Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstemiyorlar ki gitmemizi olmaz diyorlar
Annen sen yan gelip yattığın için kaldıramıyor olabilir mi? Soruyorum sadece. Bir ihtimal.Bakın konuştum annemle yüzüne de söyledim yoruluyorsun galiba biz dönelim sende kaldıramıyorsun anne dedim açık bir şekilde.. yok olurmu öyle şey siz kafayımı yediniz falan gibi şeyler söyledi ben eşime hala söylüyorum al bileti gidelim daralıyor dedim yapamıyor belli ki bu sefer babam araya giriyor annen seni niye istemesin senin gitmeni istermi hiç diyor nerden çıktı diyor eşim zaten seneye gelmem başka bir yere gideriz diyor ama nedir bu böyle anlamıyorum yani benim açımdan da kötü çok kötüü.....
Ciddi soruyorum okuduğunu anlıyor musun ??Yaa işte gidelim deyincede olmaz diyorlar sizde bunu anlamıyorsunuz yaa.. hayır olmaz izin vermeyiz diyorlar üzülürüz diyorlar..yani bu sefer gitmek istemene daha çok tepki veriliyor böyle olunca da vazgeçiyoruz
Yahu şaka gibi bir insansınız anladık onu da bu olayı niye bu kadar dramatikleştiriyorsunuz. Sanki kocaya kaçıyor gibi halleriniz tavırlarınız var.Ĺ
Yaa evimi özledim gitmek istiyorum elbette ki ama babam istemiyor bir türlü ....adama restmi çekiyim şimdi baba gidicem ben deyip adam üzülüyor yani şimdi gidersem bir daha ne yüzle çıkarım bu adamın karşısına oda varr? Tabiki mecburiyetim yok kalmak gibi ama kızım diyor gitmeni istemiyorum ben.... ben de arada kalıyorum kimse olaya benim psikolojimden bakmıyor tutturmuşlar evinize gidin evinize gidin gitmek kolay zaten....
Ben de geleyim mi?Eşime hak verdim tamam odayı kullanamadık ama dedim oda kardeşim birşey demek doğru olmaz bize yakışmaz ki dedim kendisine sonra kardeşimle de kötü oluruz falan dedim.. aslında anneme söyledim ki bunu söylemek sana yakışır ben söyleyemem o benim kardeşim dedim sonuçta oda misafir gibi bizde misafir gibiyiz geldik kalıyoruz dedim o da dediki tamam da idare edin ben ne yapabilirim eğer ben söylersem kardeşin de yanlış anlar alır valizini gider dedi... yaa yok öyle olmaz zaten dedim.. yani durum bu şekilde
Rahatsiz olduğunuz için gidin madem diyorum, sizin burda "anne yoruluyorsan gidelim" diyeceğiniz bir durum değil ki bu.. Siz rahat edemediğiniz için gideceksiniz. Ayrıca annenizin ne demesini bekliyorsunuz, kadın "rahatsız oluyorum,gidin"' mi diyecek? İki çocuğuna da. birşey diyemez. Ancak siz veya eşiniz gerginlik yaratıyor iseniz, küskünlük oluşmaması adına uzaklaşın derim. Seneye de iki kardeş farklı zamanlarda gidin, hem kimse rahatsız olmaz hem anneniz üzülüp, yorulmaz..Bakın konuştum annemle yüzüne de söyledim yoruluyorsun galiba biz dönelim sende kaldıramıyorsun anne dedim açık bir şekilde.. yok olurmu öyle şey siz kafayımı yediniz falan gibi şeyler söyledi ben eşime hala söylüyorum al bileti gidelim daralıyor dedim yapamıyor belli ki bu sefer babam araya giriyor annen seni niye istemesin senin gitmeni istermi hiç diyor nerden çıktı diyor eşim zaten seneye gelmem başka bir yere gideriz diyor ama nedir bu böyle anlamıyorum yani benim açımdan da kötü çok kötüü.....
Allah akıl fikir versin. Bu kafayla bu yaşa kadar nasıl yaşadın? Hiç mi lazım olmadı?Ĺ
Yaa evimi özledim gitmek istiyorum elbette ki ama babam istemiyor bir türlü ....adama restmi çekiyim şimdi baba gidicem ben deyip adam üzülüyor yani şimdi gidersem bir daha ne yüzle çıkarım bu adamın karşısına oda varr? Tabiki mecburiyetim yok kalmak gibi ama kızım diyor gitmeni istemiyorum ben.... ben de arada kalıyorum kimse olaya benim psikolojimden bakmıyor tutturmuşlar evinize gidin evinize gidin gitmek kolay zaten....
Ya evet evimize dönmek istiyoruz, evli evine diyemiyor musunuz, sizi tutan ne?Kaldiramiyorsun derseniz kadin ya evet kalk git artik demez tabii ki.
Karşınızdakini suclamadan, biz evimizi duzenimizi ozledik, donecegiz diyeceksiniz..bunu anlayamayacak kadar alginiz eksik değildir herhalde umarim inşallah.
Ya evet evimize dönmek istiyoruz, evli evine diyemiyor musunuz, sizi tutan ne?Kaldiramiyorsun derseniz kadin ya evet kalk git artik demez tabii ki.
Karşınızdakini suclamadan, biz evimizi duzenimizi ozledik, donecegiz diyeceksiniz..bunu anlayamayacak kadar alginiz eksik değildir herhalde umarim inşallah.
Babanı da al git.Evet zaten onu yapmam lazım.
ama babamın hatırına yapamıyorum çünkü babam gitmemi istemedi siz olsanız kendinizi benim yerime koyun babanız gitme dese babanıza kapıyı çarpabilirmisiniz
Dinimiz aminKaldiramiyorsun derseniz kadin ya evet kalk git artik demez tabii ki.
Ya kapıyı niye çarpacaksınïz, sarılıp güzelce vedalaşıp evinize döneceksiniz. Ne bu drama!Evet zaten onu yapmam lazım.
ama babamın hatırına yapamıyorum çünkü babam gitmemi istemedi siz olsanız kendinizi benim yerime koyun babanız gitme dese babanıza kapıyı çarpabilirmisiniz
O ananıda değil miydi yaBabanı da al git.
Kusma olayı neOğlun kusarsa temizlersin ama bak ahshfs
MasumKusma olayı ne![]()
Kız tanımıyorum üyeyi şimdi tesadüf gördüm, gidip bakayım eskilerine nfjfj
Hepsi aynı konularının bakmana gerek yok bacımKız tanımıyorum üyeyi şimdi tesadüf gördüm, gidip bakayım eskilerine nfjfj
İnanamayacagin bir seruvene hazir olKız tanımıyorum üyeyi şimdi tesadüf gördüm, gidip bakayım eskilerine nfjfj