Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

selam kızlar deryadan tüm gün msj gelir diye bekledim ama yazmadı inşallah herşey yolundadır kucağında oğluşuyla iyidirler fırsat bulamamıştır belki
bende uygun değildir diye msj falan yazamadım

sonnurcum sormuşsun canım çok sağol ağrılarım oluyor hala arada bir parol içiyorum biraz rahatlatıyo
ohh tatile temelli girdim çok şükür
2.dönemde okula gitmicem dinlencem inşallah
sen nasılsın bulantıların ne durumda

sonnurcum sormuşsun canım çok sağol ağrılarım oluyor hala arada bir parol içiyorum biraz rahatlatıyo

meliss..kuzum napıon ya?senin bebişlerin cinsiyetleri noldu?son durumu yazmadın?hiç anlatmıyosun???

meliss..kuzum napıon ya?senin bebişlerin cinsiyetleri noldu?son durumu yazmadın?hiç anlatmıyosun???

iiyim canım benim sağol sen napıyosun
canım 1 kız 1 erkek ama diğeri göstermiyo 2 kontroldür açmıyo:1: bekliyoruz bakalım okulu kapattım tatilim artık hep 2.dönem raporla falan kapatcam okulu
seniin test günü ne zaman kızzzzzzzzzzzzz

iiyim canım benim sağol sen napıyosun
canım 1 kız 1 erkek ama diğeri göstermiyo 2 kontroldür açmıyo:1: bekliyoruz bakalım okulu kapattım tatilim artık hep 2.dönem raporla falan kapatcam okulu
seniin test günü ne zaman kızzzzzzzzzzzzz

göstermiyosa kesin erkektir :-) deeermişim...iyi iyi gitme okula.dinlen bol bol :-) benim test günü 30 aralık..14. günüm oluyo.çıkar herhalde.gerci ben gecen gün test yaptım negatif çıktı...kesin tutmamıştır.hiç umudumyok:14:

göstermiyosa kesin erkektir :-) deeermişim...iyi iyi gitme okula.dinlen bol bol :-) benim test günü 30 aralık..14. günüm oluyo.çıkar herhalde.gerci ben gecen gün test yaptım negatif çıktı...kesin tutmamıştır.hiç umudumyok:14:

hayırlısı kuzum
yaaa test için çok erken ama niye yaptın:20:
dur bakalım canım benim umutsuz olma inşallah süpriz meleğin gelir dualarımdasınız hepinizde

merhaba topikcanlarımm:3:

deryoşum inşallah sağlıklı birşekilde yavrusunu kucaklamıştır, bir de haber verecekti zor gelir artık buralara:1:

olicim ve nazcım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz,

hamişlerim kendinize çok iyi bakın, özellikle bebişim öpüyorum göbişlerinizden:54:

pasim biz iyiyiz çok şükür..

baharım hayırlı halvetler diliyorum:1:

ben izmirdeyim kızlar, kalabalığız net sırası çok zor geliyo fırsat buldukça yazarım öpüldünüz:54:

Selam kızlar
Hepinize selam olsun
Deroşum sağlıkla kavuşun Tuna bebeğe inşallah Rabbim sağlıklı kolay bir doğum nasip etsin hayırlısıyla kurtulun inşallah

Olicim canım olicim dualarım seninle Rabbim emeklerini mükafatlandırsın en hayırlısıyla inşallah 12 gün sonra güzel haberler almak nasip etsin dualarım yarın deroş ve seninle

Baharım sen nasılsın canım:16:
Melisim 3 kuzucuklu annecik tatilde bol bol dinlen kuzularınla
Birsel öperim seni soğan sana getirsin yavru kuşunu inşallah
Sonnur canım herşey yolundaymış maşallah
Hülüm ne zaman gidiyorsun kese görmeye ayy ne heyecanla bekliyorsun
Özlem gelmiş maşallah senin yaramaz oğluşuna sağlıkla büyüyün inşallah
Naz canım senin test tarihin ne zaman
Nilay Deroştan sonra gün sayma sırası sana geliyor sende sağlıkla tamamla inşallah sürecini
Canoooo cemre kız nasıl sen nasılsın

