Bu Sefer Benim İstedigim Gibi Olsa?

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
Nasıl balayacagım bilmiyorum anlatmaya
cunku yanlıs sekilde anlatırım da beni erkek delisi bir kız sanırsınız diye korkuyorum ama baslayayım

17 yasındayım 18 olacagım ve bu sene lise son sınıfda olucam universite sınavlarına hazırlanıyorum biraz da bu yuzden kendimi resmen erkeklere kapatmıstım kimseden hoslanmamak icin yani birinde hoslandıgım zaman kendimi geri cekiyordum onu dusunmemeye calısıyordum sevmemeye calısıyordum yani bir nevi ve bir sure sonra bu hoslantı da geciyordu adı ustunde hoslantı zaten gelip gecici ama boyle yapmamın asıl nedeni aslında benim hoslandıgım kimsenin benden hoslanmaması nasıl bir sorunum var bilmiyorum cirkin deseniz degilim dıs gorunusumle ilgili bir sorunum yok karakter acısından da cok kotu degilim

Ama su anda yine hoslandıgım birisi var ve baska sehirde yasıyor ve imkansız diye bir sey yok derken bunu es gecmisler sanırım cunku tam anlamıyla imkansız yine vazgecebilirim sevmekten ama bu sefer yapmak istemiyorum bu sefer onun da beni sevmesini istiyorum
ama sanırım olmayacak..

Neden imkansız oldugunu da soyleyeyim daha onceden de konu acmıstım hatta cunku o akrabamız oluyor kuzen degiliz ama bazılarına gore kuzen sayılırız yaklasık 5 yıl once falan tanıstım tatillerde gittigimizde birlikteyiz aynı evde bile kalıyoruz daha onceki konumda onun yanındayken hoslandıgımı eve dondugumde alevin sondugunu soylemistim ki oyle olmadıgını farkettim hep hoslandıgımı farkettim ama artık bu durum icimi yakıyor
kimseye de anlatamayacagımdan buraya yazıp rahatlamak istedim resmen kalbimin ustunde bir agırlık var su anda

Amaaan ergen bir kız daha iste diyebilirsiniz ama ondan hep hoslanacagım sanırım ve karsılıklı olmayacagı icin de hep bu agırlık olucak kalbimde :(
yazarken bile utanıyorum :43:

Son düzenleme:
hiç amaaan ergen kız demedim. bildiğin aşk vakası bu.

ama yakınlık derecesi nedir? onda sana karşı bir his var mı bu daha önemli.

Öncelikle utanacak bir şey yok ve aynı yaştayız.
İnsanlar gelir geçer. Hep buna inanıyorum.
Hangimiz demiyoruz ki, "Yok unutamam, bi daha aşık olamam" gibi şeyler ?
Sonuç ? 10 yıl sonra adını bile hatırlamayacağımız insanlar..
Gün geliyor, unutmuşsun, kalbin bomboş, hislerin bomboş.. Duyguların farklı..
Yeniden aşık olmuşsun, sevmişsin, güvenmişsin..
Ama neydi ? Unutamazdık değil mi ? Başkasını sevemezdik.. :31:
Kimse unutulmaz diye bir şey yok. Zamanı geldiğinde doğru kişi bulacak zaten seni.
O yada başkası.
Daha kimler kimler çıkacak karşına.. Evet şimdi zor geliyor ama bir bakmışsın yok..
Senin şu an kafanı yorman gereken tek şey önündeki sınav.
Önemli olan sensin, o değil. Konsantre olmaya çalış. :34:

hiç amaaan ergen kız demedim. bildiğin aşk vakası bu.

ama yakınlık derecesi nedir? onda sana karşı bir his var mı bu daha önemli.

yakınlık derecesi mi mm aynı odada tek kaldıgımızda konusuruz hosgeldin hosbulduk naber nasılsın falan bana karsı bi his var mı hic bilmiyorum kesin yoktur her zaman oldugu gibi :(
iste benim sorunum da bu zaten karsılıksız hep her zaman ama bu sefer o da sevsin istedim :43:

Öncelikle utanacak bir şey yok ve aynı yaştayız.
İnsanlar gelir geçer. Hep buna inanıyorum.
Hangimiz demiyoruz ki, "Yok unutamam, bi daha aşık olamam" gibi şeyler ?
Sonuç ? 10 yıl sonra adını bile hatırlamayacağımız insanlar..
Gün geliyor, unutmuşsun, kalbin bomboş, hislerin bomboş.. Duyguların farklı..
Yeniden aşık olmuşsun, sevmişsin, güvenmişsin..
Ama neydi ? Unutamazdık değil mi ? Başkasını sevemezdik.. :31:
Kimse unutulmaz diye bir şey yok. Zamanı geldiğinde doğru kişi bulacak zaten seni.
O yada başkası.
Daha kimler kimler çıkacak karşına.. Evet şimdi zor geliyor ama bir bakmışsın yok..
Senin şu an kafanı yorman gereken tek şey önündeki sınav.
Önemli olan sensin, o değil. Konsantre olmaya çalış. :34:

