bu sefer ben miyim ayıp eden ?

Ayy pembesu seni çok merak ettim. . Arada profiline bakıyordum nerelerdesin diye.. bi gün o eve döneceğini sende bizde biliyorduk. . Sen çok seviyordun evini. . Ama işin kapandı diye niye döndünüz anlamadım. Oyuna mı geldin dicem ama dönmen hayırlı olur inş senin için.. bebeğinde iyidir inş.. cinsiyeti belli olmuştur. . Ayy nasıl heyecanlandım adını görünce
Konuna gelecek olursak evet birqz ayıp olmuş. Ama söylediklerin değil söyleme tarzın.. biraz inatlaşır gibi. . Zatem siz ne zaman o teyzelerle bir araya gelseniz başınıza bişi geliyor. Bi gün lafı açılınca anne ben biliyorsun ben kendi evimi bile temizlemiyorum. Allah hiçbirimizi kimseye muhtaç etmesin. O zamana kim öle kim kala.. kadın tutarız. Seni kimseye muhtaç etmem de.. kendi annen olsa yardımcı olmaz mıydın? Doğum yapıcan az kaldı işin düşer azcık politik ol..

Pembesu icindeki birikenler yüzünden bu şekilde soylemissin ancak bunlari bir sekilde asarsan dogru sekilde davranabilirsin.

Çok gereksiz bir konuşma olmuş kimin ne olacağı belli olmaz belki o değilde sen ona muhtaç olabilirsin hayatın ne getireceğini bilemeyiz çok sert ve sivri bir konu olmuş

diledi
hatta her fırsatta ne kadar salakmısım niye öyle şeyler yapmısım diye hala söylüyor..

hayatı başta kendime sonra sana zindan etmişim halbuki tam gezip tozma zamanım kocada yok ohh ne rahatım diyor /:
Simdimi aklina gelmis, off genede dileme, tepene cikar o geri

Bak ha
diledi
hatta her fırsatta ne kadar salakmısım niye öyle şeyler yapmısım diye hala söylüyor..

hayatı başta kendime sonra sana zindan etmişim halbuki tam gezip tozma zamanım kocada yok ohh ne rahatım diyor /:
Bak hatasını anlamış daha ne.Anlamayanlar öyle çok ki.Bazen bulup da bunuyoruz.Yaşlılık nasıldır bilmiyor musunuz arkadaşlar bu ne insafsızlık.
Gelinler de gelin yani.Kv kv yse.Sizler dw anne kv olacaksınız şaşıyorum.Çok benmerkezciyiz ya..

Hatalisin bence ne gerek var boyle konusmaya kendimiz hic yaslanmiyacakmis gibi davraniyoruz yardim etsenz olmessiniz onceki konularinizi bilmiyorm ama bu kadar kinci olmaya gerek yok

Eşin haklı bence. Milletin içinde bile bile sivrilmiş oldun. Bence söyledin bir kere bir daha çıkıp da izahta bulunmanın gereği yok. Kv zaten alınmıştır illa konusu açılır o zmn dersin ne diyceksen. Bn kendi evimi bile temizlemiyorum fln fln die

He bu arada haksızsın demiyorum tabi ki yapmak zorunda değilsin. Herkese hak ettiği kadar ayrıca. Ama söylemin yanlış olmuş

Eşin açısından dediklerin çok itici. Hayat bu kim kimin pisleyeceği belli olmaz. Genciz diyoruz ama bir kazaya , hastalığa bakar. Bence de ayıp olmuş biraz ettiğiniz laf.

Ayıp etmişsin, içindekileri büyüttüklerinden belki de.

Kendini eşinin yerine koysana? Nasıl hissederdin? İmkan varmış söylediklerini yumuşatmaya.

Yerinde olsam eşimle konuşur önce onun gönlünü alırdım. KV de kız kardeşinin yanında yapmışsam ayıbı yine kız kardeşinin yanında bi jest yapardım ki kelimeye dökülmemiş de olsa bi özür niteliğine geçerdi.

Ne oldum değil ne olacağım demeli, dünya hali belli olur mu ki kimin kimin pisliğini temizleyeceği...

Eşiniz e üzüldüm nihayetinde annesi evet bakmak zorunda degilsin ama madem eskileri kapattin öc almak ister gibi çıkışman hoş olmamış
İnan bana benim kv neler yapti ama ben eşimin evliligimin ve evet kendim için bu nefreti icimden atmaya çalışıyorum her söylediğinin altinda birsey aramıyorum
Yarının ne getireceği hic belli değil bende çocuk büyütuyorum
Damatimin yada gelinimin beni terlemesi kalbimi kırması hosuma gitmez şahsen
Amcamın esi rahmetli dedemi (cokda severdi yengemi) kac defa kapiya çıkarmış evine almamıştı dedem dilerim evlatlarindan gor bana ettigini demisti bir kere yengemde gulup gecmisti simdi bin beterini yaşıyor

Bu örneklerin bir çoğunu gördüm ama yeni yeni anlayabiliyorum
Evet kv cok eziyet etti ama bu onun kaybi

Bence eşiniz çok haklı çok ayıp etmiştiniz.ama kv den çok esinize.boyke demenin sebebi sanırım kv n de çok masum değil .ama esin için kv ni herkesin içinde o duruma dusurmeseydiniz keşke.temizligini yaparım demek zorunda değilsiniz yaptiririz temizlikciye anne yaslanirsan niye sana bırakalım diyebilirsin mesela.kv ne birşey demesen bile eşine haklisin yanlış konustum yaslansa zor durumda bırakır mıyım hiç o an beni sorguya çekiyorlar gibi geldi sinirlendim de.en azından eşinin gönlü olsun

Evet sert bir dil kullanmışsınız. Ama görünüşe bakılırsa eskiden canınızı çok sıkmış o yüzden hak verdim size bende böle söylemek isterdim yaptıklarının acısını çıkartırcasına ama gel gör ki bi türlü yapamıyorum anca gece yatınca keşke şöyle deseydim böyle deseydim diye uykularım kaçıyor

Sadece o değil birde ben kimsenin pisliğini temizlemem demişsiniz.
Kimin kime muhtac olacağı hiç belli olmaz siz cok büyük laflar ediyorsunuz, ayrıca tavrınız terbiyesizce .
Farkında mı değilsiniz

Evet hata etmişsiniz. Kayınvalidenizle eskiden olan tatsızlıklarınızı konuşarak halletmeliydiniz. Şimdi kendini düzeltti ve özür diledi diyorsunuz daha fazla eskilere takılıp kalır bu şekilde davranırsanız eşinizin gözünde de hatalı taraf siz olacaksınız bunu unutmayın. Belki şimdiye kadar sizin yanınızdaydı ama bu şekilde konuşmalarınızı devam ettirirseniz karşı tarafınızda olması an meselesi olabilir unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…