- Konu Sahibi bebisimolsun
- #14.761
kuzucummmpasiiiiiiiiimmmmm canımmmmmmmmm
ben geldimm
geçmiş olsun kuzummmm
seni bulmuşken sorularu hemen yağdırıyorum
bebek için burun aspiratörü şart mı alayım mı?
ateş ölçer ne marka tavsiye edersinn
anacım küvet alacam 100-150 diyorlar plastiğe sen kaça almıştın![]()
birazcık geç olacak ama...
bbek aspiratörü orti bebeyi kesinlikle tavsiye ederim birde bruno serum fizyolojik..
sen bulundur kışa gelecek içeride burnu kuruyup tıkanabilir...
ateş ölçer bende wewell diye bir marka aldım memnun kaldım...
küveti bende 15 tl ye aldım 15 tl ye file ben hala filede yıkıyorum denizi yalnız yıkıyorum kolaylık oluyor...
evet arada gelip gidip yokluyorum sizi..furkan ismide cok hoş anlamlı tarık da guzel bak kurandan oda
benım eşimde yavuz selım hayranı oda der arada
ama bızımkı belli arık 2.lere isim düşünüyorum ben![]()
hoooyytt gelmede görüüm hamile neyın demem yapıştırırım ensenızemetuşu cek aradanda
napıyosun nasılsın anlat hele özledım senıde
paside gelmıs gıtmıs beklıyos pası senıde![]()
seninde gelmiş kırmızılar yeni döngün hayırlı olsun..canım...
evet canım peditus şurup aspiratör serum fizyolojik gördü işimizi çok şükür kolay atlattık..Bebişşşşşşşşşşşşş inanamıyorum vvvuuuuuuuuuuuuuuu üçüz bile olabilirmiş haaaaaa
sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil, benim dayımın üçüzleri var doğduklarından beri kavga ediyolarama niyeyse benim içimden senin ikizlerin olacak gibi geliyor bir kız bir erkek
tekrar hayırlı osun canım kendine iyi bak
baharrrr ne o kız sekiz buçukta gelin diyon bebemi yerde ağlar bırakıyorum geliyorum bizim hatun yokvalla sohbet etmeyi özledim bee ama durun siz bebişlerle uğraşırken ben büyütmüş olcam topikten topiğe fink atcam ahh ahh
pasim geçmiş olsun bizde atlattık o salgını burnuna bol serum fizyolojik sık otri bebeyle çek yastığını da 2 damla cold mix gribin tek tedavisi buymuş
veee hamiş kızlarr kendinize iyi bakın bol bol zor yemek ler yapın sarma dolma börek zira doğurunca o yemekleri özleyeceksinizz![]()
sen nasılsın ek gıdalara geçtinizmi yiyormu cemre kız..
bende seni seviyorum baharım..canım pasimmm çokk geçmiş olsunnnn dikkat et kendinede bebişinede.
senin kusurun olmaz yavrummm tabiki yoğunsundur.
seni seviyorummmmm
kusur değil ama gelemeyince ne bileyim kendimi bi tuhaf hissediyorum..
çok başka benim için burası....
behiyecim babacığına rabbim acil şifalar versin...selamlar, rahim filmini çektirebildim sonunda rahim iyi amadış gebelikten dolayı sol tüpüm kapalıymış. doktora falan gitmedim. bi başka doktor baktı bişeyler söyledi de babam rahatsız kızlar ya canım çok sıkkın. yoğun bakımda şu an da durum ciddi. hiç birşey yapasım yok.. dua eder misiniz babacığım için.
filmide çektirmişsin geçmiş olsun...
melisim nerelerde....
bebişlerin ve sen iyisinizdir inşallah...
olicim canim olicim okuyormuşsun sende bizi...
öpüyorum canım seni..özledim senide....
sonnurda yok sanırım uzun zamandır..
aynı şekilde hülyada yok...:26:
özlemcim kuzum demek ardacık inlatiyor oraları maşallah tosunuma sağlığı yerinde olsunda inletsin

naz nilay masumiyet sizlerede selam olsun kızlar.....
ay ne zor yazdım

bizde iyiyiz çok şükür..
akşam sabah yola devam

işte böyle kızlar...