- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Simdimi aklina gelmis, off genede dileme, tepene cikar o geridiledi
hatta her fırsatta ne kadar salakmısım niye öyle şeyler yapmısım diye hala söylüyor..
hayatı başta kendime sonra sana zindan etmişim halbuki tam gezip tozma zamanım kocada yok ohh ne rahatım diyor /:
Bak hatasını anlamış daha ne.Anlamayanlar öyle çok ki.Bazen bulup da bunuyoruz.Yaşlılık nasıldır bilmiyor musunuz arkadaşlar bu ne insafsızlık.diledi
hatta her fırsatta ne kadar salakmısım niye öyle şeyler yapmısım diye hala söylüyor..
hayatı başta kendime sonra sana zindan etmişim halbuki tam gezip tozma zamanım kocada yok ohh ne rahatım diyor /:
Eşin haklı bence. Milletin içinde bile bile sivrilmiş oldun. Bence söyledin bir kere bir daha çıkıp da izahta bulunmanın gereği yok. Kv zaten alınmıştır illa konusu açılır o zmn dersin ne diyceksen. Bn kendi evimi bile temizlemiyorum fln fln dieeşimde aynı şeyi söylüyor sen zaten kendi evini temizlemiyorsun herkes biliyor bunu ay parasını veririrm temizletirim dert etme deyip şakaa vursaydın kendi evimi bile temizlemiyorum deseydin ne olurdu diyor.
o kendini düzeltti sen niye hiç törpülemiyorsun diyorr.
ay sizi her gordugumde guluyorum .yanlış anlamayın profil resmi,isminiz ve altındaki not çok uyumlu :) gerçekten merak ettim sizin kv yio sorular tuzak sorular bilerek seni konuşturuyorlar. şimdi saatlerce sitem dinlersin tepene çıkar. boşver nasıl olsa unutacak
Evet yapmak zorunda degil bile bile tongaya düşmüş.Esin hakli. Ben yapamam ama veririm parasini yaptiririm deseydiniz daha iyi olacakmis sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?