bu sebeplerden nişan atilir mi ?

Daha 5 ay önce tanıştığın adam sana hakaret ediyorsa bu senin hatan tatlım kusura bakma. Ne aceleniz vardı da 5 ay içinde evlenmeye kalktınız? Ayrıca ne güzel üniversite okumuşsun, beni nişan alışverişine götürmediler onu-bunu almadılar diye çok afedersin geri kafalılık yapıyorsun. Hala böyle şeyler var mı ya? Okurken ben bile daralıyorum şu meseleler yüzünden. Biraz rahat olun ya bırakın almayı versinler.

Lütfen değmez yakma kendini şimdiden bu kadar çekitren evlenince düşünemiyorum. Niye ağlıyorsun ki. Zaten tanımışsın yeterince mutlu olabliceğini mi sanıyorsun. Sanki dul kadın alıyor. Bide nişan atılır mı diye sormuşsun asıl bu sebeplerden dolayı evlenilir mi?

Bu evliligin sonu hic iyiye gidecek gibi görünmüyor.
Hakaretleri evlendikten sonra bitmez. Ailene neden saygisiz davraniyor ki?

atman lazım zaten. şuan çok üzgün ve mutsuz olabilirsin ama evlenirsen daha fazla olacaksın. değer böyle verilmez ki ayrıca saygı yoksa sevginin sahtesi olur

Siz gaza gelmişsiniz ama ailenizden de frene basan olmamış
Sosyal medyadan tanıştığın biriyle hemen söz yapılmış nişan atlanıp dini nikah bile yapılmış ?
Aceleniz ne ?
Ayrıca resmi nikahtan bu kadar erken olmamalıydı dini nikahınız.
Benim kızım olsa ben bunlara müdahale ederdim yani aileniz de bi hoş

21 yaşındasınız gençsiniz vs ama benzetmenizde çok çirkin 40 yaşında dul kadınlar gibi hissettim ne demek
Nişanlınızın yaptığı kazmalığı 40 yaşındaki evlenmiş boşanmış kadınlar hak eder de sen mi etmiyosun yani

Kusura bakma bu muameleyi sen layık görmüşsün kendine 21 yaşında evde kalmış moduna girip ne adamın peşinde koşuyosun ki, olmuyorsa olmuyordur zorlama

arkana bakmadan kaç güzelim
bdv konularını oku böle hödüklerle dolu konular var
ben de boşanma aşamasındayım ve nişanlıyken aynen böyleydi
sonra noldu evlendik yediğim lokmanın bile hesabını yaptı
boşanmak iyidir ayrıl at nişanı

bence çok üzerine gitme, belki sana söyleyemediği bir sıkıntısı vardır
hemen ayrılmaya kalkma konuşmalısın, aslında kötü biri değil bence.

konu sahıbı ortada yok. bence arastırma yapan bır ergen.. 5 aya bukadar sey sıkıstırıp ayrılmalımıyım gbı bır soru sorman "SOSYOLOG" oldugunun kanıtıdır. Tezmi yazıyorsun hayrola ?

Daha fazla düşünmeye bile gerek yok nisanı atın direk böylesiyle ömür mü gecer zaten su an yaptkları olacaklarn göstergesi

canım hakaret etmesi zaten kabul edilemez.. en iyi nişanlılar bile evlenince değişiyor bu şimdiden böyleyse evlenince napar hiç bilemedim.. elbette senin eşyaların için araba tutmalı bu senin ya da sizinkilerin işi değil kendi evine eşya gidiyo sonuçta çok ayıp etmiş.. buraya böyle bir konu açtıysan haddinden fazla soru işaretin var demektir.. direkt ayrıl diyemem ama kimseye de hayatını mahvettirmeye değmez bu hayatta..

ayrıl sıyrıl neyse adını sen koy arkana bakmadan kaç

Resmi nikah yapılacağı zaman yaparlar benim bildiğim
Resmisinden aylar önce hatta bir ay önce bile olmaz
Belki resmi nikah yapılacağı gün yada resmisi yapıldıktan hemen sonra
Buram buram cahillik akıyor konudan
Yada ben çok cahilim

Oncelikle mesajlariniza cevap yazmaktan korktum herkes olumsuz tepkiler gostermis hepsini tektek okudum.. Ama ayrilmayi istemiyorum eger ayrilirsam psikolojim bozulur cunku cok fazla yogun yasiyorum ona olan duygularimi hanimlar bana yol gosterecek birseyler soyleyin ayrilmak kesin cozum mudur ? Ben onunla mutlu olmak isttiyorum cunku beraberken yanyaneyken dunyanin en mutlu insani yapiyor beni. Aileme de hakaret olarak kufur vs etmedi orayi biraz kapali yazmissim anlasilmamis sadece tartistigmiz zamanlarda senin annen dolduruyor seni diyor yani ben insani gozinden tanirim diyor o sana boyle boyle yap diyor demi diyor. Oysa annem hic yorum yapmaz yapsada yapici olur. Sosyal medyadan tanistik ama bu kadar cabuk ilerlememizin nedeni ailelermizin cok fazla ortak tanidik ve referanslarinin olmasi akrabalarimin vs onun ailesini cok iyi tanimalariydi. Nisanlimda cok durust ve guvenilir o konuda bi sikayetim yok sadece ilgisiz ve biraz ailesine duskun biraz da sert tartistigimiz zamanlarda kendine sozlerine hakim olamiyor sen yalancisin yalan atma anlama kapaaiten varmi diye hakaretler ediyor sadece .. Yani birazda boyle acmis oldum konuyu..

saygı yok, hakaret var.. biz size soralım; hangi sebeplerden atılır nişan?

bi de anneni babanı yorumluyor, kesin onlar yaptı diye hüküm veriyor öyle mi? ne hakla ne hadle? simdiden ailenle ugraşmaya baslamış.. kalkıp ana avrat küfretmesi gerekmiyor illa.. böyle hüküm veren bi tip, gözümde direkt paranoyak ve kompleksli olarak canlandı..
ayrılın demeyin diyosun.. hmm.. ne diyelim peki? adamın hal ve hareketlerini farklı yorumlayıp sana olmayan pembe bi tablo mu cizelim? bi yerde okumuştum: siz gercekleri bilmek degil; kandırılmak istiyorsunuz..

Yaptiklarindan sonra defalarca ozur diliyor helallik istiyor ben bir salagim beni affet cok agir konustum beni birakma diye yalvariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…