Merhaba,
Gecen esimin ailesiyle ilgili bir konu acmistim. 6 sene bitti evliligimizde. 2 isyerimde esimle birlikte çalıştığımız icin ortak arkadaslarimiz cok. Ama ilk kez sadece kendi arkadasim evime gelmek istedi. Esiyle gelme ihtimali vardi hatta ta isirsiniz dedim. 4 gun once haber verdim esime. Vay efendim niye esiyle geliyormus ayakustu tanismismislar. Bilmem ne. Tabii bu ufak gibi gorunup bana buyukce bir sorun olarak dondu. Bende kizdim hemde çok. Yillardir esimin ailesiyle gorustum cunku kendi ailemden butun akrabalariniz memlekette sadece kendi ailem burda. Yine onun kuzenleri yegenleri vs vs hep geldiler esleriyle en iyi sekilde agirlamaya calistim. Ama 1 kere benim arkadasim gelecekti esiyle laf etti cok sinirlendim. 3 gundur isten gelince cok soguk davrandi. Soruyorum sikintin ne var bir sorun diye. Gecistiriyor surekli..
Neyse bu sabah oldu bebegim erken uyandi 6.30 da bebegim gece cok sik uyandigi icin yanima aliyorum bazen ozamanda esim oturma odasinda yatiyor.
Neyse kalkti oda sakasina dedimki oglum babanin yerini kaldirmaya niyeti yok galiba dememe kalmadi vay efendim ben artniyrtliymisim. Herseyde sorun cikariyormusum vs vs konu uzadi eskilere kadar sabahin korunde. Bosanmaya kadar geldi. Cocugu birak git,annene ariyip senin ne kdr dengesiz oldugunu anlatcam. Vs vs sabah sabah cok agladim. Kaldiramiyorum artik. Ben 3 yil onun ailesiyle oturdum butun laflarina tahammul ettim resmen beni sanki sokakta bulmuslar gibi davrandilar. Yildim artik. Bosanmak istiyorum ama bebegim icin katlaniyorum. Neden huzur bulamiyorum. Okadar bunaldim ki
Eşinle normalde aran nasıl ..
Eşinde bir dolmuşluk var belli sana saracak yer arıyor .
Bence aranızı düzeltmeye çalışın. Küçücük sorunlar yüzünden bebeğiniz babasız büyümesin. Tartışmamak için çabalayın bi süre. Siz iyi davranır imalı laflar etmezseniz illaki eşiniz de yumuşar. Haksızsınız demiyorum haklı gibi duruyorsunuz ama bunalmış eşiniz de belli ki. Evliliğinizi bitirmeyin böyle bi sebepten aradaki huzuru tekrar sağlayabilirsiniz biraz özveriyle..
Oyuzden bu konuyu actim cok moralim bozuk benim annemle babamda ayrildiklari icin kendi cocugumda yasamasin istiyorum bunu.
Ortada bir şey yokken ne kadar büyütmüş eşiniz..
Boşanma konusu nek dar çabuk açılıyor. Her tartışma da bu oluyor mu?
En kötüsü de kendini rahatlamak için boşanıcam git anneni arıcam vs vs diyor.. Kendini rahatlatırken seni ne kadar zor Duruma koyuyor aslında farkında değil..
Eşiniz sizin ailenizle yüzleşmeli.. Siz dengesizmişsiniz ya, neyse dengesizliğiniz ailenizle yüz yüze konuşsun, öyle telefonla arayıp demesin derdini.. Belki o kendi ailesinin dolmuşundadır.. Boşanma falan düşünürse baştan kaybeden o olur..
Belliki saçma nedenler bulup saracak neden arıyor..
Bence sessiz kal ..
Her tartışmada boşanma kelimesi kullanılmasına acayip uyuz olurum ..
İnatlaşmazsanız eşin hatasını anlayıp adım atacaktır .
Sorunu çözmek yerine ayrı yaşamak.. Saçma..Esim zaten kesinlikle bosanamaz. Biliyorum. Onlarin ailesinde bunlar cok ters zaten bosanalim degilde ayrilalim diyor. Bende oyle gizli sakli olmaz madem ayrilcaz bosanalim dedim. Herkes duysun madem diye.
Farketmiyorki esim daha cok baba baskisinin altinda. Simdiye kadar hep onlarin yüzünden kavga etmistik. Bebegimiz oldugundan beri hicbir destek gormedi. Dugunumuzu kendimiz yaptik. Oyuzden mesafeli olmaya calisiyor onlarla ama yuzyuze geldiklerinde babacim babacim davraniyor.
Evet her anınız mutsuz geçiyodur şimdi
Allah sabır versin
ben ama bazı konularda kadınların fazla iyi davrandıkları için bu tarz şeyler başımıza geliyo diye düşünüyorum
Bu seni neden rahatsız ediyor ..
Bırak nasıl yaklaşıyorsa yaklaşsın ailesine ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?