Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bana gelince dün kontrole gittik 2 li test verdik. doktor bişeyler tahmin etti ama demedi nasılsa haftaya test sonucuna bakcaz o zaman bi kez daha bakalım dedi. ok dedık bizde. eşimde ille görgüm ben diyip duruyo kordondur o diyorum yok pipi dio :27:
herkes erkek diyo rüyalarda erkek görüldü hep falan ama kısmet hiç farketmez.
bu arada ev taşımaya calısıyorum anneler bugun eve temızlıge gıttıler kadın tuttup saolsunlar. bunun gerginligi değişen hormonlarımada yansıyınca tüm öfkemi zavallı adamcagızdan alıyorum.
sık giremiyorum işden ötürü boş zamanları dinlenmeye ayırıyorum. ama hepiniz tek tek aklımdasınız. hepinizi öpüyorum:16:[/QUOTE]

,

kızlar selamlar iyisiniz inşaAllah.. Allah herkese sğlıklı sıhhatli günler kısmet etsin..
canım benimm bende gittimm ikili test için kan verdim kısmet olursa ctesi günü sonuçları alacağım inşAllah iyi sonuçlarla karşılaşmayı nasip etsin Allah. cinsiyeti içinde erkeğe benziyor dedi.. ben seninde bebeğinin hayırlısıyla sağlığıyla olsun inşAllah da erkek olduğunu düşünüyorum, hani belirtisizliklerimiz aynıydı yaa:9:

ayy nilayy senin son 7 günün mü kaldı çok heyecanlı Allah bir avazda kurtulmayı sağlıklıca evladını kucağına almayı kısmet etsin Allahh.. Sezeryanla olucak biliyorum ama olsun yinede bir avazda kucağına al bebişini inşAllah..

Ayyy hepberaber bu bebek çok yakışıklı Allah tümm nazarLARDAN korusun Yarabbim.. sağlık sıhhat versin :nazar::nazar::nazar:

pasiflora nasıl maşaAllah büyümüş DENİZ ve çok tatlı Allah inşAllah onuda nazarlardan korusun inşAllah. Sağlık sııhat versin. MaşaAllah.:nazar:

tondoraa sen bence de bol bol dinlen ve çok bol da su iç.. hep öyle diyorlar ya gebeler su için die.. bide bende çok stresli bir yapıya sahip olmama rağmen aslında her zaman herşey olucağına varıyor o yüzden geniş olmakta fayda var ama yapabilene Allah kuzucuğunla sana sağlık şifa versin inşAllah

bebişimolsunn sizler Hayırlısıyla inşAllah haftalarınızı ennnn tamamladığınız anda kavuşursunuz birbirinize.. ve Allah yardım etsin bizler bir tanede tuhaf oluyoruz sen 3 tane maşaAllah.. Sabrına hele hep hayran kaldım..

Hayal senin ikizlerini öğrendiğimden beri belki bizimde ööle olur modundaydımm ama belliki bizim ikiz değil:1:
Allah gönlüne göre sağlıkla kucağına almayı kısmet eder inşAllah.

ben baharla hiç haberleşemiyorum ama eğer okuyorsan aralarda burayı seni çok özlediğimi ve dualarımda gönlümden geçtiğini bil isterim..:16:

gerçi bana tünaydın da:27:
felaket yağmurlu ve fırtınalı bir İzmir sabahı ,nefret ediyoruuuuuummmmmmmmmmmmm
BDRONER canım siz de 3 aylık olmuşsunuz maşalalh:nazar:sağlıkla kucağına al
oğlum için söylediklerine de teşekküür ederim :nazar::nazar:

kızlar sizden naber?

Birselcim ikili testin temiz cikar ins. Cinsiyetede cok az kalmis ne heyecanliii:) aaa tasiniyomusun hadi hayirli olsun canim ne tarafa gidiyosun komsu olamicaz artik:(
Deryosum biz iyiyiz cok sukur bugun dra gittik hersey yolunda dedi gobusum acayip derecede buyudu ya zor yuruyorum bide ustune 14kilo alinca fena oldum foto koycam canim bu arada metusu op cok datluu masallah

maşallah yavrum sizee göbüşünü bende çok merak ediyorum melis koysana bi göreyim
yaa ben hala kilo almadım yaa sen ne zaman almaya başlamıştın cnm gerçi senin durumun daha farklı ama .. doktoruma sordum son aylarda alırsın dedi

Yok Sonim yok bende gezmiyorum çok cabuk yoruluyorum iki sokak yol yürüsem oturucak yer arıyorum.en ıyısı doğurana kadar evde kuluçkaya yatmak:1::1:gerçi doğuruncada yuvanın başında beklicez ya o da ayrı mesele:1::1::1::1:

orlic inşallah sonuçların güzel cıkar ıyıdir bebişin Allah herkesin bebeğini korusun:nazar::nazar: evet benimkiler birbirinin aynısı ikiz olucak inşallah..

