Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

maşallah pıtırcıklara canımmmm :nazar::nazar::nazar:
her şeyin yolunda olmasına sevindimmm.
diğer kontrolü 4gözle bekliyoruzzz.
bi ara ultrason fotolarını istiyoruz.
hiç üçüz bebek görmemiştimmm:1::1::1:

saol canım benimmmmm darısı sizlere inşallah
kuzum ultrasona üçü sığmıyo artık tek tek çekiyo doktor da
ama bi tane var siyah beyaz 10 haftalıktık bi ara eklerim tatlım

canım pasim çok geçmiş olsun yaaa
inşallah deniizimiz kısa sürede iyileşir.

geçmiş olsun pasim, öyle düşünme yaa ne kadar çok titiz davrandığına eminim, grip olmuştu ya geçenlerde, o mikroplar yerleşmiştir orta kulağa otit ondan olur, iğne olması yıpratıcı ama çok kısa sürede iyileşir, hasta ola ola bağışıklıkları gelişecek büyütene kadar böyle, denizimi öpüyorum çabucak iyileşecek annesi üzülme:54:

gunaydın kızlar nerelerdesınız yahu gene çekilmiş herkes kabuguna

pası canım g.olsun hemencık atlatırsınız inş.

yarmagüülll:1::1::1:
canım maşallah bak diş de çıkarıyor tospa hepsi böyle olmaz heralde dimi ne bileyim beeennn
öpüyoruz sizi:54:

canım öncelikle çok geçmiş olsun
çocuk bu pasicim hasta ola ola düşe düşe büyüyecek senin anneliğini sınayacak bir durum yok sakın böyle düşünme
kendinize iyi bakın çok geçmiş olsuun

ben geldim yavrum
sabah sabah kalktım kahvaltı eettim,eşimi gönderdim
ben ordan sağlık ocağına gittim eve geldim evi temizledim
şimdi çamaşır asacağım
karnım da acıktı galibaaa:23::23:

Naz'cım canımcımm bende inanıyorum normal yolla olabileceğine,ama seni bu eşinin durumu baya germiş. elinizden geldiği kadar hızlı davranın aşı tüp hepsini deneyin.Yine mi olmadı o zaman umudu kesersiniz vee kendiliğinden gebe kalırsın :)) belkide..

Canan geçmiş olsun canım,görümcemin çocuğuda aynı şuan 1.5 yaşında hala diş çıkartıyo morarmış diş etleri huzursuz hep..
yani Cemre ninde normal tabi bu aylarda Allah kolaylık güç versin sana resmini koysana keyfi yerinde olduğunda :)

Oyy benim kuzumm hasta olmuş demek ayy yerim ben onuu Pasimm çok geçmiş olsun sizede.
Havalar biliyorsun burda baya soğudu canım yaa mikrop dolu her taraf.. sen kendini suçlama yaa her çocukta olur böyle şeyler canım benim geçer geçer inşallah Allah şifa versin .

sanada günaydın tatlımmm naber

pasimMm hasatlanmadan büyüyen çocuk olurmu hiç? Sen harika bir annesin düşünme böyle lütfen:45::45:Bizde senin gibi anne olmayı planlıyoruz çünkü:54::54::54:

pasim canom geçmiş olsun kuzularımıza inşallah düzelirler en kısa zamanda

canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim atlattık geçti çok şükür
bende normale döndüm:1::1:
ama deniz hastalanınca ben çok üzülüyorum o yüzden moralimde çok bozuluyor...
inş tekrar yaşamayız aynı sorunu..
sizleri çooooookkk seviyorum:54::54::54:

selam kızlar hepinize güzel bir haftasonu diliyorum nasılsınız bakalım
bizde az önce doktordan geldik maşallah miniklerim büyümüşler:nazar::nazar::nazar:
şuanda herşey yolunda dedi çok şükür veeeeeeee diğer kalan iki bebişe de erkek olabilir diyorum dedi ama 26 sında gel kesin belli olur dedii hayırlısı olsun inşallah
akşama düğün var kızlar acilen çıkmam lazım hepinizi öpüyorummmmm

melisim maşallah kuzucuklarına canım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
cinsiyetler belli oldu demek..
şimdi size isim bulmak kalıyor..
işiniz çok bir bebeğe isim bulmak zor sizin üç tane:16:
allahım dert keder vermesin sağlıkla doğup büyüsün kuzucuklar:16::16::16::16:

heyyooooo anam geldi anammm:21::21:
:46::46::46::46::46::46::46::46:
selam kızlar hepinize güzel bir haftasonu diliyorum nasılsınız bakalım
bizde az önce doktordan geldik maşallah miniklerim büyümüşler:nazar::nazar::nazar:
şuanda herşey yolunda dedi çok şükür veeeeeeee diğer kalan iki bebişe de erkek olabilir diyorum dedi ama 26 sında gel kesin belli olur dedii hayırlısı olsun inşallah
akşama düğün var kızlar acilen çıkmam lazım hepinizi öpüyorummmmm

Maşallah tatlım bebişlerine iyi olmalarına sevindim.Rabbim onlarıda senide korusun...

