi bi prof.un sekr.görüştüm pazartesıye randovu aldım. eşim bi prof.dan teşhis alalım iyice anlayıp dinleyelim sonrasında tüp diyosada aşı diyosada hangi merkezde istiyosan oraya gidelim dedi. adetin 3. gunu pazartesıye geliyor inşallah hayırlı sonuçlar alırım. sonrasındada tüpde dese hemen başlıcam artık kaldıramıyorum bu psikolojıyı cunku![]()
anlaşması olması lazım cnm rapor için...ama ilaçlar için rapor çıkartılır sanırım en azından bi görüş bence belli olmaz belki 2. aşılama işe yarar tamamen nasip meselesi...onunkı özel 2.aşılamayı yapsa devlet kabul edermı acaba?
bende dalcam tüpe ocaga kadar oldu oldu
acaba diyorum şiminkıd sorunluda dr umursamadıda ondanmı olmuyo :S
pko falan hikaye canım benım nasip meselesi
yarım rahimle kalan bıle var. birazda cok didiniyoz sankı ondanmıkı
dualarım sennle masum sağlıkla sıhhatle evladına sarılırsın inşallah..Hepinize Gunaydinlar Diliyorum Arkadaslar
Bende pazartesi sabahi doguma giriyorum Allah nasip ederse kizima kavusucam uzun suren bekleyisin ardindan
Dogum esnasinda isimlerinizi aklimdan gecirmeye calisicam bazilarinizin tam adini bilemesem de Allah her birinize bu mutlulugu nasip eder dilerim ki
Bize de dua edin olur mu? Sag saglim kizimi kucagima alayim insaallah![]()
yarın bu vakitlerde oturuyoruz dizimizi kırıyoruz ve bu vakitlerde melisimize duaları hopp uçuruyoruzz sonra hoooppp bebiklerini alıp gelyoooooookızlarrrrrrrrrr az önce aradılar
yarın öğleyin 1.30 da transferim var kısmetseeeeeeeeee
çok heyecanlıyımmm nolur dualarınızı eksik etmeyin
selam kızlar.....
baharım geçecek kötü günler yine ruhuna güneş açacak az kaldı .
birselcim seninde hayırlısı olsun inşallah ilk tedavide gelir bebeğin....
meliscim canım çok güzel ilerliyor sürecin maşallah opu günüde dua ettim yarında dualarım seninle bitanem...
sonnur canım sende ödevine iyi çalış yeni işinde hayırlı olsun...
olicim lekelenmem var demişsin hayırlısı olsun inşallah yerleşmeden kaynaklıdır...
nazcım sende adet olmuşsun yeni döngün hayırlı olsun...
deyoşum nerelerdesin metu nasıl ...
masumiyet sende sağlıkla al kucağına bebeğini rabbim ikinizide korusun...
hülyam sende gelip gitmişsin iyi olda arada gel böyle...
nilay seninde ikili testin varmış herşey yolunda gidecek inşallah...
ayşe arkadaşımız sende hoşgeldin topiğimize...
özlemcim naptı acaba:18::18::18:
canomda uğramıyor bu aralar cemre kız çok yoruyor sanırım deniz gibi
kızlar unuttuğum yoktur inşallah ..
bende hamdolsun iyiyim denizde iyi çok şükür böyle arada geliyorum sizleri yokluyorum
takip etmeye çalışıyorum dualarımı ediyorum....
ve sizleri çok seviyorum![]()