Benim göbek hamile kaldığımdan beri büyüktü artık anlamıyorum sürekli göbeğime bakıyorum acaba büyümüşmü diye sanırım kafayı yicem bu anlamda :1::1:

o ilk zamanlar bende çok oluyordu ama çarpıntı çok oluyor ya kalbim beynimde atıyor sanki bazen baş ağrısı oluyor normaldir sanırım
ama şu güzel havalardada gezemeyeceksem ne zaman gezicem bilmiyorum ama kendimi çok zor tutuyorum :)
benim yine tek olur alır çıkarımda sen oturcan evde başka çaren yok :D

bana gelince dün kontrole gittik 2 li test verdik. doktor bişeyler tahmin etti ama demedi nasılsa haftaya test sonucuna bakcaz o zaman bi kez daha bakalım dedi. ok dedık bizde. eşimde ille görgüm ben diyip duruyo kordondur o diyorum yok pipi dio :27:
bu arada ev taşımaya calısıyorum anneler bugun eve temızlıge gıttıler kadın tuttup saolsunlar. bunun gerginligi değişen hormonlarımada yansıyınca tüm öfkemi zavallı adamcagızdan alıyorum.
sık giremiyorum işden ötürü boş zamanları dinlenmeye ayırıyorum. ama hepiniz tek tek aklımdasınız. hepinizi öpüyorum:16:

,

kızlar selamlar iyisiniz inşaAllah.. Allah herkese sğlıklı sıhhatli günler kısmet etsin..
canım benimm bende gittimm ikili test için kan verdim kısmet olursa ctesi günü sonuçları alacağım inşAllah iyi sonuçlarla karşılaşmayı nasip etsin Allah. cinsiyeti içinde erkeğe benziyor dedi.. ben seninde bebeğinin hayırlısıyla sağlığıyla olsun inşAllah da erkek olduğunu düşünüyorum, hani belirtisizliklerimiz aynıydı yaa:9:

ayy nilayy senin son 7 günün mü kaldı çok heyecanlı Allah bir avazda kurtulmayı sağlıklıca evladını kucağına almayı kısmet etsin Allahh.. Sezeryanla olucak biliyorum ama olsun yinede bir avazda kucağına al bebişini inşAllah..

Ayyy hepberaber bu bebek çok yakışıklı Allah tümm nazarLARDAN korusun Yarabbim.. sağlık sıhhat versin :nazar::nazar::nazar:

pasiflora nasıl maşaAllah büyümüş DENİZ ve çok tatlı Allah inşAllah onuda nazarlardan korusun inşAllah. Sağlık sııhat versin. MaşaAllah.:nazar:

tondoraa sen bence de bol bol dinlen ve çok bol da su iç.. hep öyle diyorlar ya gebeler su için die.. bide bende çok stresli bir yapıya sahip olmama rağmen aslında her zaman herşey olucağına varıyor o yüzden geniş olmakta fayda var ama yapabilene Allah kuzucuğunla sana sağlık şifa versin inşAllah

bebişimolsunn sizler Hayırlısıyla inşAllah haftalarınızı ennnn tamamladığınız anda kavuşursunuz birbirinize.. ve Allah yardım etsin bizler bir tanede tuhaf oluyoruz sen 3 tane maşaAllah.. Sabrına hele hep hayran kaldım..

