- 25 Temmuz 2014
- 2.433
- 1.590
- 333
Merhaba hanımlar 7 yıllık evliyim .. eşimle severek evlendik ikimizde aynıbölüm mezunuyuz. Çocuğumuz yok. Eşimin iyi bir işi maalesef yok , evlenirken de yoktu.yapamıyor olmuyor ya da kapasitesi yetmiyor bir şekilde çalışamıyor cünkü hep bağ bahçe işleriyle uğraşmış kendini geçindirmiş ama malum günümüzde bu şekilde geçim mümkün değil , ve borç yükü de var hatta bu sebeple benim maaşıma icra geldiği bile oldu neyse hallettik.ben dolgun ücretli bir iş yerinde çalışıyorum .bu insan tek bana değil herkese karşı naif kibar temiz efendi saygılı bir insan evde bana her zaman yardımcı , ortak yaşamımızda temizliğimizden yapılması gereken her şeyi beraber yaparız , asla kaba saygısız bir halini görmedim ancak ailem rahatsız eşimi pasif buluyorlar .. niye daha çok para kazanmıyor ya da neden öyle vs vs bir sürü yorum .. inanın kafamı karıştırıyorlar . Snein yanında daha girişken daha zengin ya da ne bileyim kendilerince bana daha uygun birimi görmek isterdik deyip durdular önümden arkamdan … inanın artık sıkıldım. Fikirlerinize ihtiyacım var hayatın geçimin zor olduğunun farkındayım böyle gider mi nereye gider ciddi ikilemde kalıyorum bazen ..