Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

slm cnmmm

hastayım yaa bu hamılelıktekı 2. grıbım anneme gıdıp gelıyorum saolsun bakıyor bana bu seferılac kullanmadım ınatla gecmıyor bakalım bol c vıtamını almaya calısıyorum

geçmiş olsun canımm
en nefret ettiğim hastalık grip olmak.
bol su iç ve ballı limonlu ılık şerbet yap kendine çabuk atlatırsın
eğer zararlı değilse burun kenarlarına viks sürebilirsin oda rahatlatıyor

geçmiş olsun canımm
en nefret ettiğim hastalık grip olmak.
bol su iç ve ballı limonlu ılık şerbet yap kendine çabuk atlatırsın
eğer zararlı değilse burun kenarlarına viks sürebilirsin oda rahatlatıyor

benimse en sevdiğim hastalık griptir biliyor musun..

öyle güzel bi hastalık ki ilaç kullan kullanma en geç bir hafta içinde geçeceğini bilirsin..
acaba arkasından bişeyler çıkarmı diye korkmadığın etrafındakilere istediğin kadar naz yaptığın ama ömü boyu sürmeyeceğini bildiğin hastalıktır grip.

her grip olduğumda şükrederim Allahım daha beterini verme diye:34:

merhabalar sevgili anneler anne adayları ve anne aday adayları.. (atladıgım kimse olmuş olamaz) :27:
bugün doktora gittim. yine klomen deneyelim dedi..bende aaaa yeter artık istemiyorum klomen falan ddim..tabi bunu daha güzel bir dille söledim.adetimin 3. günündeyim. onu da söledim.ama aşılama için heyet raporu çıkacakmış.bir sonraki adet dönemine kalır dedi .bende kalsın dedim.klomen almak istemiyorum çünkü artık...adet olmama 10 gün kala rapor çıkartmaya gidicem.bir sonraki adetime kesin olarak (Allahtn başka bir şey çıkmazsa) aşılamaya başlıyorum. :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
meliscim beni aşılama olarak yazma da bu ay için sadece batımı yazalım ona da 7 ocak diyelim.

merhabalar sevgili anneler anne adayları ve anne aday adayları.. (atladıgım kimse olmuş olamaz) :27:
bugün doktora gittim. yine klomen deneyelim dedi..bende aaaa yeter artık istemiyorum klomen falan ddim..tabi bunu daha güzel bir dille söledim.adetimin 3. günündeyim. onu da söledim.ama aşılama için heyet raporu çıkacakmış.bir sonraki adet dönemine kalır dedi .bende kalsın dedim.klomen almak istemiyorum çünkü artık...adet olmama 10 gün kala rapor çıkartmaya gidicem.bir sonraki adetime kesin olarak (Allahtn başka bir şey çıkmazsa) aşılamaya başlıyorum. :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
meliscim beni aşılama olarak yazma da bu ay için sadece batımı yazalım ona da 7 ocak diyelim.

nazcım hayırlı olsun umarım aşılamayla gelir bebğin

napsın teyzesi iyi oğlum çok şükür
10 gün sonra göreceğim nasipse yine o zaman bende daha iyi olurum:16:
aaaaaa :52:
10 gün mü kaldııı:53:
:46::21:

aslında rapor filan uğraşmayacaksın var ya..
benim bi arkadaş 10 tl ye aşılama yaptırmış.
ne etmiş gitmiş koca başkent hastanesinde aşılama yaptırmış. hep de profa pes doğrusu neyse şimdi hamile :1:

canım inşallah gelir.valla çok uzadı bu süreç.yemin ederim sıkıldım.tam 3 ay oyalandık çapada sağolsunlar...neyse bu da bi adım...tüpe 2 adım kaldı diyelim.
Allah utandırmasın canım benim

ne etmiş gitmiş koca başkent hastanesinde aşılama yaptırmış. hep de profa pes doğrusu neyse şimdi hamile :1:

kızzz kontrole 10 gün kaldıı ALlah seniiiiiiii:9::9:

:3::3: Nasılsınız şekerlerim:34:Ben iyiyim hafataya adet olucam ve nasip se tüp bebek macerası başlıcak:46::46:
Zaman yaklaştıkca heycanım artıyor tabi umudumda,umarım hepimizin bebekleri kısa zaman da göbişlerimize gelir.
Sizi seviyorum canlarım:16::16::16::16::16::16:

benimse en sevdiğim hastalık griptir biliyor musun..