Hayal senin ikizlerini öğrendiğimden beri belki bizimde ööle olur modundaydımm ama belliki bizim ikiz değil:1:
Allah gönlüne göre sağlıkla kucağına almayı kısmet eder inşAllah.

ben baharla hiç haberleşemiyorum ama eğer okuyorsan aralarda burayı seni çok özlediğimi ve dualarımda gönlümden geçtiğini bil isterim..:16:[/QUOTE]

günaydın cnm sağolasınn sen nasılsın hiç bulantın olmadı galiba maşallah valla bencede seninde erkek :) hakkınızda hayırlısını versin rabbiim

:3::3::3::3::3:
anasılsınız şekerler?
Rezene siz de kocaman olmuşsunuz:nazar:maşalah
NİLAYY kızz çok az kaldı oğlan geliyor Allahın izniyle:nazar::nazar:
çoğul gebeler bebişm ve hayal nasılsınız?minnaklar nasıll göbekler büyüdü mü koyun göbüş fotosu yaa
özell,kle melis sen eepey oldu senin gebelik maşalalh:nazar:
sonnur sen nasılsın?
Bİrselim maşalah 2li testiniz de temiz çıkacak ve senin kızın olacak bence:32::32:
oğlan hem benden hem babadan almış :27:ortaya karışık yanii
şimdi ayağımda uyuyor ben de mutfağımı toplayacağım öpüldünüz
bu arada ben BAHAR ve HALE yi çok özledim:54:
inşallah deryacım temiz cıkar. inan hiç farketmez kız erkek benim için hatta kız olsa işime gelir kötümü yanımda arkadaş bana yardımcı. hem hepinizinki erkek birini tavlarız :)
Selam canım bayadır yoktun kız maşallah bulantında yoksa benim tahminim erkek :) bende azönce doktordan geldim bebek 2 gündür hareket etmedi merak ettim bide ağrılarım var neyseki bebeğin keyfi yerindeymiş .. ev stresi mi yaşıyorsun sende of off aynısını bende yaşıyorum ama bizim daha belli değil malesef .. hayırlı olur yeni evin inş yine gel haber ver öptümm

Selam cnm nasıl gidiyor bebek bakmak alışabildin mi biz napıcaz acaba çok merak ediyorumm

bahar ve hale yi bende merak ediyorum msn dende yazdım ama sanırım bi süre daha gelmeyecekler
çok stres olmadım aslında 2 gun aradık sadece oturdugum semtte bulamadım bıraz uzagında ama olsun napalım. temizliğide anneler yaptılar. bana toplanıp gitmek kaldı. ama daha 15-20 gunum var rahatca taşınırım sanıyorum.
cinsiyeti herkes erkek tahmin ediyor eşim rüyasında erkek gördü 2 kez. bende erkek gördüm bi ablam kız gormüş
ama hayırlısı cidden hepimiz içinde öyle deilmi?
hepimizin evladını Rabbine yakışan kul Habibine yakışan ümmet etsin inşallah
Birselcim ikili testin temiz cikar ins. Cinsiyetede cok az kalmis ne heyecanliii:) aaa tasiniyomusun hadi hayirli olsun canim ne tarafa gidiyosun komsu olamicaz artik:(
Deryosum biz iyiyiz cok sukur bugun dra gittik hersey yolunda dedi gobusum acayip derecede buyudu ya zor yuruyorum bide ustune 14kilo alinca fena oldum foto koycam canim bu arada metusu op cok datluu masallah
evet meliscim az kaldı :) yıne komşuyuz sayılır altınoluga gidiyorum bizim orda ev bulamadık malesef cıkar gelirim yine ben gönüller bir olsun :)

Yok Sonim yok bende gezmiyorum çok cabuk yoruluyorum iki sokak yol yürüsem oturucak yer arıyorum.en ıyısı doğurana kadar evde kuluçkaya yatmak:1::1:gerçi doğuruncada yuvanın başında beklicez ya o da ayrı mesele:1::1::1::1:

orlic inşallah sonuçların güzel cıkar ıyıdir bebişin Allah herkesin bebeğini korusun:nazar::nazar: evet benimkiler birbirinin aynısı ikiz olucak inşallah..

Benim göbek hamile kaldığımdan beri büyüktü artık anlamıyorum sürekli göbeğime bakıyorum acaba büyümüşmü diye sanırım kafayı yicem bu anlamda :1::1:
amin hayalcim inşallah
ay cok iyi maşallah yaa renklendikce rrenklenecek hayatlarımız. ne mutlu sana sağlıkla kucagımıza alalım inş.

bdroner canım evet senle hep aynı gittik herşeyde olabilir biizm dr da gordu bişeylerde demedi ısrarda etmedım test sonucu nasılsa almaya gıdıcez die. bende bazen kendimi senden takip ediyorum :) hayırlısı hakkımızdada

gerçi bana tünaydın da:27:
felaket yağmurlu ve fırtınalı bir İzmir sabahı ,nefret ediyoruuuuuummmmmmmmmmmmm
BDRONER canım siz de 3 aylık olmuşsunuz maşalalh:nazar:sağlıkla kucağına al
oğlum için söylediklerine de teşekküür ederim :nazar::nazar:

kızlar sizden naber?

