hiç amaaan ergen kız demedim. bildiğin aşk vakası bu.
ama yakınlık derecesi nedir? onda sana karşı bir his var mı bu daha önemli.
Öncelikle utanacak bir şey yok ve aynı yaştayız.
İnsanlar gelir geçer. Hep buna inanıyorum.
Hangimiz demiyoruz ki, "Yok unutamam, bi daha aşık olamam" gibi şeyler ?
Sonuç ? 10 yıl sonra adını bile hatırlamayacağımız insanlar..
Gün geliyor, unutmuşsun, kalbin bomboş, hislerin bomboş.. Duyguların farklı..
Yeniden aşık olmuşsun, sevmişsin, güvenmişsin..
Ama neydi ? Unutamazdık değil mi ? Başkasını sevemezdik..
Kimse unutulmaz diye bir şey yok. Zamanı geldiğinde doğru kişi bulacak zaten seni.
O yada başkası.
Daha kimler kimler çıkacak karşına.. Evet şimdi zor geliyor ama bir bakmışsın yok..
Senin şu an kafanı yorman gereken tek şey önündeki sınav.
Önemli olan sensin, o değil. Konsantre olmaya çalış.
ne zaman bir ask vakası gorsem hep bunları soyledim :))
ama benim yakınmam hep karsılıksız olmasından bıkmam ve ona da cok deger verdigimden onun da beni sevmesini istemem ve bunun olmayacak olması beni uzuyor iste :)
yakınlık derecesi mi mm aynı odada tek kaldıgımızda konusuruz hosgeldin hosbulduk naber nasılsın falan bana karsı bi his var mı hic bilmiyorum kesin yoktur her zaman oldugu gibi
iste benim sorunum da bu zaten karsılıksız hep her zaman ama bu sefer o da sevsin istedim
birine beni sev dedıgımız zaman yada sevmesını ıstedıgımız zaman sevıyor mu hayır...
o sevıyorsa zaten sen ıstesen de ıstemesen de sevecektır.
Bu işler plan program işi değil, neden sevmıyor dıye üzülmeye gerekte yok.
yasın genc bır bosluktasın ben olsam aklımdan cıkarmaya calısırdım sonucta kuzenmişsiniz,gelir geçer.
17-18 yaslarımı hatırladıgımda hep aşık oldugumu sanmısım deli gibi acı cektıgımı düşünürdüm halbukı en kolay atlatılabılecek yıllarmıs aşk acısı yaş ilerledikçe daha beter sarsıyor..
hayır canım yakınlık derken akrabalık derecesini kastettim :)
Benim de demek istediğim o zaten. Gün gelecek doğru kişi zaten seni bulacak.
Her beğendiğimizin bizi sevme gibi bi ihtimali keşke olsa ama yok.
Boşuna işkence ediyorsun kendine.
offf bu psilojiyi o kadar iyi anlıyorumki
sana vereceğim tek tavsiye sakın duygularını ona açma
ben zamanında öyle bi aptallık yapmıştım ... çok canım yandı..
Annemin teyzesinin oglu :) tavsanın suyunun suyu gibi oldu :)
ilahi çok güldümama kuzeniyle evlenenler varken bu çok da anormal olmaz sanırım. bir de siz beklemeyin biraz muhabbet konusu açın bakalım birşeyler var mı onda da. zannedilenin aksine bayan tarafı ilgisini belli etmezse erkek harekete geçmez, zorlama olur o biraz :) tabii üstüne düşün demiyorum ama en azından arkadaşlığını kazanırsanız anlayabilirsiniz.
muhabbet konusu acıyorum zaten ama yeni tanısmıs iki arkadas gibi konusuyoruz
aslında telefon surekli elinde bir iliskisi mi var diyorum vardır da buyuk ihtimalle ama benim de olmustu tabi boyle diyerek kendimi de avutmak istemiyorum facebook sacmalıgından bende olmadıgı icin bakamam da bunu dedigim icin kendimi cok ergen hissediyorum
sanırım yine yine yine vazgecmem gerekecek beceremesem de cok dua ettim eger o benden hoslanmıyorsa benim icimdeki bu sevgiyi sonsuza kadar cek al Allahım diye hala seviyorum ama duayı dogru duzgun edemedim mi ne
yok sen neden kendini bu kadar çok ergen addediyorsun ki
kocasının bütün hesaplarında dolaşan hatunlar var tüm gün o zaman onlar da ergen
iyisin sen iyi ama özellikle sınav döneminde böyle şeylere kapılman doğal, streslisin çünkü kafa yoracak çok şey arar insan o dönemde. telefonun elinde olmasından anlayamazsın zaten de bir arkadaşından filan bak hiç olmadı laf arasına sıkıştır?akraba değil mi ee ne takıyoruz gelin kıza dersin
Burda konu acanlara ergen diyip geciyorlar da o yuzden bir de ben sevmem facebook muhabbetini yok dun baktım 10 yorum vardı yok iliski durumu yapmıs falan filan sacma ve gereksiz bence
kurban bayramından sonra dugunumuz var orada sorabilirim belki seninkine ne takalım diye :)))
ama ablası su anda benimle kalıyor bir kac gunlugune ona caktırmadan sorsam mı diyorum ama onada cok fire verdim olmaz
herkes herkese birşeyler diyor boşver çok mu gamsızım neablasına sorarsan anlar bence de büyük ihtimalle biz kızlar radar gibiyiz birazcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?