Gebelik ve Doğum
Neden hamile kalamıyorsunuz?

Hiçbir fiziksel problem yok ama yine de çocuğunuz olmuyor mu?

Uzmanlar anne olmak istediği halde hamile kalamayan, yapılan tetkiklerde hiçbir fiziksel probleme rastlanmayan kadınlara, stresten uzaklaşmasını tavsiye ediyor…

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Dr. Bülent Uran, zihinsel iyileşme tekniklerini kullanarak kısırlığa neden olan stresi azaltmayı ve hamile kalmayı kolaylaştırmayı hedeflediklerini söyledi. Türkiye’de her yüz çiftten 15’inde görülen sebebi belli olmayan kısırlık tedavisinden de stresten arınmak başarı şansını arttırıyor.

ERKEK ÇOCUK BEKLENTİSİ KISIRLIĞA YOL AÇIYOR…
Dr. Bülent Uran “Üremeyle ilgili olarak bilinçaltında yerleşmiş çoğu engelin kaynakları üç aşağı beş yukarı bellidir. Yetersizlik duygusu, kendi bedenine karşı olumsuz bakış, mükemmeliyetçilik, bozuk aile ilişkileri, düşükler, erkek çocuk beklentisi, taciz gibi kadınlığın reddine neden olmuş travmatik olaylar üreme düzenini bozan bilinçaltı engeller duyguların birikmesine yol açar. Birikmiş duygu yükü azaltıldıkça kadın kendini yeniden iyi hissetmeye başlar. Bu yeniden doğuş, üreme eylemini tıkanıklıktan kurtarmaya ve normal beden işlevlerinin geri dönmesini sağlamaya yardım eder” şeklinde konuştu.

BAŞARI ORANI YÜKSEK
Dr. Uran, Amerika’da yapılan benzer programlara katılan ve kısır olduğu iddia edilen kadınlarda çocuk sahibi olma onanının yüzde 55 olduğunun altını çizdi. “Özellikle nedeni açıklanamayan infertilite tanısı almış kadınlar bu çalışmalar sonunda hamile kalabilmektedir. İlginç olan çoğu kadın başka bir tedaviye de gerek duymamaktadır. Bu oran en iyi tüp bebek merkezlerinde bile yüzde 24 civarındadır” dedi.

STRES VE ÜREME FONKSİYONLARI ARASINDAKİ İLİŞKİ…
Hiçbir sebep yokken ortaya çıkan kısırlık, genelde stres kaynaklı olarak tanımlanıyor. Dr. Bülent Uran “Sürekli stres kandaki kortizol hormonunu yükselterek yumurtlama ve üreme işlevlerini düzenleyen GnRH isimli hormonun etkisini bozmaktadır. Bu olumsuzluğu aşmak için öncelikle stresi aşmak gerekir. Zihinsel düzeyde yapılan self-hipnoz, EFT, NLP, relaksasyon, meditasyon, nefes teknikleri ve olumlu imgeleme çalışmalarının sinir sistemi aracılığıyla beden fonksiyonlarını düzenleyen hormon ve nöro-transmitterleri etkilediği gösterilmiştir” şeklinde konuşurken “Fertilite güçlendirme programları strese neden olan duygusal yükü bedenden kaldırmayı ve beden enerjisini dengelemeyi hedeflemektedir. Ayrıca bilinçaltında hamile kalmayı engelleyen inançlar ortadan kaldırılması tek başına hamile kalmayı sağlayıcı bir etki yaratacaktır” dedi

BAŞ AĞRISI, UYKU BOZUKLUĞU, YORGUNLUK DA GİDİYOR…
Dr. Bülen Uran, “Zihin beden bütünlüğünü hedefleyen grup çalışmalarının kadın sağlığına son derece olumlu etki yaptığını görüyoruz. Bu çalışmalarla kadınlar baş ağrısı, uyku bozukluğu, yorgunluk, karın ağrısı gibi stresin yol açtığı diğer rahatsızlıklardan da kurtuluyorlar” diye konuştu.

