Bu sefer ayrılacağım!

Winnethepooh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
1.812
1.100
133
Kızlar yine ben! Biliyorum şu erkek arkadaşımla ilgili baya konu açıp darladım sizi ama içimi dökmek istiyorum. Galiba bu sefer ayrılacağım kendisinden. Bana karşı davranısları hala aynı mükemmel erkek tavırlarında ancak hem ben onun oyun bağımlılığından aşırı sıkıldım, yani muhabbet bile etmiyoruz sabah uyanır koşa koşa bilgisayarın başına oturuyor. Bunu konuşmayı düsünüyordum zaten ama bugün bilgisayarını kurcaladım. Nedense bişeyler dürttü beni ve geçmişine falan baktım. Adını vermeyeceğim ama ilk kez gördüğüm bir flört sitesine kayıt olmuş baya da konuşmuş birileriyle anladıgım kadarıyla bir dolu kız ismi var. Ayrıca zamanında çok kavgalar ettiğimiz eski sevgilisini (her yerden engelli normalde bunu ben istemedim) twitterdan ara ara girip bakmış kan beynime sıcradı. Şu hayatta tahammül edemediğim şeylerden biri saygısızlık digeri se sadakatsizlik. Yani istemiyorsa bunu bana söyleyebilirdi ama bu yaptıgı cidden çok gücüme gitti. Kendisinden ayrılacağım ama benim hastalık takıntım var maalesef ve kendisini 2 haftadır doktora yollamaya çalısıyorum sonunda kabul etti yakın zamanda gidecek. Sizce o doktora gidene kadar bekleyip içimi rahatlatmalı mıyım yoksa hemen bitirmeli miyim bu işi kafam karıştı. Bir yanım kalk git diyor diğer yanım doktoru bekle yoksa için içini yer diyor ben napıcam

Siz doktora gitseniz bu riskin olup olmadığını öğrenmek için?
Ben gittim bir şey çıkmadı ama zamanında baya şiddetli anksiyete sorunu yaşadım maalesef bunlar kalıntıları. Bende şu an bir sey yok ama ya onda varsa ve zamanla bende nüks ederse gibi düsüncelere kapılıyorum. O sebeple onun gidip sağlıklı olduğunu öğrenmesi beni bu sanrılardan kurtaracaktır

Duur yavaş panik yapma :) bu sanırım testle belli olur bi dr a gitsen ?
Ben gittim aslında bir şey de çıkmadı çok şükür. Ama ben cok şiddetli anksiyeteyi tek başıma yendim 1 yıl önce. Izleri sürüyor maalesef. Şimdi bende çıkmamiştır zamanla çıkacaktır belki diye diye kendimi yemektense onu bir kere doktora yollasam bir şeyi olmadığını görsem baya rahat edeceğim

Birde ben öğrenciyim tatillerimde memlekete dönüyorum uzun bir süre yokum. Kesin o sureclerde aldatmıstır bu beni. Galiba aldatılmak kaderim haline geldi

Bence bu sadece bahane..
Sizde bir şey çıkmadıysa yoktur. Ayrılmamak için zaman geçiriyorsunuz..

Bitirin ne hali varsa görsün

Takıntılarınıza bir şey diyemem bende okb geçirip kimsenin desteği olmadan atlattım. Fakat yine bir doktora gidip bu takıntınızdan da bahsedip tekrardan muayene olmanızı tavsiye ederim. Böylece içiniz rahat. Kafanızda ki soruları sorup cvp alabilirsiniz. İstenmediğiniz yerde durmayın.

Öncelikli olarak kendinize haksızlık etmeyin.Düşünün siz bu sitede çözüm aramaya calısırken sizin çok sevdiginiz bay degerli sizin arkanızdan iş çevirerek baska hemcinslerle görüşüyor. Merak ediyorum bunun içinde sevgi hangi noktada.Unutmayın sizi seven bir adam asla ama asla bir arkadaslık sitesinde kendine eglence aramaz bırakın aramayı sizden baskasını gözü görmez.
Siz onu aldattınız mı? Siz neden bu sitede çözüm arıyorsunuz gidip sizde aldatabilirdiniz. Ama biz bayanlar çok duygusal bakıyoruz her olaya. Bu işin psikolojik etkileri vardır elbette ancak depresyon hayata karsı ilgisizlik vb.. gibi şeylerle kendini gösterir. Sizin arkanızdan baska kadınlarla yazışan bir insan hasta değil hasta ruhludur ve inanın bu ne ilaç ile nede terapi ile tedavi edilebilecek bir şeydir.

Size tavsiyem nacizane bu dünyada bir sürü güzel huylu insan varken genç yasınızda bu dertlerle ugrasmamanız. Zaman hayat akıp geçiyor kendinizi üzemek yerine karsı tarafı bu konuda affedip kendi hayatınıza bakmanız..Çünkü affetmemek sizide üzer ve zarar verir.
İyi günler dilerim,

Bence bu sadece bahane..
Sizde bir şey çıkmadıysa yoktur. Ayrılmamak için zaman geçiriyorsunuz..
Bahane değil kendisini istemiyorum ancak bu olay kafamda takılıp kalacak insan psikolojisi cok garip bir şey yaşamadan anlamakta pek mümkün değil size hak veriyorum. Ama bunu içimden atmazsam aşk acısından değil kesin hastayım diye kendimi yiyip bitireceğim

Affetmek gibi bir durumum asla olamaz zaten. Sadece şu hastane meselesi çözülsün istiyorum. Içimi kemirmemesi adına yoksa inanın bende kendisiyle saniye kalmak istemiyorum. Zaten bu hastane sürecinde ayrı şehirlerde olacağız ve yüzünü görmeyeceğim. O sebeple bu benim için daha kolay olacaktır. Kör kütük aşık falan değilim sadece mesele çözülsün istiyorum o kadar

Doktordan ziyade sadece o bir doktora fidip testlerini yaptırsa bende huzur içinde ayrılabilsem. Tek dileğim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…