merhaba, ben de burayı gezip yazılanları okudukça gaza geldim ve yarın itibariyle spora ve diyete başlıyorum. Bir spor kulübüne üyeliğim de var ama üşengeçlikten gitmiyordum. Artık haftada 3 gün oraya gitmeyi düşünüyorum ve yediklerime dikkat etmeyi. Ne yazık ki öğrenciyim ve kendi yemeğimi yapma şansım pek olmuyor. Bana yardımcı olabileceğiniz her türlü kolay ve kalorisiz tarife açığım. Önümde çok uzun zaman olduğunu bilmek hevesimi biraz kırıyor fakat desteklerinizi bekliyorum:)
Bana daa yardımcı olunn
Benım dıyet yapamama gbı bır derdım yok cunku cok yemek yıyen bır ınsan degılım ama basenlerım almıs basını gıdıyor..Spor yapmaktan üşeniyorum cunku sabırr ıstıyor bnde de o yok. Istıyorm kı hemencık gıtsın kılolar.. benım gıbı olan arkadaslar varsa bı deste oluversınler bana nasıl bı yol ızlemelıyımm :/
bölgesel yağların erimesi için spor şart ama bitkisel kürlerden senin derdine çare olnları bi dene derim faydasını görrsn basenler benmde derdim onun için yürüyüş şart diyolar
Ben dısarıda yuruyus yapmaktan cekınıyorum azcık sankı boyle herkescıkler benım kılo vermek ıcın yurudugumu bılıyomus gıbı ve sankı bu ayıpmıs gıbı hıssedıyorum.. :/
yaaa kızlar benimde çok acil kilo vermem lazım bende evde yürüyorum kosu bandında nolur birbirimize destek olalım
kaç kilo fazlan var ben yuruyusle 1 ayda 3 kılo verdım ama sıkıldım ıkı haftadır bıraktımBabamda dedıgın gıbı dusunuyor ve bu yuzden bana kosu bandı almıyorrVe sımdı evlenmeyı dusundugum bırı var.. Bana " ben bu zamana kadar kendımı muhafaza ettım evlendıgımde esımın bana her yonden perde olmasını ııstıyorum. Bakımlı zarıf fızıgıne onem veren bırı olsa benıım bırak fiilen aklımın ucundan dahı bır baska kadının dusuncesını gecırmeme musade etmemelı" dedı.. Kotu hıssettım kendımı cok.. Hırslanmam lazımmm hemde cooook :/
kaç kilo fazlan var ben yuruyusle 1 ayda 3 kılo verdım ama sıkıldım ıkı haftadır bıraktım
hepimizin sorunu aynı hiç bi erkek bakımsız şişman kadın istemez burda hergun bırbırımızı motıve ederız cok guzel olur valla
Babamda dedıgın gıbı dusunuyor ve bu yuzden bana kosu bandı almıyorrVe sımdı evlenmeyı dusundugum bırı var.. Bana " ben bu zamana kadar kendımı muhafaza ettım evlendıgımde esımın bana her yonden perde olmasını ııstıyorum. Bakımlı zarıf fızıgıne onem veren bırı olsa benıım bırak fiilen aklımın ucundan dahı bır baska kadının dusuncesını gecırmeme musade etmemelı" dedı.. Kotu hıssettım kendımı cok.. Hırslanmam lazımmm hemde cooook :/
tatlım benim insan bikaç kilo verince bile hem hafifliyo hemde kendine güveni geliyo madem bu şekilde düşünüysn azmin elnden hiçbişey kurtulamazki:)))
bazen diyorumkı 6 yıldır ha bugun ha yarın kendını bu kadar uzecegıne 3 ay bogazını tut ver kurtul ama ınsan sıkılıyo bı yerden sonra napcam bılmıyorum valla benımde butun kılom basenlerımde
Insallah cnm ya. Boyle evlılık meselesı de gundemde olunca ınsan daha bı baskıda hıssedıyor kendını.. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?