doğru mahkemeye sağlam ayakkabı değil bu adam
bu erkekler geçekten bela arıyorlar ya!! 2 evladın var, bir yuvan var daha ne istiyorsunuz yani....ALLAH hakkınıza hayırlısını versin ne diyeyim arkadaşım ,devam et desek ne değişecek?ne düzelecek? boşan desek yeni hayat evlatlarınla zor...karar senin tabi çok başına vuracak çok.. şimdi özgürce baksın bakalım nasılmış o...larla hayat....
sürekli aynı şeyleri yaşıyorsunuz her defasında bi fazlası bi fazlası..
en sonunda otel odasında göreceksiniz diye korkuyorum..
affedecekseniz daha fazla eşelemeyin boşanacaksanızda bahaneler sunmayın.
tabiki çocuklarınızı alırsınız ve baba evine dönmek zorunda değisliniz adamı evden def edin çalışın kimseye muhtaç olmayın.
Ben icimi dokmek istedim devam edemem gercekten.burda durmak istemiyorum babamgil 1 saat uzakta oturuyor orda okula gider oglum ayri evede ilerde cikarim belki bilmiyorum ama affedemem asla
Allah cellecelaluhu hakkinizda hayirlisini versin iki dunyada da yar ve yardımcınız olsun...bunu yazmak.icin geldim.
bence evden çıkması gereken gitmesi gereken kişi eşiniz.
siz niye düzeninizi bozuyorsunuz ki ?
Madem vukuatli peki neden 2 cocuk?
Benim aklim mantigim almiyor.Saglam ayakkabi degilse hadi 1.si acemilik ve bu sutecte bir ton olay.Insan dusunmez mi 2 yi yapmayayim diye?
Hakkinizda hayirlisi olsun.
bunlar hayvansı içgüdülerin fiile dönüşmesi, sizin kadınlığınız ve anneliğinizle yada kişiliğinizle alakalı değil.....değmez kendinizi hırpalamaya çok zor durum ve ALLAH yardımcınız olsun hayırlı kapılar açsın evlatlarınızla size....Ben herzaman kiymet verdim ailemi birakip geldim dir dir yapsamda guvensizlikten yaptim herzaman dedim herseyi yap ama bu oldumu bitersin.duzgun dusunemiyorum tabiki ama devam etmek istemiyorum cocuklarimin yaninda bagirip cagirdigi oldu biri 3 digeri 5 yasina girecek.cocuklarimin hayatinda birtek sabahlari oldu bana duskun ikiside
bunlar hayvansı içgüdülerin fiile dönüşmesi, sizin kadınlığınız ve anneliğinizle yada kişiliğinizle alakalı değil.....değmez kendinizi hırpalamaya çok zor durum ve ALLAH yardımcınız olsun hayırlı kapılar açsın evlatlarınızla size....
Zordur siz yazinca bizde okurken hissediyoruz hayal.kirikliginizi ama yapacak.birsey yok evlatlariniz var kismetmis evlenmissiniz bir muddet uzulur sonra duzelirsiniz bol.dua edin uzuntuye ugrayan beni hatirlasin.buyuruyor Efendimiz( sallallahualeyhivesellem)salavat getirin samimi soyluyorum uzuntu vs kalmaz dualarimdasinizCok sagolun dokunsan aglicak durumdayim uzuldugumden degil onun sevgisine inandigim icin.gerci ciktigimizda bundan 6 sene once telefon rehberi a z kadin numaralariyla doluydu ozaman uyanmam lazimdi
Zordur siz yazinca bizde okurken hissediyoruz hayal.kirikliginizi ama yapacak.birsey yok evlatlariniz var kismetmis evlenmissiniz bir muddet uzulur sonra duzelirsiniz bol.dua edin uzuntuye ugrayan beni hatirlasin.buyuruyor Efendimiz( sallallahualeyhivesellem)salavat getirin samimi soyluyorum uzuntu vs kalmaz dualarimdasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?