bu sebeplerden nişan atilir mi ?

Git evlen bence. Seviyorum diyorsun baksana.
Evlen.
Açık konuşmak gerekirse bu tarz adamlarla, yaptıkları bütün garip davranışlara karşın evlenmek isteyen kızlar bir an önce evlensinler, evlenip gitsinler ki iyi adamlar da bize kalsın bence. Ben hiç böylesi kızlara yapma etme, böyle gitmez, ayrıl falan demem. 21'inde evlenmeye meraklı olan insan, aylar öncesinden dini nikah yapan insan gitsin bu adamla evlensin bir an önce.
Herkes kimi hakediyorsa onunla evlensin bence, kabaymış, küfürmüş, ilgisizmiş falan o da onların karısı olan insanların sorunu.
Bu tip adamların piyasadan bir şekilde derhal silinmesi lazım çünkü.
Konu sahibi, hemen evlen, Allah mesud etsin.

hiç parlak görünmüyor durum. bu adamla evlenirsen çoookk pişman olursun benden söylemesi. 5 ay önce tanıştığınızı okuyunca nefesim kesildi. onu da ayrıca belirteyim geç olmadan ayrıl. tüm ömrün boşa gider. ayrıca RESMİ nikahsız dini nikah yapmak da ne demek. akıllanmıyor bu kız milleti ya

Asla affedilemicek seyler..en azindan nişan atilmasi icin yeterli sebepler bence..yaşin daha 21..önune kimler cikar..birak o dusunsun..karar senin tabiki ama nişanliyken bu sekilde davranan,evlenince neler yapar bunlari da ölç tart cnm..Allah hayırlısını nasip etsin..

Yahu kardeşim annene resmen seni dolduruyor tabiricaizse SİNSİ diyor. Seninle ilgilenmiyor, gittiği yerleri sana söylemiyor hadi bunları geçtim. Damatlik bakmaya gitmeye nasıl canım istemiyor diyebilir ya? Senin aklın mantığın bunu alıyorsa gerçekten aklından zorun var. Aileme ve kendime böyle hakaret edilmesini asla kaldıramam ben hele ki o lafı dediğinde tokatı yerdi benden. Bence otur bi düşün AKILLICA..

Allah kolaylık ve sabır versin öncelikle..
Nişanlınız sizden yaş olarak büyük yani acaba geçmişte uzun süreli ilişki ayrılığı yada nişan atmış olabilir mi. Yani böyle işlere evlilik hazırlığına filan küsmüş olabilir mi aklıma bunlar geldi.. Her nişan atan böyle olacak değil ama bilemedim

All
Allah akıl versin neresinden tutarsan elinde kalıyor.ben de kızım var allah korusun böyleleri katil yapar adami.
Şunu da söyleyim 5 ayda evlenilmez.

İnsan mutlu olmak sevmek sevilmek için evlenir siz bunları yaşayabileceğinizi dusunuyosaniz devam edin ne deyim.

Cok aceleci davranmissiniz, oturup adamakilli konusun. Boyle devam ederse evlenmeniz cok mantikli gorunmuyor

Şimdi yaptıkları için sana özür niyetinde yalvaran adam; o köprüyü geçtikten sonra hiiiçç de bunu yapmayacak. yalvarmayı, özür dilemeyi bırak; senin ağlamanı, üzülmeni önemsemeyecek bile. Hatta ağlacaksan öbür odaya git diyecek eminim.

Ve sonrasında gelip burda konu açacaksın, eşim şöyle beni aşağılıyor, eşim bana şiddet uyguluyor diye. Ve siz bu akılla devam ederseniz; size boşanın diyenlere, ama boşanmak istemiyorum başka bi çözüm sunun diyeceksiniz.

Nedense yazdıklarınızdan sadece bu çizildi kafamda; eminim farklı da olmayacak. Ne yaparsanız yapın mutlu olamazsınız.

Evlilik arefesınde hadi olur böyle seyler normalde böyle sorunlarınız oluyormuydu desek verilebilecek cevap yok.. Sıkıntı buyuk..

Evlilik arefesınde hadi olur böyle seyler normalde böyle sorunlarınız oluyormuydu desek verilebilecek cevap yok.. Sıkıntı buyuk..
Bu gun mobilyalar gelecek ceyiz sarilacak ama biz yine küsüz cunku dun yeni isini kutluamak icin ona surpriz yapmak istedim evlerine gitmek icin gorumcemi aradim onun arkadaslariyla bulusacagini soyledi bizde bi disari cikicaz dedi bende tamam ozaman baska zaman gelirim musait olununca diye nisanlaim da aksam beni aradi senin gonlun yok yarim agiz soylemissin diye gelmek istemiorsun dedi bende o zaman gel beni al dedim gidelim dedim o da arttik gecti tadi kalmadi dedi :/ kafam cok karisik bu gun babam babasiyla konusmayi istiyormus ayrilmak icin :'( ama neden bunlar oluyor ben neyi eksik yapiyorum

Sana hiç değer vermiyor belli ki en güzel zamanlarını cehenneme çeviriyorsa evlendıkten sonra olacakları sen düşün. Daha cicim ayını bile geçmemişsiniz ki siz direk tartışma olay bi ilgisizlik. Yaşın daha çok küçük bırak kendi derdine yansın sana kıymet veren biri mutlaka çıkacaktır. Sen alttan aldıkça tepene çıkar bu odunlar. Odunu İnceltmeye çalışınca da kıymık olur batar.

