Bu Sefer Başaracağim..

Yemegin yaninda makarnami peki makarna tekmi oyleyse iyiymis ☺

Yemeğin yanında yiyorum ama kesinllikle o öğünümde yoğurt olmalı yoğurtsuz yemiyorum.
Akşam yemediğim için hem yemekle beni tok tutuyor hemde akşam kahveyle iştahımı kapatıyorum.
Yürüyünce yakılıyor zaten
Örneğin iş yerinde haftanın 2 3 günü yemekli makarna gibi yiyorum diğer günler daha ağırlıklı salata çorba yogurt fırında patates gibi şeyler yiyorum

Ben kahvaltısız yapamam dun yapmayın dedim gece uyuyana kadar basım ariyodu bunyem kaldırmıyor bnm maleseff illa kahvaltı olacak yani yoksa yapmam ama bnde kahvaltı yersem öğlen yemiycem bundan sonra

Ben kahvaltısız yapamam dun yapmayın dedim gece uyuyana kadar basım ariyodu bunyem kaldırmıyor bnm maleseff illa kahvaltı olacak yani yoksa yapmam ama bnde kahvaltı yersem öğlen yemiycem bundan sonra

Yok canım aksine öğlen ye akşam yeme.Akşam öğününü eritemeyip kilo alıyoruz zaten.
Sabah kahvaltıda ekmek tüketme illa yapamam dersen max 2 dilim olsun.
Bol salatalı limonlu olsun kahvaltın.
Benim kahvaltı alışkanlığım yok nescafe içiyorum zaten iştahımı kapatıyor

Bnde nescafe içiyorum ama işte dedigim gibi dayanamıyorum kahvaltıda pek ekmek tüketmem zaten peynr domates gecistiriyorum

Co
Saol cnm cok gzel oldu bilgiler suan mutlu oldm zayifliyacama bi kez daha inandim

Sabah öğle akşam yedim ama asla doyamadım 1 kaşık 2 kaşık yani ama hani tatlıdan falan uzak durulması gerekiyor ya bn onuda yapmadım yedim ama işte yarım porsiyondan bile az yani birde bol su içtim hiç zorlanmadan yani gitti kilocuklar çok şükür
Canim sen neler yaparak zayifladin peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…