bu sefer bitti...

İki yalan atarım düzelir mi? Bu nasıl salakca bir özgüven ya? Aldattigini ispat ettiğin anda çocuklarını alamaz elinden. Boşan kurtul o aptalda anlasin iki yalan atmak neymiş.

Benim sucum erkek gibi seven ben oldum ben tepeme bindirdim tepeme .... anlarsiniz.annem arkamda sukur yasadigin hayat degil diyor.avukattan yanit yok bekliyorum

İki yalan atarım düzelir mi? Bu nasıl salakca bir özgüven ya? Aldattigini ispat ettiğin anda çocuklarını alamaz elinden. Boşan kurtul o aptalda anlasin iki yalan atmak neymiş.

Bu yillar icinde siddette oldu onuda dicem cocuklarimin yaninda.yazismam var 2 kadinla daha ispati olmayan cok sey ona cocuk emanet edilmedigini anlastirmam lazim

Ne diyeceğimi bilemiyorum inan bende aldatıldım tabiki seninki daha ağır evli ve çocuklusun.Ama aldatılmak çok kötü.

Ne diyeceğimi bilemiyorum inan bende aldatıldım tabiki seninki daha ağır evli ve çocuklusun.Ama aldatılmak çok kötü.

etme ya zaten baştan aşağı pislik bu adam

Takdir ettim gücünüzü. Tuvalet temizler yine de çocuklarıma bakarım demişsiniz ya. Helal olsun diyorum

Sakin

Sakin kardeşim vallahi seninde gitgide ruh sağlığının bozulucak ki bozulmustur bile cocuklarin da. Allah cezasini vericek onun emin ol.. Sizlerin kıymetini anladıginda umarim ya sokakta ya huzurevinde olmaz. Cok sinirlendim
Madem oyle seyinin düşkünusun be adam niye evlenipte kadinin da hayatını kaydirdin allahindan bul emi

Sende yavrularinda bu adi rezil herife fazlasınız kardesim onun layigi o....lar. Madem onlarla yaşamak istiyor defolsun gitsin. Sende belki zor olacak ama yeniden kur duzenini bu herifle ayni cati altinda kalmaktan bin kat iyidir bu dunyanin çivisi çıktı artik yemin ederim Rabbim sonumuzu hayretsin

Takdir ettim gücünüzü. Tuvalet temizler yine de çocuklarıma bakarım demişsiniz ya. Helal olsun diyorum

Oyle ama annem arkamdaydi babam kizmis yuva kolay mi kuruluyor falan eve gelmicek zaten.annemede ben bi bok yapmadim etmedim hep birsey buluyor yazmis artik dayanamiyorum cekip gidecem basimi alip yazmis

Ispatla diyorum yok ispat.demin karsilikli tartistik yok senin agzini yuzunu kirmadan gondermicem yok ruhsaglimi bozdun.devam et gelip dovcem seni dedim gel polisi ararim.yok diyor senden vucudundan hep igrendim benide gorseniz 2 cocuk annesiyim bakimim eksik olmaz kilom yok kendi fil gibi bende agir cevap verdim.basiyor kufuru ondan sonra ayrilirken duzgun ayril diyor

Birde diyorki seni sikayet edecem kafadan hastasin cocuklari sana birakmicam diyor avukat arkadasim var ona dedim soylesin diyor

S...gitsin afedersiniz ben sinirlendim burada hem suçlu hem güçlü ayıp ya.

Kiz bide kocan utanmadan sana kac kac mi dio ne piskin

S...gitsin afedersiniz ben sinirlendim burada hem suçlu hem güçlü ayıp ya.

Ruhsaglim iyi tabiyki uzuntu stres disinda iyi tavrimda kisiye gore degisir kendi bi baktirsin sucunu kabul etmeyi ogrensin.yok bugune kadar yapmadim bundan sonra gor yap dedim umrumda degilsin

Pes diyorum , pişkinliğin bu kadarı! Yorumsuz!!!

Ikinci evliligim bana 2 el yazdi 2 el alirsan boyle olur dedim ben 2 elim hadi sen o erkek o.......

Arkadaslar delirecegim kendi sucunu bana atiyor ben isteyken kime bilmem ne verdin kime suslendin kendin yaptin boyle rahatliyosun boyle hasta biri olamaz email adreste isim isterler ya email eski o an babamin dayisi ismi geldi onu yazdim o kim ikinizide vururum anneme kizinizi gelin alin yaziyor.hicbiyere gitmiyorum kapiya geldigi an polisi ariyacagim beni vurmakla tehdit ediyor.

baban gelip alsın seni mümkünse, can güvenliğim yok, tehdit ediyo beni de, çocukların önünde itip kakıyo, hakaret ediyo sürekli de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…