günaydınn deryoşş naber nasılsınn burdada hava güzel ama sanki yağmur yağacakmış gibi izmirden buraya mı geçiş yapacak acaba :)

napıyor bebişimizz kaç aylık oldu tam olarak

Bedriye saol canim Rabbim hepimizin yavrusunu korusun saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
birsel iyi canim fazla uzaga gitmiyorsun gel tabi her zaman beklerim hayatim
sonnurcum ben ilk 3ay hic kilo almadim cunku acaip bulantim oldu dogru evet son aylarda cok kilo aliniyo ben son 5haftadir cok aldim gerci 3 bebise normal diyo drum:)
Sonnur hulya sizde gobuslerinizi koyun ben yarin eklerim resmi kabloyu bulamadim simdi

Nilaycim ne guzel 10gun kaldi ins ogluna kavusmana hayirli kolay dogumlar diliyorum canim sag salim kucagina alirsin ins. Sira bana geliyoooo:)
Sonnur neyi stres yapiyon annem sen ya herseyi bosver unut oglusuna iyi bak yat dinlen bak ben kac zamandir yatiyorum cok sikildim ama napalim hersey bebislerimiz icin
saol cnm yaa 1 haftadan dustuk ama ben telastan hıvbırsey anlamıyorum 2 dk bos vaktım yok dınlenemeden dogurucam:)
Nİlayy canım gözün aydın sağlıkla al bebeğini kucağına
:nazar::nazar:
Sonnur sen de dikkatli ol dinlen
Hayal sen de bol bol dinlen 3 canlısın sen de
BEBİŞŞ sen daha da dinlen 4 canlısın:52::nazar::nazar::nazar:
biz iyiyiz şükür ama 2 gündür huysuz biraz oğlum aşı oldu ona ve gaza bağlıyorum
işte yen, foto
öpüyoruz sizi:nazar::nazar::nazar:
saol cnm yaaa sıze masallahh kocaman adamolmus oglusun
BULANTIM YOK CANIM hiçde olmadı cok şükür saolsun bebiş hiç üzmedi beni ins. ilerdede üzmez
çok geçmiş olsun sanada dikkat et kendine yat boşver hayatı bu günlere kolaymı geldın

nilaycım sezeryanamı karar verdin? ağırlaşman normaldir kendini nasıl hissediyosun peki

maşallah yaaa kete bu saçlar yıkıyo yanlız maşallah

çok yaklaştın maşallah yaaa 8 gun kalmış Allahım bizede dua et nilaycım sağsalim kavuşalım bebeklerimize
darısı en önce melise

:nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah derya sanada benziyo heee almış annedende :)

meliscim canım sonnur haklı cok büyük sevap alıyorsun sabır canım. hepimizden mislice annesin darısı gerıde kalanlarımıza baharcıma halecigime inş.

hayalcim şimdi seninkiler benzer ikizlermi olcak :) yesinler yaa bıdıl bıdıl 2 tane ne güzel

sık giremiyorum işden ötürü boş zamanları dinlenmeye ayırıyorum. ama hepiniz tek tek aklımdasınız. hepinizi öpüyorum:16:
evet cnm sezeryana karar verdık cok sukur:)
sızede kolay gelsın tasınmak zor bebısınde cınsıyetı ne acaba hayırlısı olsund a ınsan merak edıyor:1::1:
:3::3::3::3::3:
anasılsınız şekerler?
Rezene siz de kocaman olmuşsunuz:nazar:maşalah
NİLAYY kızz çok az kaldı oğlan geliyor Allahın izniyle:nazar::nazar:
çoğul gebeler bebişm ve hayal nasılsınız?minnaklar nasıll göbekler büyüdü mü koyun göbüş fotosu yaa
özell,kle melis sen eepey oldu senin gebelik maşalalh:nazar:
sonnur sen nasılsın?
Bİrselim maşalah 2li testiniz de temiz çıkacak ve senin kızın olacak bence:32::32:
oğlan hem benden hem babadan almış :27:ortaya karışık yanii
şimdi ayağımda uyuyor ben de mutfağımı toplayacağım öpüldünüz
bu arada ben BAHAR ve HALE yi çok özledim:54:
gelıyoo deryosumm yaaaaa:nazar:cok sukurr bıttı :1:
Bedriye saol canim Rabbim hepimizin yavrusunu korusun saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
birsel iyi canim fazla uzaga gitmiyorsun gel tabi her zaman beklerim hayatim
sonnurcum ben ilk 3ay hic kilo almadim cunku acaip bulantim oldu dogru evet son aylarda cok kilo aliniyo ben son 5haftadir cok aldim gerci 3 bebise normal diyo drum:)
Sonnur hulya sizde gobuslerinizi koyun ben yarin eklerim resmi kabloyu bulamadim simdi

