Bu sefer durum cidden farklı?

Gondermiyolar ne ya kaç yaşındasınız 😂 anne baba tabiki gitmeyin burası sizin de eviniz biraz daha kalın vs diyecekler kim yeter tamam gidin der. Bilet aldırmadı nasıl bı bahane ayrıca. Şuan telefon elinizde buraya yazabiliyosaniz sessiz sedasız biletinizi de alabilirsiniz. Annecim babacim her şey için çok teşekkürler yeterince kaldık evimize duzenimize dönelim sonra yine geliriz hatta siz bize gelin biraz da orda gezeriz, diyip kalkicaksiniz kapıyı carpmaniza gerek yok 😂

Yaa bakın siz anlamıyorsunuz ben eve döneyim dediğimde istemediler annemde kızdı istemedi bak annem diyorum... hayır kızım olmaz dedi burası sizinde eviniz dedi sakın öyle düşünmeyin dedi yani hem bunları söylüyor hem bizi istemiyor bizden sıkılmış gibi davranıyor aslında sorunum bu beni istemiyorsan o zaman bu kelimeyi de kullanmayacaksın öyle değilmi ayy yok kızım burası senin de evin deyip iki yüzlü olmayacaksın mesela
İkiyüzlü olduğunu düşündüğünüz insanın evinde ne işiniz var? Onda iki yüz varsa sizde hiç yok. Yüzsüzsünüz.

Benim korkum kayınpederle sevişmesi 😂😂😂

Olm normal erkek aylarca sevişmeden duramaz. E o evin içinde sevişilmez her köşede bir insan var.

Böyle gamsız insan her yerde yapar bence. Hatta ohh çarşafları da ben değiştirmiyorum ben yıkamıyorum zaten deyip iyice yardırır.

O zaman ikiyüzlü davranılıyor.. sorun sadece biz değiliz
Diyorsunuz ki illa yuzumuze acik acik "kalkin gidin yeter artik" densin, illa kovulalim, kovulmadan gitmeyiz ahdhd

Ikiyuzlu dediginiz insanin evinde 2 ay niye kaliyorsunuz madem? Azicik gurur yapin o zaman.

1 ay 30 gündür evinde misafir ağırlıyor kadın.
Nankörlük etmeyin de dönün evinize. Bu nedir ya. Hayret bir şey cidden.
Bizde sorun var herhalde kimsenin evinde 5 günden uzun kalamıyorum. Kayınvalidem dublekste oturuyor ayrı katımız oluyor hatta gittiğimizde, kalalım diye yalvarır da, beşinci gününde artık dönelim anne herkesin kendi evi diyorum. Bir ay nasıl kalınır aklım almıyor ya.

Eşime hak verdim tamam odayı kullanamadık ama dedim oda kardeşim birşey demek doğru olmaz bize yakışmaz ki dedim kendisine sonra kardeşimle de kötü oluruz falan dedim.. aslında anneme söyledim ki bunu söylemek sana yakışır ben söyleyemem o benim kardeşim dedim sonuçta oda misafir gibi bizde misafir gibiyiz geldik kalıyoruz dedim o da dediki tamam da idare edin ben ne yapabilirim eğer ben söylersem kardeşin de yanlış anlar alır valizini gider dedi... yaa yok öyle olmaz zaten dedim.. yani durum bu şekilde
Annenizi neden iki ara bir derede bırakıyorsunuz! Çocuklarından birini seçecek duruma niye getiriyorsunuz. Kadincagiz hem sizlerle uğraşıyor, bir de diğer çocuğuyla kötü mü olsun? Kusura bakmayın ama tutumunuz bana çok bencilce geldi. bir sorununuz var ise kendileriyle siz konuşun.. Annenizi strese sokmayın, duramiyorsaniz da evinize dönün, şikayetçi olan sizsiniz nihayetinde

Ya siz ne kadar yapışık insanlarsınız. Evinize gidin diyor herkes hala ne anlatıyosunuz. Orda dram yapıp, annene böyle diyosun o zaman biz gidelim diye zarf atıyosun sonra annemler gitmemi istemiyor diyosun yani cidden ya yüzsüz insanlarsınız yada zeka sorununuz var. Başka bi seçenek yok.
İnsan 1-2 hafta gider kalır döner bu nedir bide kardeşinizi istemiyosunuz, utanmadan annenize iki yüzlü diyosunuz. Keşke bir tanede yüz sizde olsa.
Ne derli toplu temiz insanlarsınız ne görgü nizam biliyosunuz, evlerden ırak.

