- Konu Sahibi bebisimolsun
- #14.621
kızçelerrrr
inanın sizinle sohbet etmeyi çoookkk özledim ama benim sıpa uyumuyo yaa gece 3 te yattı sabah 6 da dikildi, daha yeni yattı, hatuna yemek yapıcam şimdi de
Allah herkese uzuuuuuuun uzunnn uyuyan bebekler versin tam 6 aydır bir gece bile uyumadım, 10 dakkada bir ağlarr offf neyse
deryoşşş sana tavsiyem mutlaka erken yat Tuna nın biyolojik saati şimdiden alışsın, erken yatmaya ciddiyim haa
gebiş bebişş temizlik falan yapma sakın haa
ilk 3 ay çok önemli okulda da zıplayıp hoplama miniklerle
ben 6 aylıkken koca göbeğimle okul eğlencesinde çocuklarla kolbastı oynamıştım herkes alkışlamıştı ahhaaaaayyyyy bazende bahçede nöbetçiyken havadan bi top gelirdi gelişine bi vururdum arkadaşlar kızardı
bak yapma bunları, hamilelik benim mizacıma ters galiba ayyy çok sıkılmıştım koca göbişten 
baharım beee senin bu fıkrayı 4. sınıf okuturken bi öğrencim anlatmıştı sınıfta önce güldüm güldüm sonra ciddileşip böyle fıkraları sınıfta anlatmayalım demiştim aklıma geldi, bazı saf çocuklar öğretmenimmm donunu niye çıkarmışşş falan diye soruyolar ayyy yaa aklıma geldi
bu da benim çingenenin fotosu ve nihayet altı aylıkkk

inanın sizinle sohbet etmeyi çoookkk özledim ama benim sıpa uyumuyo yaa gece 3 te yattı sabah 6 da dikildi, daha yeni yattı, hatuna yemek yapıcam şimdi de

deryoşşş sana tavsiyem mutlaka erken yat Tuna nın biyolojik saati şimdiden alışsın, erken yatmaya ciddiyim haa

gebiş bebişş temizlik falan yapma sakın haa

baharım beee senin bu fıkrayı 4. sınıf okuturken bi öğrencim anlatmıştı sınıfta önce güldüm güldüm sonra ciddileşip böyle fıkraları sınıfta anlatmayalım demiştim aklıma geldi, bazı saf çocuklar öğretmenimmm donunu niye çıkarmışşş falan diye soruyolar ayyy yaa aklıma geldi

bu da benim çingenenin fotosu ve nihayet altı aylıkkk