meslıcım kocaman olmussunuz 30.haftadasınız masallah sıze dogumun ne zmn gozukuyor cnm?

Saol nilaycim cok sukur 30a geldik ins daha da dayaniriz
dogumu hic bilemiyoruz cnm dr heran olabilir gozuyle bakiyo net bi tarih yok yani..ins dayancak benim kuzucuklarim

Saol nilaycim cok sukur 30a geldik ins daha da dayaniriz
dogumu hic bilemiyoruz cnm dr heran olabilir gozuyle bakiyo net bi tarih yok yani..ins dayancak benim kuzucuklarim

Masaallah Allah bagislasin kucagina aldigin günleride görmek nasip olsun Insaallah
normal yollamai yoksa tüp tedavisiylemi ücüzlere hamilesin cok tatli ya

3 kuzum ve ben:nazar:
$2013-04-05 12.05.54.webp

Mİnik oğlumuz Deniz
iyi ki doğdun,annene en büyük hediye oldun
ama unutma her şeyin en iyisini hakeden ve senin için çok savaş veren bir annen var
onu sakın üzme ,onu çok sev
o seni çok seviyor
nice,sağlıklı huzurlu yıllara oğlum:119::119::119::119::119:

Tesekkur ederim kizlar sagolun
oyy oyy bugun denizin dogum gunu buyumus de 1yasina girmis topigin abisi olmus yerim ben seni iyiki dogdun iyiki annene geldin yakisiklim Rabbim sana nice mutlu saglikli hayirli omurler versin anne ve babanla insallah
pasim cok opuyorum sizi hayirli yaslar

Kızlar selam herkese..
Ben memleketteyim,
Annem enfaktüs krizi geçirdi çok zorlu bir dönem atlattık bende kötü oldum annem için doktorlar yaşamaz dedi 5 gündür yoğun bakımdan bugün servise aldılar şükürler olsun.. şuan iyi gibi , herkesi öpüyorum

Kızlar selam herkese..
Ben memleketteyim,
Annem enfaktüs krizi geçirdi çok zorlu bir dönem atlattık bende kötü oldum annem için doktorlar yaşamaz dedi 5 gündür yoğun bakımdan bugün servise aldılar şükürler olsun.. şuan iyi gibi , herkesi öpüyorum

Canim cok gecmis olsun normal servise cikmasi cok iyi bir gelisme dahada iyi olur insallah.Rabbim acil sifalar versin dualarim annen icin..

Ayy canım maşallah kuzucuklarına ve sana sadece göbecik görüyorum ben sağlıkla vaktiyle gelsin kuzucuklar:nazar:
Mİnik oğlumuz Deniz
iyi ki doğdun,annene en büyük hediye oldun
ama unutma her şeyin en iyisini hakeden ve senin için çok savaş veren bir annen var
onu sakın üzme ,onu çok sev
o seni çok seviyor
nice,sağlıklı huzurlu yıllara oğlum:119::119::119::119::119:
Canım deryoşum benim çok teşekkür ederim denizimi kucaklayalı tam bir yıl oldu çok şükür bugünümüze Rabbim nice yaşları sağlıkla yaşamak nasip etsin cümlesiyle birlikte benimkinede Tuna cığında doğum gününü kutlayalım buradan
Tesekkur ederim kizlar sagolun
oyy oyy bugun denizin dogum gunu buyumus de 1yasina girmis topigin abisi olmus yerim ben seni iyiki dogdun iyiki annene geldin yakisiklim Rabbim sana nice mutlu saglikli hayirli omurler versin anne ve babanla insallah
pasim cok opuyorum sizi hayirli yaslar
Çok sağol canım benim Rabbim seninde kuzucuklarına sağlıkla kavuşup nice yaşlar nasip etsin bizde seni öpüyoruz
Kızlar selam herkese..
Ben memleketteyim,

Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin anneciğine kendinede çok dikkat et

Back
X