ne zaman bir ask vakası gorsem hep bunları soyledim :))
ama benim yakınmam hep karsılıksız olmasından bıkmam ve ona da cok deger verdigimden onun da beni sevmesini istemem ve bunun olmayacak olması beni uzuyor iste :)

birine beni sev dedıgımız zaman yada sevmesını ıstedıgımız zaman sevıyor mu hayır...
o sevıyorsa zaten sen ıstesen de ıstemesen de sevecektır.
Bu işler plan program işi değil, neden sevmıyor dıye üzülmeye gerekte yok.
yasın genc bır bosluktasın ben olsam aklımdan cıkarmaya calısırdım sonucta kuzenmişsiniz,gelir geçer.
17-18 yaslarımı hatırladıgımda hep aşık oldugumu sanmısım deli gibi acı cektıgımı düşünürdüm halbukı en kolay atlatılabılecek yıllarmıs aşk acısı yaş ilerledikçe daha beter sarsıyor..

ne zaman bir ask vakası gorsem hep bunları soyledim :))
ama benim yakınmam hep karsılıksız olmasından bıkmam ve ona da cok deger verdigimden onun da beni sevmesini istemem ve bunun olmayacak olması beni uzuyor iste :)

Benim de demek istediğim o zaten. Gün gelecek doğru kişi zaten seni bulacak.
Her beğendiğimizin bizi sevme gibi bi ihtimali keşke olsa ama yok.
Boşuna işkence ediyorsun kendine.

Son düzenleme:
yakınlık derecesi mi mm aynı odada tek kaldıgımızda konusuruz hosgeldin hosbulduk naber nasılsın falan bana karsı bi his var mı hic bilmiyorum kesin yoktur her zaman oldugu gibi :(
iste benim sorunum da bu zaten karsılıksız hep her zaman ama bu sefer o da sevsin istedim :43:

hayır canım yakınlık derken akrabalık derecesini kastettim :)

birine beni sev dedıgımız zaman yada sevmesını ıstedıgımız zaman sevıyor mu hayır...
o sevıyorsa zaten sen ıstesen de ıstemesen de sevecektır.
Bu işler plan program işi değil, neden sevmıyor dıye üzülmeye gerekte yok.
yasın genc bır bosluktasın ben olsam aklımdan cıkarmaya calısırdım sonucta kuzenmişsiniz,gelir geçer.
17-18 yaslarımı hatırladıgımda hep aşık oldugumu sanmısım deli gibi acı cektıgımı düşünürdüm halbukı en kolay atlatılabılecek yıllarmıs aşk acısı yaş ilerledikçe daha beter sarsıyor..

Ask oldugunu dusunmuyorum zaten daha kucugum ne askı diye dusundum hep ama herkes birinden hoslanmıstır degil mi?
evet bosluktayım nedeni bu degil ama yasadıgım baska seylerin de etkisi var
ben zaten birinden hoslanmaktan korkuyordum iste tam da bu yuzden uzulsem neye yarar hic bir seye niye uzuluyorum o zaman ben de bilmiyorum :))
eyvah o zaman buyuyunce asklar daha tehlikelii :17:

hayır canım yakınlık derken akrabalık derecesini kastettim :)

Annemin teyzesinin oglu :) tavsanın suyunun suyu gibi oldu :)
Benim de demek istediğim o zaten. Gün gelecek doğru kişi zaten seni bulacak.
Her beğendiğimizin bizi sevme gibi bi ihtimali keşke olsa ama yok.
Boşuna işkence ediyorsun kendine.

haklıısn tabi ki sonuna kadar ama ha deyince de vazgecemedim bu sefer

offf bu psilojiyi o kadar iyi anlıyorumki

sana vereceğim tek tavsiye sakın duygularını ona açma

ben zamanında öyle bi aptallık yapmıştım ... çok canım yandı.. :14::14:

offf bu psilojiyi o kadar iyi anlıyorumki

sana vereceğim tek tavsiye sakın duygularını ona açma

ben zamanında öyle bi aptallık yapmıştım ... çok canım yandı.. :14::14:

bunu zaten yapamam ki basıma gelir diye de buyuk konusamıyorum ama yapmayı dusunumuyorum zaten :)

Annemin teyzesinin oglu :) tavsanın suyunun suyu gibi oldu :)

ilahi çok güldüm :1: ama kuzeniyle evlenenler varken bu çok da anormal olmaz sanırım. bir de siz beklemeyin biraz muhabbet konusu açın bakalım birşeyler var mı onda da. zannedilenin aksine bayan tarafı ilgisini belli etmezse erkek harekete geçmez, zorlama olur o biraz :) tabii üstüne düşün demiyorum ama en azından arkadaşlığını kazanırsanız anlayabilirsiniz.