öyle güzel bi hastalık ki ilaç kullan kullanma en geç bir hafta içinde geçeceğini bilirsin..
acaba arkasından bişeyler çıkarmı diye korkmadığın etrafındakilere istediğin kadar naz yaptığın ama ömü boyu sürmeyeceğini bildiğin hastalıktır grip.

her grip olduğumda şükrederim Allahım daha beterini verme diye:34:
yaaa sevme şu hastalığııııı
halsizlik
burun akıntısı
akıntının verdiği kızarıklık
burun tıkanıklığı
sürekli hapşurma
sürekli elinde peçeteyle dolaşma
geniz akıntısı boğazda iltihap
ses değişmesi
yediklerinden tat alamama
ve arkasından başlayan lanet öksürükkkk
uykusuz geçen gecelerrrr
hepsinden nefret ediyorummm
:14::14::14:

neyse canım bu ayda dinlenirsin klomen istememen iyi olmuş bu seferde kist falan olurdu allah korusun ve sonra aşılamada diğer aylara kalırdı
bu ay sadece kafanı rahatlat.hayırlı olsun canım bu adım sana bebeğini getirsinnn:16::16:

:3::3: Nasılsınız şekerlerim:34:Ben iyiyim hafataya adet olucam ve nasip se tüp bebek macerası başlıcak:46::46:
Zaman yaklaştıkca heycanım artıyor tabi umudumda,umarım hepimizin bebekleri kısa zaman da göbişlerimize gelir.

hayalcim sana da hayırlı olsun canım hadi bakalımmm topiğimiz büyük çabalar içinde maşallahhh
hadi bakalım dualarımız seninle inşallah bebeğine kavuşmana sayılı zaman kaldı:16:

Allah utandırmasın canım benim

kızzz kontrole 10 gün kaldıı ALlah seniiiiiiii:9::9:
ayy ne bilim geliyo sandım bizim yeğen altta haftana da bakmmışım.
dalgınlığıma ver.
kv ler yemekteydi.
4 gündür görümcem bizdeydi rahat takip edemedim:27:
her gün geçmiş silmekten bıktım valla :27:
halsizlik
burun akıntısı
burun tıkanıklığı
sürekli hapşurma
ses değişmesi
uykusuz geçen gecelerrrr

neyse canım bu ayda dinlenirsin klomen istememen iyi olmuş bu seferde kist falan olurdu allah korusun ve sonra aşılamada diğer aylara kalırdı
bu ay sadece kafanı rahatlat.hayırlı olsun canım bu adım sana bebeğini getirsinnn:16::16:

hayalcim sana da hayırlı olsun canım hadi bakalımmm topiğimiz büyük çabalar içinde maşallahhh
hadi bakalım dualarımız seninle inşallah bebeğine kavuşmana sayılı zaman kaldı:16:

ama seni hastaneye bağlamıyor yatalak yapmıyor..
kulağın duyuyor, gözün görüyor, belin tutuyor..
migren değil sürekli tutmuyor, tansiyon değil ömür boyu yediklerini kontrol etmiyor,
kalp değil her an ölümle burun buruna getirmiyor..
veee en güzeli yukarda saydıkların sadece bir hafta sürüyor

evet accuk perişan ediyo ama sadece bi kaç gün :1:

ayy ne bilim geliyo sandım bizim yeğen altta haftana da bakmmışım.
dalgınlığıma ver.
kv ler yemekteydi.
4 gündür görümcem bizdeydi rahat takip edemedim:27:
her gün geçmiş silmekten bıktım valla :27:

ama seni hastaneye bağlamıyor yatalak yapmıyor..
kulağın duyuyor, gözün görüyor, belin tutuyor..
migren değil sürekli tutmuyor, tansiyon değil ömür boyu yediklerini kontrol etmiyor,
kalp değil her an ölümle burun buruna getirmiyor..
veee en güzeli yukarda saydıkların sadece bir hafta sürüyor

evet accuk perişan ediyo ama sadece bi kaç gün :1:

evet tabiki allah beterinden saklasınnn
ama yine de grip olmayalımmm:1:

