• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sefer dost kazığı...

Tabanakuvvet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
161
85
13
6 buçuk sene dile kolay.. yan apartmanımızda oturuyolardı. Haftanın 7 günü günün 12 saati birlikteydik onunla. Heryere beraber gider beraber kahveler içer eğlenir mutlu olurduk. Niye böyle olduk bilmiyorum ama atlatamıyorum. Boğazım düğümleniyo anılar geçtikçr gözümün önünden yaşlar süzülüyor. Şuanki eşimle sevgiliyken o tanıştırmıştı bizi. O zamanlar çalışıyodum hem kız arkadaşımla hemde eşimle konuşmaya vaktim olmuyodu. Biraz uzaklaştıj dost dediğim şahısla. Daha sonra mı ? Ben eşimden yani sevdilimdwn ayrılmıştım. Herşey böyle başladı işte. Aramızdaki sırları, hrrşeyi ama herşeyi dost dediğim kız kardeşim dediğim insan gdip anlatmıştı. Bi işe yaramadı aramıxı bozamadı sonuçya evlendim eşimle. Ama o benim küçük kız kardeşimdi. Annem babam onu brnden ayıtmazdı. Biz niye böyke olduk anlam veremiyorum. Tam 7 aydır görüşmüyoruz. Ona karşı içimdeki befret değil. Çok acıyo ama çokta özlüyorum. Düğün günü gözlerim hep onu aradı belki çıjar gelir diye. Bu sırtımdaki bıçağın acısı derinleştikçe çok daha acıtmaya başladı. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum kızlar

ben arkadaşlığın da bir yere kadar olması gerektiğine inanıyorum. bu kadar sıkı fıkılık iyi değil. insan yeri geliyor kendi öz kardeşinden bile darbe yiyebiliyorken, el insanı ne yapmaz. ayrıca size ihanet etmiş bu kişi, ben olsam değil özlemek falan, bir kalemde silmiştim.

sizi sevgilinizden ayirmayi aklina koyan bir insanin arkasindan niye uzuluyorsunuz ki? boyle insana dost denmez... demek ki sadece siz onu dostunuz olarak gormussunuz, o sizi hicbir zaman oyle gormemis. bence uzuleceginize boyle bir insanin artik hayatinizda olmadigina sevinmelisizin.

Aranızı bozmaya çalışmış beceremeyince de görüşememeye karar vermis. Pardon da dostluk dediginiz sey bu mu gerçekten???
Demekki taniyamamissiniz silin kafanizdaki gecmisi ve gelecege dair onunla kurdugunuz hayalleri bu insandan size yarardan cok zarar gelir bu vakitten sonra.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama insanın hayatına kimler giriyor kimler çıkıyor..benzer kazıkları ben de yedim biçok arkadaşımdan içim acıyarak sildim hayatmdan unutulmuyor ama en azından yer bırakmıyorsun artık..bahsi geçen arkadaşların hepsi bi şekilde bana ulaşmaya çalıştı ama namümkün bi dakikamı bile ayırmam artık..
Salla gitsin, kaç yıl geçmiş..hiç canın acımasın
Böyle böyle öğreniyorsun işte, tek değilsin

6 buçuk sene dile kolay.. yan apartmanımızda oturuyolardı. Haftanın 7 günü günün 12 saati birlikteydik onunla. Heryere beraber gider beraber kahveler içer eğlenir mutlu olurduk. Niye böyle olduk bilmiyorum ama atlatamıyorum. Boğazım düğümleniyo anılar geçtikçr gözümün önünden yaşlar süzülüyor. Şuanki eşimle sevgiliyken o tanıştırmıştı bizi. O zamanlar çalışıyodum hem kız arkadaşımla hemde eşimle konuşmaya vaktim olmuyodu. Biraz uzaklaştıj dost dediğim şahısla. Daha sonra mı ? Ben eşimden yani sevdilimdwn ayrılmıştım. Herşey böyle başladı işte. Aramızdaki sırları, hrrşeyi ama herşeyi dost dediğim kız kardeşim dediğim insan gdip anlatmıştı. Bi işe yaramadı aramıxı bozamadı sonuçya evlendim eşimle. Ama o benim küçük kız kardeşimdi. Annem babam onu brnden ayıtmazdı. Biz niye böyke olduk anlam veremiyorum. Tam 7 aydır görüşmüyoruz. Ona karşı içimdeki befret değil. Çok acıyo ama çokta özlüyorum. Düğün günü gözlerim hep onu aradı belki çıjar gelir diye. Bu sırtımdaki bıçağın acısı derinleştikçe çok daha acıtmaya başladı. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum kızlar

İhanet eden kişi değil özlenmeyi, hatırlanmayı bile hak etmez. Önemsemeyin önünüze bakın siz üzülmeye değmez.

sen onu dosttan öteye koymuşsun kardeşim demışsın
ama o senın ıcın aynı hislerı yaşamış ki sana hatalar yapmış..hatasının farkına varıp herhangı bır adımda atmamışş
dolayısıyla bence içini acıtacak yada senı vıcdan muhasebesı yaptıracak bır durum yok..
bazen hayatımızda ki insanlar kendı yerlerini kendılerı belırlıyorlar,
hayatında olmak ıstese yanında olurdu ve senı ıncıtecek bırsey yapmazdı,aksini yaptıgına göre senın hayatında da ona yer olmamalı bence..düz mantık

Özlemekte değil benimkisi. Hani kalan fotoğraflara bazen içim acıyarak bakıyorum. Rahat mı batmıştı herşey çok güzeldi neden diyerek.. onunla bu saatten sonra yanyana dahi gelmem. Namusum hakkımda atıp tutup hepsi yalan çıkınca köşesine çekilip sustu. Bendende nefret ediyomuş. Yılan beslemişim

Demekki gerçek dost değilmiş bence üzülmeyin hayatınıza yeni bir yön verin.Sürekli geçmişi düşünerek bir ömür geçemez.Kendinizi bu kadar yıpratacak ne var kii üzüyorsunuz bu kadar resmen sizi gambazlamış ayrımaya çalışmış ve emeline ulaşamayınca utanması az da olsa varmış ki görüşmeyi kesmiş.

Benim de sizin gibi 7/24 arkadaşım komşum annemin cenazesine gelmedi sebepsiz. Çok muhabbet tez ayrılık getirir derlerdi inanmazdım doğruymuş o gün bugündür kimseyle içli dışlı olmam umurumdada değil valla kendine yetmeyi öğreneceksin zamanla

Üzülmeyin demek bir işe yaramaz bende son bir yılda yavaş yavaş tüm dostlarımı kaybettim. Ama insan alışıyor. En azından eşiniz var...

benimde böyle arkadaşım var 9 senedir arkadaşız :( empati dahi kurmak istemedim ya çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun ama bardağın dolu tarafını görün bu kazığı daha sonra yeseydiniz çok daha çok üzülürdünüz

Back
X