13 yıllık evliyim elbette kötü zamanlarımızda oldu ama 13 yıllık eşim bana nişanlının sana yaptıklarını 13 defa yapmamıştır
Ne demek sürekli azarlamak tınlamamak isteğini ihtiyacını yerine getirmemek?
Tüm bunlar aslında bir işaret canım ama sen görmüyorsun
Yol yakınken ayrılmanı tavsiye ederim bas tekmeyi hiç düşünme en çok 3 ay ağlarsın ama belli ki evlenirsen ömür boyu ağlayacaksın yazık değil mi sana?

Bence sıkıntı senin onu kaybetme korkun. O da bunu hissediyor ve kaciyor. Mühendis demissin sen onun gibisini bulamam tarzinda düsünüp bu yüzden evlilik icin acele ettin sanırım. Kizlarda bu kendini garantiye alma istegi hep vardir. Bence sorun bu. Sen onun gibisini bulamam diye hemen tutulmuşsun ama o şuan dogru mu yapiyoruz apar topar evleniyoruz diye dusunuyordur

Tamamını okumadım bile.Bu ilişki hala devam ediyorsa siziin kendinize saygınız olmadığı için ilerliyor.Arada bi aşk sevgi bilmemne olduğundan değil.

Ayrılmalısın
Şimdiden haraket saygısızlık varsa
Evlenince 10 katını düşün..

baban babası ile konuştu mu

babalar mı evleniyor

ayrılmak için neden baban babası ile konuşuyor

önce büyüyün sonra evlenin; 30 yaşındaki nişanlın için de geçerli sözüm yaş almak değil büyümek konu

eşyalar taşınacak araba tut dedim; babanlar taşısın dedi diyorsunuz evet doğru demiş mesela

hakaret etti diyorsun yanlış yapmış mesela

bunları tanıyacaksın tartacaksın sonra evleneceksin; ama 5 ay içinde evlenirsen böyle olur

bir de gerçekten bıktım şu takı tuku, nişan bohçası talebinden

sözde ne takısı takacak? yaşadığım şehirde söz kelepçesi modası vardı bir ara halen var mı bilmiyorum iki yüzük tamam

nişan yapılmadı ise nişan bohçası da olmaz hali ile

ama sizin sorununuz mal mülk takı vs değil; siz anlaşamıyorsunuz; daha tanışmadan evlenmeye kalkmışsınız; aynı eve girince hayat zor

insanlar 5-10 yıllık sevgilileri ile ilk yıl bir sürü çalkantı yaşıyor yol yakınken önünüze bakın bırakın nereye giderse gitsin

sen istediğin kadar ayrılma o seni bırakacak...
şansın varsa nikahtan önce bırakır.
yoksa bir de hamile kalırsın,o halde gidemem vs. dersin al işte ömür boyu eziyet...

kızım birazcık gururun yok mu? bunlar çekilir mi? ilişkinin en güzel zamanlarını yaşaman lazım su an. kafanı topla. bu iş bitir. bıçak gibi kes at. artık senin laflarını ciddiye almaz çünkü blöf olduğunu düşünür. biraz da öyle gerçi ama neyse. sonuç olarak uzatmadan bitir...

Adam sana değer vermiyor.Sana ve ailene nasıl davrandığının farkında mısın?Şu an sevdiğinden bunlar hemen geçiyor ama hepsi çok önemsenecek şeyler ve üzgünüm evlenmeye niyeti yok gibi.Sanki seni bezdirmeye çalışıp senin her şeyi bitirmeni istiyor.Çok iyi düşün,iyi karar ver.Ama bu adam böyle davranmaya devam ederse hayatın boyunca çok mutsuz olucaksın.Çünkü şuan zaten mutsuzsun.Buna benzer bir şey yaşadım sevgilimden ve niye davrandığı da belliydi.Tabi sevdiğimden ben mi abartıyorum çok mu ilgi bekliyorum demiştim ama ben haklıymışım.Böyle devam ederse gerçekten çok mutsuz bi hayatın olucak.Karar senin.Nişanı at ya da atma diyemem ama mutlu bir gelecek gözükmüyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…