Unuttuğum yoktur inşallah
Bende aynı durumlar herşey yolunda hamdolsun annem bende ama pazar gidiyor
Deniz'de iyi çok şükür
Hepinizi kocaman öpüyoruz
Pasim pazartesi gidicem kontrole ve heycandan çatlıyorum:18::18::18:
canı doktor adet tarihin 10 gün gectikten sonra kanda çıkar demişti...:27::27::27::27: benim anladığım direk keseyi hatta cinsiyetini görecek ve söyleyecek.tabiki ben o kadar beklemem.aslında benim kırmızılar o kadar beklemez.16 ocakta aşılamam olmuştu.30 ocak a kadar kırmızılar gelirse gelir.ben dün test yapmıştım negatif çıktı....çatlatma iğnesinin bile etkisi yok :51:
nazcım çatlatma iğnesinin etkisi bu kadr sürmüyor takılma ona evde yapılan o uyduruk teste de inanma yapıp da boşuna umutsuzluğa kapılma:20::20::20:inşallah gelir bebişin
selam kızlar deryadan tüm gün msj gelir diye bekledim ama yazmadı inşallah herşey yolundadır kucağında oğluşuyla iyidirler fırsat bulamamıştır belki
bende uygun değildir diye msj falan yazamadım

o şimdi narkozun ve bebeğinin etkisinden yazamamıştır;)biraz kendine gelsin yazar gelir anlatır bize oğluşunu;)

bende iyiim cnm

ayy ne güzel olduu evde vakit geçirirsin ben çok tembelim ya çalıştığım zamanlarda ne çok evde olmayı isterdim :1:

Selam kizlar deryaya msj attim nasilsin diye dun yazamadim telaseden kusura bakmayin biz cok iyiyiz dedi bugun eve cikiyorlarmis metusumuz cok yakisikliymis masallah hepinize cok selami var kizlar...

deryosum saglıkla almıssın mınık melegını kucagına gozun aydın saglıkla buyut ınsallah

daha zaman var ama sıra bendeeeeeeeeeeeeeeeeee:16::16::16::16::16::16::16::16:

olıcım sanada sımsıkı tutunur melegın ınsallah bı bayramadaha ıhtıyacımız var dualarımız senınle guzel haberlele dön aramıza ınsallah

kızlar olinin selamı var
transferi güzel geçmiş.şimdi yatıyormuş bi şikayeti yokmuş.
dua eden herkese çokkkk teşekkür ediyorr.
inşallah 12gün sonra halayını çekicez canımbenim.
öpüyoruz seni olimmmm

merhaba topikcanlarımm:3:

deryoşum inşallah sağlıklı birşekilde yavrusunu kucaklamıştır, bir de haber verecekti zor gelir artık buralara:1:

olicim ve nazcım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz,

hamişlerim kendinize çok iyi bakın, özellikle bebişim öpüyorum göbişlerinizden:54:

pasim biz iyiyiz çok şükür..

baharım hayırlı halvetler diliyorum:1:

ben izmirdeyim kızlar, kalabalığız net sırası çok zor geliyo fırsat buldukça yazarım öpüldünüz:54:

ohh ne güzel canom İzmirin tadını çıkar
bende seni ve cemreyi öpüyorum tatlımmm...

bende iyiim cnm

ayy ne güzel olduu evde vakit geçirirsin ben çok tembelim ya çalıştığım zamanlarda ne çok evde olmayı isterdim :1:

evet canım evde olmak şu aşamada benim için çok süper oldu normalde evde duran biri değilim hemen sıkılırım falan
ama şimdi iyi olacak inşallah

olimmmm canım benimmm inşallah güzel haberlerini alcaz kuzum dualarımdasın
seviyorum seniiiiiiii olimmmmmmmmmmmmmmmmmm

canlarım çok kısa yazıp çıkacağım
biz çok iyiyiz benım ağrılarım var yatıytorum o kadar
oğlum ağlıyor meme saati ama benım memelerin şimdiden canı çıktı
süt de yok
foto ekleyeceğpim sonra
seviyorum sizi

süt de yok
foto ekleyeceğpim sonra
seviyorum sizi

çok şükür kurtuldun yavruşunu kucağına aldın canımm:nazar:
ağrıların da hemen geçer inşallahhh.
fotoyu bekliyoruzz öptmm

süt de yok
foto ekleyeceğpim sonra
seviyorum sizi

canım benim maşallah size hep iyi olun inşallah
sütün daha gelir deryoşum ya sezeryanda öyle oluyomuş genelde
fotoları merakla bekliyoruz bende sizi seviyorum...

süt de yok
foto ekleyeceğpim sonra
seviyorum sizi

canım hadi gecmiş olsun.tunaya kavuştun.doğum hikayeni ve fotoları bekliyoruz...tunayı öpüyorum.burnundan :-)

süt de yok
foto ekleyeceğpim sonra
seviyorum sizi

cokukur canım kıyamam ben onun aglamasına yaa foto da beklıyoruzzz dogum hıkayenı deee annelıknasıl bırsey onudaaaa :16:

Back
X