O ne demek ya :S Sen çalış para kazan ben bakayım ne ?Aynen öyle.Az önce eve gittim.İşim evime yakın.K.v ve K p. rahatsız birlikte oturuyoruz.Oğluma bakıyor Allah razı olsun.Kp hasta diyalize gitti.Görümce bize gelmiş,kp yi hastaneden alcakzaten servis bırakıyor.Kapıyı actı bana direk sunu söyledi- ooo sen çalış para kazan ben bunlara bakayım.Dayanamadım söyledim vala ben 4 senedir bakıyorum dedim.O da diyoki ben 30 senedir bakıyorum.Dedim annen baban bakacaksın.Sanki ne yapmış oturuyordu.10 dakıka uzaklıktakı hastaneye gidecek o kadar.Yazın babası yatalaktı kendı tatilde.Kv yanımızdaydı dedim anneme soyluyorum cağırma kızını bak soyleniyor.Napayım taş çatladı.Sürekli laf sokar.Kv sessiz sessiz halleder ama görümcem illahlah.Korka korka soyledim onla yarışılmıyor cünkü zaten ben de polemiğe girmiyorum![]()
İşin en derinine gidecek olursak eğer sizin hiç bir hizmette bulunma gibi bir durumunuz yok ! Yaparsanız ne güzel kimse neden bakmıyorsun diyemez ki.
Tamam siz çalışmayın oda anasına babasına baksın ...Sizin göreviniz değil arkadaşım ana babaya bakmak eşinizin görevi.
Görümceye gel sen.
Son düzenleme: