- Konu Sahibi bebisimolsun
- #15.261
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heyyooooo anam geldi anammm![]()
maşallah pıtırcıklara canımmmm
her şeyin yolunda olmasına sevindimmm.
diğer kontrolü 4gözle bekliyoruzzz.
bi ara ultrason fotolarını istiyoruz.
hiç üçüz bebek görmemiştimmm![]()
canım pasim çok geçmiş olsun yaaa
inşallah deniizimiz kısa sürede iyileşir.
geçmiş olsun pasim, öyle düşünme yaa ne kadar çok titiz davrandığına eminim, grip olmuştu ya geçenlerde, o mikroplar yerleşmiştir orta kulağa otit ondan olur, iğne olması yıpratıcı ama çok kısa sürede iyileşir, hasta ola ola bağışıklıkları gelişecek büyütene kadar böyle, denizimi öpüyorum çabucak iyileşecek annesi üzülme![]()
gunaydın kızlar nerelerdesınız yahu gene çekilmiş herkes kabuguna
pası canım g.olsun hemencık atlatırsınız inş.
yarmagüülll
canım maşallah bak diş de çıkarıyor tospa hepsi böyle olmaz heralde dimi ne bileyim beeennn
öpüyoruz sizi
canım öncelikle çok geçmiş olsun
çocuk bu pasicim hasta ola ola düşe düşe büyüyecek senin anneliğini sınayacak bir durum yok sakın böyle düşünme
kendinize iyi bakın çok geçmiş olsuun
ben geldim yavrum
sabah sabah kalktım kahvaltı eettim,eşimi gönderdim
ben ordan sağlık ocağına gittim eve geldim evi temizledim
şimdi çamaşır asacağım
karnım da acıktı galibaaa![]()
Naz'cım canımcımm bende inanıyorum normal yolla olabileceğine,ama seni bu eşinin durumu baya germiş. elinizden geldiği kadar hızlı davranın aşı tüp hepsini deneyin.Yine mi olmadı o zaman umudu kesersiniz vee kendiliğinden gebe kalırsın :)) belkide..
Canan geçmiş olsun canım,görümcemin çocuğuda aynı şuan 1.5 yaşında hala diş çıkartıyo morarmış diş etleri huzursuz hep..
yani Cemre ninde normal tabi bu aylarda Allah kolaylık güç versin sana resmini koysana keyfi yerinde olduğunda :)
Oyy benim kuzumm hasta olmuş demek ayy yerim ben onuu Pasimm çok geçmiş olsun sizede.
Havalar biliyorsun burda baya soğudu canım yaa mikrop dolu her taraf.. sen kendini suçlama yaa her çocukta olur böyle şeyler canım benim geçer geçer inşallah Allah şifa versin .
sanada günaydın tatlımmm naber
pasimMm hasatlanmadan büyüyen çocuk olurmu hiç? Sen harika bir annesin düşünme böyle lütfenBizde senin gibi anne olmayı planlıyoruz çünkü
![]()
pasim canom geçmiş olsun kuzularımıza inşallah düzelirler en kısa zamanda
selam kızlar hepinize güzel bir haftasonu diliyorum nasılsınız bakalım
bizde az önce doktordan geldik maşallah miniklerim büyümüşler
şuanda herşey yolunda dedi çok şükür veeeeeeee diğer kalan iki bebişe de erkek olabilir diyorum dedi ama 26 sında gel kesin belli olur dedii hayırlısı olsun inşallah
akşama düğün var kızlar acilen çıkmam lazım hepinizi öpüyorummmmm
heyyooooo anam geldi anammm![]()
selam kızlar hepinize güzel bir haftasonu diliyorum nasılsınız bakalım
bizde az önce doktordan geldik maşallah miniklerim büyümüşler
şuanda herşey yolunda dedi çok şükür veeeeeeee diğer kalan iki bebişe de erkek olabilir diyorum dedi ama 26 sında gel kesin belli olur dedii hayırlısı olsun inşallah
akşama düğün var kızlar acilen çıkmam lazım hepinizi öpüyorummmmm
bu ne kız sonnur :44:
olmadı dimi
http://www.************************...34878931.25681.119418191555532&type=1&theater
sanırım şimdi oldu![]()
olmadı soni ama bir yolunu bulucam bulmam lazım :))
tamam sağol ben işin kolayını deniyordum ama kolay olmadı dimi![]()
melisim maşallah kuzucuklarına canım
cinsiyetler belli oldu demek..
şimdi size isim bulmak kalıyor..
işiniz çok bir bebeğe isim bulmak zor sizin üç tane
allahım dert keder vermesin sağlıkla doğup büyüsün kuzucuklar![]()
Maşallah tatlım bebişlerine iyi olmalarına sevindim.Rabbim onlarıda senide korusun...
nööörüüüyonuzzz nasıl keyıfler
melis gözün aydın şekerim sonuna kadar sağlıkla yaşasınlar sağlıklı bir doğum olsun inş.
kız komşuyuz bi isimde bana düşsün anacım bebek çok nede olsa![]()
bahar kuşum nasılsın keyfın nasıl bıraktınmı korunmayı
olican nerdesin canım
pası geçmiş ola inş. birdaha yaşamazsın
soni meditasyon şekerim hadı bir kiii üç " ben gözel bir gariyeeem"ayy duu yanlış olduu " benimde bebeğim oluuurrr olcaaak" amin
hayal naz siz nasılsınız kızlar
nilay nerelerde ayolll???
hepinizi kocaman öperım
YUSUF SURESİ
çocugu olmayan çocuk sahibi olmak niyetiyle 7 gun 1 defa okursa niyeti gerçekleşir diyor bir kaynakta bilginize