1 ay 30 gündür evinde misafir ağırlıyor kadın.
Nankörlük etmeyin de dönün evinize. Bu nedir ya. Hayret bir şey cidden.
Bizde sorun var herhalde kimsenin evinde 5 günden uzun kalamıyorum. Kayınvalidem dublekste oturuyor ayrı katımız oluyor hatta gittiğimizde, kalalım diye yalvarır da, beşinci gününde artık dönelim anne herkesin kendi evi diyorum. Bir ay nasıl kalınır aklım almıyor ya.
Kayinpederin kendini ayaklarinin onune atmiyor, kayinvaliden basina tulbent baglayip gidelim dedin diye bileklerini kolonyayla ovmuyor da ondan gidebiliyorsun.
Konu sahibini göndermiyorlar tamam mi! Kapilari kilitleyip giderseniz kendimi yakarim diyorlar. Anlamiyorsun tabii, nereden bileceksin gönderilmemeyi...

Annenizi neden iki ara bir derede bırakıyorsunuz! Çocuklarından birini seçecek duruma niye getiriyorsunuz. Kadincagiz hem sizlerle uğraşıyor, bir de diğer çocuğuyla kötü mü olsun? Kusura bakmayın ama tutumunuz bana çok bencilce geldi. bir sorununuz var ise kendileriyle siz konuşun.. Annenizi strese sokmayın, duramiyorsaniz da evinize dönün, şikayetçi olan sizsiniz nihayetinde
Bakın konuştum annemle yüzüne de söyledim yoruluyorsun galiba biz dönelim sende kaldıramıyorsun anne dedim açık bir şekilde.. yok olurmu öyle şey siz kafayımı yediniz falan gibi şeyler söyledi ben eşime hala söylüyorum al bileti gidelim daralıyor dedim yapamıyor belli ki bu sefer babam araya giriyor annen seni niye istemesin senin gitmeni istermi hiç diyor nerden çıktı diyor eşim zaten seneye gelmem başka bir yere gideriz diyor ama nedir bu böyle anlamıyorum yani benim açımdan da kötü çok kötüü.....

Herkez tepki verdi yorumlara kızdınız bana evet haklıydınız belki ama şu an kızkardeşim ve kocası da buraya geldiler üstelik onlar tatilden geldiler annem şu an daha çok yorulmaya başladı artık farkındayım evet kadın kaldıramıyor .....bende mutlu değilim bu durumun yaşanmasından ama bir sorunumuz oldu kızkardeşim ve kocası ikiside mühendis bilgisayar üzerinden çalışıyorlar bazen yeri geliyor bilgisayar üzerinde toplantı falan yapılıyor odamıza giremiyoruz eşya alıcaz alamıyoruz evin içerisinde hepten karıştık eşimde rahat olamıyorum eşya alıcam odayı kullanamıyorum diyor bende sorunu çözmek adına anneme söylemek zorunda kaldım onlar başka bir yere geçse diye düşündüm daha müsait ..oda ben ne yapabilirim evden mi kovayım ne diyebilirim dedi hatta sonra sinirlendi hepinizi kovarım evden yeter artık dedi... yani kim haklı kim haksız hiçbişey anlamıyorum artık eşim haklımı dır odayı kullanamıyorum üstümü bile değişemiyorum annen susun sessiz olun çalışıyorlar diye kızıyor dedi burası ofis midir odaya bile giremiyorum dedi artık kafayı yiyorum kim haklı kim haksız belli değil
Gerçekten anlamıyor musunuz yoksa anlamamazlıktan gelmek işinize mi geliyor?
Bütün bir yaz boyunca çoluk çocuk ne yapıyorsunuz annenizin evinde ya hiç mi sıkılıp bunalmıyor,evinizi özlemiyorsunuz?
Bir tutturmuşsunuz ama ben de misafirim de misafirim her sene her sene bu kadar uzun kalınmaz.Hem annem yoruluyor diyorsunuz hem kalmaya devam ediyorsunuz.Hadi konuşun babanızla annenizle her şey için teşekkür ederiz biz artık evimize gidelim diye ama yok siz mağduru oynuyorsunuz
Gerçekten sizinle hayat felan geçmez üffff çok çok yorucu ve sıkıcısınız

Bakın konuştum annemle yüzüne de söyledim yoruluyorsun galiba biz dönelim sende kaldıramıyorsun anne dedim açık bir şekilde.. yok olurmu öyle şey siz kafayımı yediniz falan gibi şeyler söyledi ben eşime hala söylüyorum al bileti gidelim daralıyor dedim yapamıyor belli ki bu sefer babam araya giriyor annen seni niye istemesin senin gitmeni istermi hiç diyor nerden çıktı diyor eşim zaten seneye gelmem başka bir yere gideriz diyor ama nedir bu böyle anlamıyorum yani benim açımdan da kötü çok kötüü.....
Neden başka bir yer ?Neden evinizde kalmıyorsunuz?

images - 2025-07-21T212840.329.webp

Hangimiz haklıyız nedir bu böyle arkadaşlar ne olur olumsuz yorum yapmayın bana kızmayın bakın bende mecburiyetten duruyorum
Neyin mecburiyeti siz bizi iyice keriz yerine koymaya başladınız kafanıza silah dayayan mı var??? Anneniz cinnet geçirse de hepinizi babanızda dahil evden kovsa eşyalarınızı balkondan yola fırlatıp si.....çekse çok güzel olur......

Back
X