- 7 Haziran 2017
- 2.917
- 3.295
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Ya öyle de benim çok kötü bir huyum var. Maalesef ki kendi doğrularım pek yok gibi. Mesela adım gibi biliyordum ki bir sorun olmadığını ama o öyle yazınca kafam karıştı.Neden alttan aldın ki?
Ne var paylaştıysam, ne var bunda diyecektin.
Aslında üstüne alınmaktan ziyade ben zor günler geçirdim ve bu yazıda ben bir hata göremedim. En başından hatalı olsa o kadar akrabam annem vs. var hesabımda onlar görür söylerdi diye düşünüyorum.Salak mi bu arkadas.
Sevgili oldun diye bi havalanmis.
Yol ver gitsin.
Ustune alindigina gore kendi de farkinda da yigitliğe b.k surmemeye çalisiyor.
Benim tek endişem önceki ilişkim de böyle başladı en son beni boğmaya çalışıyordu (ciddi anlamda) bu yüzden korkuyorum. Ama sevgili olmadan önce görseniz kızım bu çocuk terk edilir mi dersiniz.Yarası var demek ki gocunmuş. Sevgili olduktan sonra degişmesi tamam elde ettim artık yazmasam da olur cepteee gibim olmuş ne diyim hayırlısj ayrılmak istiyorsanız ayrılın buda bahaneniz olsun
Ama herhalde böyle sen hayırdır ben sevmem böyle şeyleri akıllı ol modunda söylemezsiniz ikiniz de. Canım böyle yapmasan daha iyi olmaz mı şeklinde olurdu herhalde.Benim eşim de sevmez bu tarz paylaşımlar yapmamı. İnsanlara malzeme verme nerelere çekerler der. Açıkçası bende hoşnut olmam. Paylaştığınız şey tamamen ayrılık genelinde.
Sevgilinizi haklı buldum.
E benim de çekti ama para yok gidip alamıyorumKonu hakkında yapabileceğim tek yorum canımın bol kaymaklı ekmek kadayıfı çekmesine sebebiyet vermen
Hatali dahi olsan ona kalmaz o uslupla sana bir seyler soylemek. Daha 1 aylik bir seymis seni ne taniyormus da hemen pesin hukum vermis. Dik bir durusun olsun. Sen kendinden eminsen boşver onun ne dedigini.Ya öyle de benim çok kötü bir huyum var. Maalesef ki kendi doğrularım pek yok gibi. Mesela adım gibi biliyordum ki bir sorun olmadığını ama o öyle yazınca kafam karıştı.
Aslında üstüne alınmaktan ziyade ben zor günler geçirdim ve bu yazıda ben bir hata göremedim. En başından hatalı olsa o kadar akrabam annem vs. var hesabımda onlar görür söylerdi diye düşünüyorum.
Evet o yönden haklısınızAma herhalde böyle sen hayırdır ben sevmem böyle şeyleri akıllı ol modunda söylemezsiniz ikiniz de. Canım böyle yapmasan daha iyi olmaz mı şeklinde olurdu herhalde.
Ya diyorum eski ilişkimde en son ciddi anlamda fiziksel olarak boğuluyordum, bunları yaşamak istemiyorum yenidenEvet o yönden haklısınız
Kendisiyle ne kavgalıydık ne bir şey. Yani ortada aslında kötü olan bir durum da yoktu. Ben böyle toplumsal cinsiyet sayfaları olsun psikoloji sayfaları olsun paylaşıyorum ve bunu herkes bilir. Kendisine de söyledim sadece sen denk gelmediğin için görmedin diye, böyle davrandığı için özür bile dilemediAnnenizle ayrılabileceğiniz bir ilişkiniz yok, o yüzden kötü algılamamıştır doğal olarak. Ben o yazıyı tam olarak kimin için paylaştınız onu anlamadım ama. Başta öylesine hoşunuza gittiği için paylaştınız sanmıştım ki erkek arkadaşınızdan özür dilemişsiniz. Eğer onun için paylaştıysanız çok gereksiz gerçekten. Bir sorununuz varsa internetten laf atana kadar direkt kendisine söylemeliydiniz. Sadece hoşunuza gittiği için paylaştıysanız niye size sorduğunda önce neden paylaştığınızı açıklayıp sonra sorma tarzından hoşlanmadığınızı belirtmediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?