NAPAYSUNUZ UŞAKLAR
soganda galıba 4. gunum kasıklarım cok hareketlı ve agrılı
bayaaada farkedıyorum cıkıyor birseyler çamaşırıma va lavaboda (afedersınız :17:ama nası anlatım başka)
ne dr ne hekim hiç birşeyle ugraşmıyorum ne rahatım yaaa :(
gercı prof para kaybı olur kg vermeden dedı ama ne bılım kendımı tembel hissedıyorum

bizde senı sevıyoruz hayalcım inş. sende melıscımiz gibi ilk denemede bebeklerine kavuşursun canım
ii etmıssın valla yükle yükle nereye kadar hormon kalmadı bozacagımız
olsun şekerım beklersın ama inş. bekledıgıne deger aşılaman tutar senıde dıger ay hayalle bırlıkte hamıle tablomuza eklerız inş.

halsizlik
burun akıntısı
burun tıkanıklığı
sürekli hapşurma
ses değişmesi
uykusuz geçen gecelerrrr

kAranfilce...o arkadaşın nasıl 10 tl ye aşılama yaptırmış ya?muhtemelen iğneli degildir.klomenledir.klomen yaramıo bana..aşıda olmazdı.o yüzden iğneli denicez.bakalım.bekledik bekledik.1 ay daha bekleriz.
bu arada baharcım bak ben kist olayını hiç hesaba katmamıştım.aklıma gelmedi yani hiç.sadece artık klomen almak istemiyorum o yüzdeen istemiyorum dedim direk doktora.ama hayırlı bi iş yapmışım sen yazınca uyandım :-):33::33::33::33::33: saol bebeem

NAPAYSUNUZ UŞAKLAR
soganda galıba 4. gunum kasıklarım cok hareketlı ve agrılı
bayaaada farkedıyorum cıkıyor birseyler çamaşırıma va lavaboda (afedersınız :17:ama nası anlatım başka)
ne dr ne hekim hiç birşeyle ugraşmıyorum ne rahatım yaaa :(
gercı prof para kaybı olur kg vermeden dedı ama ne bılım kendımı tembel hissedıyorum

bizde senı sevıyoruz hayalcım inş. sende melıscımiz gibi ilk denemede bebeklerine kavuşursun canım

ii etmıssın valla yükle yükle nereye kadar hormon kalmadı bozacagımız
olsun şekerım beklersın ama inş. bekledıgıne deger aşılaman tutar senıde dıger ay hayalle bırlıkte hamıle tablomuza eklerız inş.

orlic cim inşallah dicem ama inan hiç umudum yok.sıfır morfoloji ile aşı nasıl olacak hep beraber bir sonraki ayda görecez :51: ben aşılamam olayını tüpe geciş olarak görüyorum sadece :27:

kAranfilce...o arkadaşın nasıl 10 tl ye aşılama yaptırmış ya?muhtemelen iğneli degildir.klomenledir.klomen yaramıo bana..aşıda olmazdı.o yüzden iğneli denicez.bakalım.bekledik bekledik.1 ay daha bekleriz.
bu arada baharcım bak ben kist olayını hiç hesaba katmamıştım.aklıma gelmedi yani hiç.sadece artık klomen almak istemiyorum o yüzdeen istemiyorum dedim direk doktora.ama hayırlı bi iş yapmışım sen yazınca uyandım :-):33::33::33::33::33: saol bebeem

zannetmiyorum klomenle olduğunu çünkü ben o doktorda iğneli aşılama olmuştum.
tabi ilaç paralarını kendileri vermiştir.
160 civarı bişey tutmuştu ilaçlar öyle hatırlıyorum.
iki tane çatlatma iğnesi aldırtmıştı doktor bana.

zannetmiyorum klomenle olduğunu çünkü ben o doktorda iğneli aşılama olmuştum.
tabi ilaç paralarını kendileri vermiştir.
160 civarı bişey tutmuştu ilaçlar öyle hatırlıyorum.
iki tane çatlatma iğnesi aldırtmıştı doktor bana.

hıı ilaçlar zaten çok tutuyor.ben çapada yaptırcam bakalım bizden kaç lira isticekler :52: ya olacagını bilsem para mühim degil de olmuyor işte. :50: senin bundan sonraki aşama tüp mü peki?ne düşünüyorsunuz?

orlic cim inşallah dicem ama inan hiç umudum yok.sıfır morfoloji ile aşı nasıl olacak hep beraber bir sonraki ayda görecez :51: ben aşılamam olayını tüpe geciş olarak görüyorum sadece :27:

İLAÇLARDA eczaneerle pazarlık yapılıyormus bende aşılamamdan sonra ogrendım ama duydum boyle bişeyı
gonal f se baglantıya gecelım naz ilaçlarım duruyo kullanmadıgım canım
kutusu bıle acılmadı

en önemli noktayı atlamışsın bebeeeemm:35:

Back
X