ilahi çok güldüm :1: ama kuzeniyle evlenenler varken bu çok da anormal olmaz sanırım. bir de siz beklemeyin biraz muhabbet konusu açın bakalım birşeyler var mı onda da. zannedilenin aksine bayan tarafı ilgisini belli etmezse erkek harekete geçmez, zorlama olur o biraz :) tabii üstüne düşün demiyorum ama en azından arkadaşlığını kazanırsanız anlayabilirsiniz.

muhabbet konusu acıyorum zaten ama yeni tanısmıs iki arkadas gibi konusuyoruz :17:
aslında telefon surekli elinde bir iliskisi mi var diyorum vardır da buyuk ihtimalle ama benim de olmustu tabi boyle diyerek kendimi de avutmak istemiyorum facebook sacmalıgından bende olmadıgı icin bakamam da bunu dedigim icin kendimi cok ergen hissediyorum :1:
sanırım yine yine yine vazgecmem gerekecek beceremesem de cok dua ettim eger o benden hoslanmıyorsa benim icimdeki bu sevgiyi sonsuza kadar cek al Allahım diye hala seviyorum ama duayı dogru duzgun edemedim mi ne :1::1:

muhabbet konusu acıyorum zaten ama yeni tanısmıs iki arkadas gibi konusuyoruz :17:
aslında telefon surekli elinde bir iliskisi mi var diyorum vardır da buyuk ihtimalle ama benim de olmustu tabi boyle diyerek kendimi de avutmak istemiyorum facebook sacmalıgından bende olmadıgı icin bakamam da bunu dedigim icin kendimi cok ergen hissediyorum :1:
sanırım yine yine yine vazgecmem gerekecek beceremesem de cok dua ettim eger o benden hoslanmıyorsa benim icimdeki bu sevgiyi sonsuza kadar cek al Allahım diye hala seviyorum ama duayı dogru duzgun edemedim mi ne :1::1:

yok sen neden kendini bu kadar çok ergen addediyorsun ki :1:
kocasının bütün hesaplarında dolaşan hatunlar var tüm gün o zaman onlar da ergen :1:
iyisin sen iyi ama özellikle sınav döneminde böyle şeylere kapılman doğal, streslisin çünkü kafa yoracak çok şey arar insan o dönemde. telefonun elinde olmasından anlayamazsın zaten de bir arkadaşından filan bak hiç olmadı laf arasına sıkıştır? :27: akraba değil mi ee ne takıyoruz gelin kıza dersin :27:

yok sen neden kendini bu kadar çok ergen addediyorsun ki :1:
kocasının bütün hesaplarında dolaşan hatunlar var tüm gün o zaman onlar da ergen :1:
iyisin sen iyi ama özellikle sınav döneminde böyle şeylere kapılman doğal, streslisin çünkü kafa yoracak çok şey arar insan o dönemde. telefonun elinde olmasından anlayamazsın zaten de bir arkadaşından filan bak hiç olmadı laf arasına sıkıştır? :27: akraba değil mi ee ne takıyoruz gelin kıza dersin :27:

Burda konu acanlara ergen diyip geciyorlar da o yuzden bir de ben sevmem facebook muhabbetini yok dun baktım 10 yorum vardı yok iliski durumu yapmıs falan filan sacma ve gereksiz bence :1:
kurban bayramından sonra dugunumuz var orada sorabilirim belki seninkine ne takalım diye :)))
ama ablası su anda benimle kalıyor bir kac gunlugune ona caktırmadan sorsam mı diyorum ama onada cok fire verdim olmaz :1:

Burda konu acanlara ergen diyip geciyorlar da o yuzden bir de ben sevmem facebook muhabbetini yok dun baktım 10 yorum vardı yok iliski durumu yapmıs falan filan sacma ve gereksiz bence :1:
kurban bayramından sonra dugunumuz var orada sorabilirim belki seninkine ne takalım diye :)))
ama ablası su anda benimle kalıyor bir kac gunlugune ona caktırmadan sorsam mı diyorum ama onada cok fire verdim olmaz :1:

herkes herkese birşeyler diyor boşver çok mu gamsızım ne :27: ablasına sorarsan anlar bence de büyük ihtimalle biz kızlar radar gibiyiz birazcık :1:

herkes herkese birşeyler diyor boşver çok mu gamsızım ne :27: ablasına sorarsan anlar bence de büyük ihtimalle biz kızlar radar gibiyiz birazcık :1:

gecen gun azcık caktırdım gibiydi zaten :))
ablasının Facebook hesabından bakabilirim aslında :1: ama bunu kaldırabilirmiiym sonrasında o da var:1::1::1:

Back
X