benim derdim canım evlenmeden başladı biz evlenmeyelim diye elinden geleni yaptı bişey yapmamla beni aileme rezil ettikten sonrası zaten akıl alır gibi değil bişey yapmam dedi eyvallah dedik bişey takmam dedi eyvallah dedik ama evlendikten sonra eşimi doldurmaya çalışmalarına nasıl göz yummalıyım sanırım siz yaşamadınız bu tür şeyler eski konularımı okursanız anlarsınız zaten derdim onunla kavga etmek değil biliyorum ki kavga etsem daha fazla çirkefleşecek mahallesinde dahi sevilmeyen bir kadın bu insan ayrıca yaşlı değil 50 sinde dahi yok genç yani yaşlı olsa anlıcam ama yada cahil cahil mahil değil gayet güzel pc kullanır mesaj atar kısaca bilmediği yok çocuklarıyla dahi ilişkileri iyi değil benim eşim atanamadı 2 yıl eşimi evden kovmuş git evde oturma tezgahtarlık yap demiş bunu söylediği insan bir öğretmen düşünün artık kadında zerre kadar vicdan yok ben buna karar verdim son söylediğinede cevap vereyim benim annem eşimi rahatsız dahi etmiyor ama emin olun en ufak birşeyinde benim burnumdan getirir kısacası onun annesinin yaptıklarına kendisi bile katlanamıyor memlekete gitmiyor birde beni düşünün eski konularımı okuyun derim daha yazmadığım neler var neler![]()
herkes kendı yaşadığını bılır elebtte yasadım bi çok şey bende fakat ben iyilikle halledebıldım
50 sınde olan bı ınsan cokta saglam bı psikolojıde deıldır artık cocuklasmaya başlıyorlar. 51 inde kendı annem oda başladı çocukca davranmaya mesela öz annem napabılırım?
kendı annenız hiç birsey takmamış olsaydı napardınız? takamasaydı ?
başındada sorunlar yaşattıysa demekkı istememış sizi kusura bakmayın istenmeye gelinmişsiniz bugunde boyle davranıyor olması elbette onu haklı cıkarmaz ama sız mutlu olmak için bı yol bulmalısınız.
cocuklarıyla ıyı deıl arası madem eşiniz neden doldurusa gelıyo dinlesin geçsın neden size yansıtıyor? bunu eşinizle aşmalısınız kayınvalıdenızede hasta gıbı bakmalısınızkı hasta gercektende
bence mesafe koyun gıtmeyın eşinizlede sık gıttıgınızdede duymayın polyana olun kocanızı dolduruyormu sarılın öpün cilve yapın mutlu gorunun ve mutlu olun onu takmayarak alt edeceksınız
umarım gönlunuzce olur hersey