TÜP BEBEK TEDAVİ SÜRECİ BİLE BAŞLI BAŞINA BİR STRES KAYNAĞI
Tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olmaya çalışan anne babaların büyük bir stres altına girdiğini ifade eden Dr. Bülent Uran, “Tüp bebek tedavisindeki çiftlerin zihinsel iyileşme programlarına katılması, teknikleri öğrenerek sürekli uygulamaları zorlu ve hayal kırıklıklarıyla dolu bu süreci daha katlanabilir hale getirecektir. Yine bilimsel çalışmalar basit oto-hipnoz tekniklerini öğrenmiş kadınların tüp bebek uygulamaları sonucunda hamile kalma şansının iki kat arttığını göstermiştir” şeklinde konuştu.

ANNE ADAYLARINA TAVSİYELER…
Dr. Bülent Uran, hamile kalmaya çalışan kadınlara basit bazı tekniklerle kendilerini rahatlatmalarını önerirken “Anne adaylarına, gevşetici bir müzik eşliğinde bebek sahibi olduğunu sürekli hayal etmesini, basit gevşeme müziği eşliğinde her gün 10 -15 dak meditasyonla zihninin dinlendirerek, basit EFT tekniklerini, kendilerine göre bebek olmasını engelleyen hangi olası nedenler varsa o nedenler üzerine EFT yapmasını tavsiye ederim. Mesela anne, çocuk sahibi olmaktan, onu büyütmekten korkuyorsa, her ne kadar çocuk sahibi olmaktan korkan bir tarafım varsa da ben yinede çocuk sahibi olmayı seçiyorum cümlesini kendi kendine söyleyerek rahatlayabilir” diye konuştu.

Son düzenleme:
melisim maşallah kuzucuklarına canım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
cinsiyetler belli oldu demek..
şimdi size isim bulmak kalıyor..
işiniz çok bir bebeğe isim bulmak zor sizin üç tane:16:
allahım dert keder vermesin sağlıkla doğup büyüsün kuzucuklar:16::16::16::16:

aminn çok sağol pasimm inşallah
evet ya bu isim mevzusu zor hemde 3 tane
neyse sizin fikirlerinizi alcam zaten:1:

:46::46::46::46::46::46::46::46:

Maşallah tatlım bebişlerine iyi olmalarına sevindim.Rabbim onlarıda senide korusun...

saol hayalcim amin inşallah
sende inşallah hayırla kavuşursun bebişine

nööörüüüyonuzzz nasıl keyıfler

melis gözün aydın şekerim sonuna kadar sağlıkla yaşasınlar sağlıklı bir doğum olsun inş.
kız komşuyuz bi isimde bana düşsün anacım bebek çok nede olsa :1: :nazar:

bahar kuşum nasılsın keyfın nasıl bıraktınmı korunmayı

olican nerdesin canım

pası geçmiş ola inş. birdaha yaşamazsın

soni meditasyon şekerim hadı bir kiii üç " ben gözel bir gariyeeem" :1:ayy duu yanlış olduu " benimde bebeğim oluuurrr olcaaak" amin :1:

hayal naz siz nasılsınız kızlar

nilay nerelerde ayolll???

hepinizi kocaman öperım :16::16::16::16:

YUSUF SURESİ
çocugu olmayan çocuk sahibi olmak niyetiyle 7 gun 1 defa okursa niyeti gerçekleşir diyor bir kaynakta bilginize

Son düzenleme:
nööörüüüyonuzzz nasıl keyıfler

melis gözün aydın şekerim sonuna kadar sağlıkla yaşasınlar sağlıklı bir doğum olsun inş.
kız komşuyuz bi isimde bana düşsün anacım bebek çok nede olsa :1: :nazar:

bahar kuşum nasılsın keyfın nasıl bıraktınmı korunmayı

olican nerdesin canım

pası geçmiş ola inş. birdaha yaşamazsın

soni meditasyon şekerim hadı bir kiii üç " ben gözel bir gariyeeem" :1:ayy duu yanlış olduu " benimde bebeğim oluuurrr olcaaak" amin :1:

hayal naz siz nasılsınız kızlar

nilay nerelerde ayolll???

hepinizi kocaman öperım :16::16::16::16:

YUSUF SURESİ
çocugu olmayan çocuk sahibi olmak niyetiyle 7 gun 1 defa okursa niyeti gerçekleşir diyor bir kaynakta bilginize

orlic yavrum ben iyiyim kendi adıma
ama sana kızıyorum sabah şekerliğini iyi yapmıyorsun
bi sen vardın topiğe sahip çıkan sende saldın ama olmuyor böle:1:
ben korunmayı bıraktımda yavru kendimi koruyamıyorum hastalıklardan
neyseki artık iyiyimmmm korkun len bendennnnnnnnnnnnnnn:52::52::52::52:

Back
X