bu sefer ben miyim ayıp eden ?

bana şebeke halinde seni konuşturmaya gelmişler gibi gelditeyzecik konuyu açmış aslında senin temizlemen lazımdı demeye getirmişcevabınız biraz sert olsada sanırım bu dilden anlıyorlar

Gereksiz konular gereksiz yere büyütülüyor.Ttaı dille geçiştirilecek üstünde durulmayacak bir konu.

ayıp etmişsin politik olmayı bi türlü beceremiyoruz keşke ben temizleyemem belki ama bi temizlikçi getirmeye çalışırım deseydin bide kimsenin pisliğini temizleyemem demen çok itici üslelik kardeşlerinin yanında

ağır olmuş ya.
yersiz ve yakışıksız bir çıkış yapmışssın.
o gün geldiğinde elbet bir çare bulunur filan deyip konuyu niye kapatmadın ki,üstelik misafir de varmış.
neden hala öfkelisin peki?
kadın eskisi gibi davranmıyormuş ta.
düzelmek için gayret ediyormuş.
sen neden hala bu derece fevrisin ?

aynı durumda olsam derken?
kv nin şu anki durumunu mu kastediyorsun?
ay pembesu herşey bütün duygular çorba olmuş gibi sende:))
kızıyomusun üzülüyomusun belli değil

Kadının kendi çocukları varken ne diye sen yapasın?

Kızları yapmıyorsa oğlu yapsın.

Yok olmuyorsa çocukları para versin temizletsin.

Hani o an ben olsam ben böyle söylerdim :)

Temizliği illaki kadınlar yapıyorsa; kendi kızları varken sen niye temizleyesin ki?

Herkes ayrı oynuyor ama sen sert cevap verdiğin için sana kalmış ihale.

Bence takılma. Aranın limoni olduğunu bile bile seni kışkırtmak için konuşmuş kadın.

Haklı olabilirsin ama uslup yanlış;bu arada milletin temizliğini yapan,üstüne para alıp geçimini sağlayan insanlara karşı daha çok ayıp etmişsin......

Bence abartmışsın. Ben kimsenin pisliğini temizlemem yerine ben yapmam da dolayısıyla para zaten hiç almam diyebilirdin. Mesela senin ailen eşine dese, yaşlanınca bizi hastaneye götürür müsün dese o da çıkıp ben kimsenin yaşlısını götüremem dese mesela. Bence çirkin olmuş.

Ayıp etmişsiniz malesef çıkıp bir özür dileyin bence öyle demek istemedim falan diye.. tabikide kimsenin pisliğini temizlemek zorunda değilsiniz zaten kadın da size zarf atmış

Sadece o değil birde ben kimsenin pisliğini temizlemem demişsiniz.
Kimin kime muhtac olacağı hiç belli olmaz siz cok büyük laflar ediyorsunuz, ayrıca tavrınız terbiyesizce .
Farkında mı değilsiniz
Esinin saygısını da kaybedecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…