bu sefer aramayacak biliyorum...:(

Ya tamam ailesini ayda bir görüyor da kız bayramını benle geçir dememiş ki bu çocuk tuvalete de mi gitmedi yani o günü ailesiyle geçiriyor diye? Ne biliyim bence aksi bi'günündeydi ve ya dedikleri gibi doldu birden patladı. Ama hep karşıdan beklememek lazım adım at hiçbir şey kaybetmezsin en azından çözüme ulaşır:26:

ilk ilişkiler hep böyledir zaten. deneyimsizsindir, karşındaki herşeyini çeker, her seferinde döner sanarsın ama dönmez:( annenin fenalaştığını kötü hissettiğini biliyor muydu peki?

sonradan anlattım biraz pişman oldu özür diledi düşünemedim diye ben daha fazla uzatmadan kapattım konuyu. 2 gün önce de kendisi açtı konuyu bayramda yaptığın yenilir yutulur değildi dedi bana. ben de ben ne yaptım diye tartışmaya başladık. çok içim acıyo ben tutamadım kendimi telefonda ağlamya başladım herşeye de ağlama dedi artk sabredemiyorum dedi. bende bir daha birşeyimi anlatmıcam sana dedim anlatma dedi ve kapattı. ve daha hiç konuşmadık hiç bu kadar dayanamazdı bana ama bu sefer ciddi sanırım. sabırla bekliyorum bakalaım bende aramıcam inat ettim biraz. ama sonu nereye gider bilmiyorum:(

nolmuş bayramsa
ben de akrabalarımı bayramdan bayrama görüyorum ama ziyaret esnasında hem de tam yemeğe oturmuşken arayan sevgilimin telefonunu da açıyorum
bir mesaj yazmak yarım dakika almaz yoğunluk filan hikaye
yok öyle bişey
aaramak isteyen arar
bence sen daha önce sevgilin olmadığı için kendini kaprisli sanıyorsun
adam sana bunu aşılamış
ne yap et sakın sen arama
poposu kalkar daha fena olur

aramayarak yine bir kapris yapıyorsunuz.. ve günden güne sevgiliniz kendini haklı görmeye başlayacak... sizle geçinmek zor... sizin bu ilişki için verdiğiniz bir mücadele yok.... o arasın, o yapsın....

üzgünüm....

çok yanlış yapıyorsunuz... kıymetiniz bana kalırsa artmıyor azalıyor...
biraz mücadele verilmeliydi....

belki de belli bir yere kadar dayanmıştır o kadar kaprisliyseniz. Buna bir katlanılır iki katlanılır sonra patlar insan kim olsa yapar. Eğer o kadar kaprisli iseniz diyorum bakın. Bu sefer onun dönmesini beklemeniz saçma. Siz gitmeli ve sakin kibar anlayışlı bir tavırla konusmalısınız.

bana kaprıslı gelmedınız.zaten konuyu tekrar acıp kavga cıkaranda o ben olsam aramazdım. Sanada tavsıyem aramaman yonunde olacak. Ben mucadele edıcek bır sorunda goremedım zaten acıkcası...7 ay evlılık dusunecek kadar uzun bır surec degıl hala bırbırınızı tanımaya calısıyorsunuz bunların olması cok normal.her ılıskı evlılıge gıdecek dıye bır kaıde de yok zaten.ben erkek arkadasınızın sıze kaprıslı oldugunuzu soylemesını de beyın yıkama polıtıkası gıbı buldum sankı sıze bunu kabul ettırmıs gıbı.Yanı uzun lafın kısası kaprıslı bırı gıbı davranmıyorsunuz,yaptıklarınızda bır sorun yok aramamanız daha dogru olacaktır

kesinlikle ARAMA!
size bağırması çok yanlış. kısa bi mesaj atabilirdi, müsait değilim diye.
ben de sevgilimi çaldırsam ve açmasa aklıma binbir türlü şey gelir. insanın sevdiği kişiyi merak etmesi çok doğal. hatalı olan siz değilsiniz, sevgiliniz.
sizi aramadığına göre sıkılmış olabilir ilişkinizden. bence fazla üzerine gitmeyin. seviyosa döner zaten. ortada ayrılcak bi durum yok.
bunun için ayrılıyorsa zaten sevmiyodur. siz de peşinden koşarak kendinizi düşürmeyin.

kaprisli olduğumu hiç söylemedi o bana. ben kendim farkındayım bunun. ben yok yere kapris yaptığımda da gidip özür diliyorum tamamen ondan beklemedim ben hiçbirzaman.ama bu sefer haklı olduğumu düşünüyorum o yüzden de aramıcam. çok zor değildi sadece yanımda olsun istedim çok şey mi istedim??:(

kaprisli olduğumu hiç söylemedi o bana. ben kendim farkındayım bunun. ben yok yere kapris yaptığımda da gidip özür diliyorum tamamen ondan beklemedim ben hiçbirzaman.ama bu sefer haklı olduğumu düşünüyorum o yüzden de aramıcam. çok zor değildi sadece yanımda olsun istedim çok şey mi istedim??:(

yahu kaprisli maprisli değilsin
gayet normal tepkilerin
olayı üzerinden geçtikten sonra tekrar açıp canını sıkan o
sabredemiyorum sana diye abartan da
arama sakın
kuyruğunu kıstırır yakında
kaçan kovalanır emin ol

yahu kaprisli maprisli değilsin
gayet normal tepkilerin
olayı üzerinden geçtikten sonra tekrar açıp canını sıkan o
sabredemiyorum sana diye abartan da
arama sakın
kuyruğunu kıstırır yakında
kaçan kovalanır emin ol

teşekkürler tatlım moral versin kendime hakim olcam eninde sonnda arayacak biliyorum. desteklerin için teşekkür ederim kendime güven geliyo rahatlattınız beni ;)

bu konuda senin kaprisli davrandığını düşünmüyorum cnm
güzel bir mesaj yazıyosun cevap gelmiyo arıyosun açmıyo,tmam belki aradığında müsait değildi mesaja neden cevap vermedi 1 dakikasını bile almazdı..
sonra açıp sana bağırması filan.. ortada bağıracak ne varmış ki
arama bence o arasın

Back
X