- Konu Sahibi burcumustafa
7 aydır hayatımda bi insan var. eş adayım sevgilim hayatım...özeleştiri yapıyorum çok kaprisli çekilmmez bi insanmışım ben. bu benim ilk aşk deneyimim. 24 yaşındayım. evlenmeyi düşündüğüm insan o.onunla birlikte ben de kendimi tanıdım ama ufak tefek kaprislerimle onu hayattan bezdirdm. çok iyi bi insan. herşeyime sabreder bağırmaz hiç bana çok romantiktir. ama son yaptığı gerçekten beni üzdü. bayram sabahı ben ona mesaj attım "seninle her dakikam her günüm bayram bana " yazmıştım. bekledim cevap yazmadı uzunca bi süre bekledim aramadı ve ben o gün o kadar kötüydüm ki annem fenalaşmıştı ona ihtiyacım vardı. aradım açmadı sonra da meşgule attı. bende ona ilk benimle bayramlaşmanı isterdim ama bana bir türlü sıra gelmiyo sanırım yazdım gönderdim. sonra beni hırsla aradı ve bir sürü bağırdı kapattı dinlemedi bile. bu konuyu bi kaç gün sonra konuştuk hallettik dün tekrar açıldı ve ben artık sabredemiyorum dedi. bende sabretme o zaman dedim ve bir daha konuşmadık. hala aramasını bekliyorum çünkü en fazla 1 gün dayanabilirdi normalde. bu sefer aramayacak gibi geliyo...
hem haklı olduğumu düşünüyorum hem de hakeetin sen bunu çoktan diye kendime kızıyorum
hem haklı olduğumu düşünüyorum hem de hakeetin sen bunu çoktan diye kendime kızıyorum